De nieuwe held van Overwatch: een vierbenige robot tank genaamd Orisa

Door Greg Amer 2 jaren geleden

Binnenkort in actie te zien in Overwatch: Orisa. Ze is een beetje naief, maar heeft goede bedoelingen. Ze is gecreerd door Efi Oladele, je weet wel het 11 jarige robotics wonderkind uit Overwatch. Orisa is een tank met meerdere mogelijkheden om haar team te ondersteunen, te helpen en de vijand te ontwrichten. Je kunt Orisa nu al uit proberen via de Public Test Region server van Overwatch. 

Het wapen van Orisa is de Fusion Driver, met dit kanon zorgt Orisa voor continue schade. Pas wel op dat Orisa een stuk trager is door dit kanon. Orisa kan de vijand vertragen door de Halt eigenschap te gebruiken om de tegenstander vervolgens naar een explosie toe te trekken.

Om gedurende het spel tijdelijk minder schade op te lopen is Orisa uitgerust met het Fortify verdedigings systeem en ze kan er een Protective Barrier mee opwerpen.  

Dankzij de Protective Barrier power en de Supercharger ultimate verwachten wij dat Orisa misschien wel de nieuw favoriete tank gaat worden om mee te verdedigen. Op de officiele 'karakter pagina' kun je alle features en eigenschappen van Orisa bekijken. Deze vind je hier.

Hieronder vind je een developer update video met game director Jeff Kaplan die meer inzicht geeft over het nieuwe karakter Orisa:Laat ons in de comments hieronder weten wat jij van Orisa de Tank vindt!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste nieuws in je mailbox!

Like ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op instagram