Sims 4: Honden & Katten

Sims 4: Honden & Katten PC

Origin key - € 23,45

Op voorraad

1706 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.

Sims 4: Honden & Katten kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je Sims 4: Honden & Katten kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Welkom op de pagina van De Sims 4 Honden en Katten (Dogs and Cats). Dit uitbreidingspakket van de Sims 4 kun je in het Nederlands spelen. Wanneer je De Sims 4 in het Nederlands hebt geïnstalleerd zal de uitbreiding dus ook Nederlandstalig zijn. Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving van De Sims 4 Honden en Katten.

Heb je altijd al het gevoel gehad dat je iets miste in je familie? Dan is het nu tijd om huisdieren te nemen! Met dit pakket kun je namelijk honden en katten toevoegen aan je familie. Ook krijgen je Sims de mogelijkheid om een eigen kliniek te beginnen, op stap te gaan met je nieuwe huisdier of ze te trainen.

Zelf huisdieren creëren 

Naast de optie om een huisdier voor je familie te adopteren kun je in De Sims 4 Honden en Katten ook je eigen huisdier maken. Hier kun je (terwijl je je nieuwe familie maakt), kiezen uit allerlei verschillende rassen en maten voor je huisdier. Ook kun je uit verschillende soorten vachten kiezen, haarkleuren en karakters. Ook kun je hier oogkleur of het koppie van je nieuwe viervoeter aanpassen. Geef hem/haar een leuke halsband en you’re good to go!

Heb je liever een puppy of een kitten? Geen probleem. Met deze nieuwe tool kun je (net zoals bij normale Sims) de levensfase aangeven. Zo kun je dus een puppy of kitten nemen, of een oudere hond of kat.

Een band opbouwen met je huisdier

Net zoals je een band opbouwt met je familie of naasten buren in De Sims, kun je dit ook doen met je nieuwe huisdier. Natuurlijk kun je geen hele gesprekken voeren met je dier, maar je kunt hem/haar bijvoorbeeld trucjes laten uitvoeren en leren. Neem je huisdier mee als je gaat wandelen of als je ergens naar toe gaat. Hij/zij zal dit erg waarderen. De band met je huisdier heel belangrijk in De Sims. Ook is het belangrijk dat je je dier te eten geeft, dit kunnen ze niet zelf. 

Net zoals normale personages hebben de huisdieren te maken met skills, stress en levensbehoeften als slapen en eten.

Je eigen dierenarts beginnen

Je kan met dit nieuwe uitbreidingspakket een eigen dierenkliniek beginnen! Van A tot Z, het ligt in jouw handen. Je kunt bijvoorbeeld de beste dierenarts van je stad worden, prijzen winnen, dieren helpen van ziektes of vreemde gedragingen af te komen en de prijs van je behandeling bepalen. Ook is het belangrijk om personeel aan te nemen. Zo kun je je praktijk laten groeien en de beste laten worden!

Een nieuwe stad

Ook bij dit nieuwe pakket komt natuurlijk een nieuwe stad. Brindleton Bay zit vol met nieuwe locaties om te onderzoeken met je nieuwe huisdier. Ga bijvoorbeeld naar de hindernisbaan of naar het bos. Grote kans dat je hier andere Sims met dieren tegenkomt!

Gameplay video's & trailer Sims 4: Honden & Katten

Gameplay screenshots en plaatjes Sims 4: Honden & Katten

Sims 4 - Honden en Katten screenshot 1
Sims 4 - Honden en Katten screenshot 2
Sims 4 - Honden en Katten screenshot 3
Sims 4 - Honden en Katten screenshot 4
Sims 4 - Honden en Katten screenshot 5
Sims 4 - Honden en Katten screenshot 6
Sims 4 - Honden en Katten screenshot 7
Sims 4 - Honden en Katten screenshot 8
Sims 4 - Honden en Katten screenshot 9
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Verhagen
  Alles prima verlopen.
 • star star star star star erwin
  hey allemaal, ik dacht eerst van jaah..., zo een lage rpijs voor een windows kom op zeg dit kan niet echt zijn. ik dacht laat ik het maar een keer proberen want ja 13 euro is nou niet de moeite. ik koop er dus een keytje en voer deze in, in men windows en wat blijkt. die werkt nog gewoon ook. dus hiermee heb ik tegenover een code op pakweg bol of coolblue, meer dan 130 euro uitgespaard. lekker toch.
 • star star star star star Akash Chandra
  Right what I needed. You pay, get an email with the confirmation, then download and activate. Simple and clear instructions. Just one thing that the language is dutch which I did not realize before. To get any other language, just download it from free from Microsoft. Search for language packs and select 32 bit for this product. Cheers!
 • star star star star star Leo
  Lang nagedacht om het te doen, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt. De aanschaf ging snel en makkelijk. Bij het invoeren van de code ging het niet automatisch. Bij telefonische aanmelding was het zo gepiept. Het werkt prima, dus ben ik heel tevreden
 • star star star star star Michiel
  Top!! Snelle levering
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk