The Sims 4: City Living

The Sims 4: City Living PC

Origin key - € 23,25

Op voorraad

1205 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.

The Sims 4: City Living kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je The Sims 4: City Living kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Welkom op de pagina van De Sims 4 Stedelijk Leven (City Living). Dit uitbreidingspakket van de Sims 4 kun je in het Nederlands spelen. Wanneer je De Sims 4 in het Nederlands hebt geïnstalleerd zal de uitbreiding dus ook Nederlandstalig zijn. Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving van De Sims 4 Stedelijk Leven.

De Sims 4 City Living / De Sims 4 Stedelijk leven

Met De Sims 4 Stedelijk Leven kun je je Sims eindelijk laten intrekken in een appartement! Ook kun je op straat gebruik maken van talloze nieuwe plekken zoals festivals, parken, eetgelegenheden of een leuke plek waar je vrienden en familie ontmoet. 

Wonen in een appartement

Het is nu eindelijk mogelijk in een appartement te wonen. Uiteraard moet je Sim hiervoor huur betalen. Daarom kun je ervoor kiezen in een klein (goedkoop) appartementje te gaan wonen, met een bed, keukentje en een huiskamer. Hier zul je te maken krijgen met verouderde spullen, lekkende pijpen of herrie. Of als je meer geld hebt, kun je een penthouse betrekken. Hier zul je niet zo snel last hebben van deze dingen. Hier is plaats voor een hele familie en kun je een eigen balkon hebben. Het is top of the bill. In dit uitbreidingspakket kun je banden opbouwen met je buren, feestjes geven in je appartement of last hebben van je directe buren. Je Sim kan hier gezellig aan meedoen, of klagen dat de muziek te hard staat. 

Nieuwe carrieres

Bij een nieuwe manier van leven, horen natuurlijk ook nieuwe banen. In dit pakket krijg je toegang tot nieuwe beroepen die je Sim kan uitoefenen. Word je een politicus en ga je je inzetten voor de dagelijkse problemen waar de inwoners van de stad tegenaan lopen? Of zit je liever achter je laptop, recensies te schrijven over dat nieuwe restaurant? De keuze is aan jou.

Festivals en nieuwe plekken

Zin om even wat anders te doen dan altijd die wandelingen door het park? Bezoek eens een festival. In De Sims 4 Stedelijk Leven kan dit. Er worden zo nu en dan festivals gegeven in de stad, en jij kan ze bezoeken om je Sim te ontstressen, kennis te laten maken met nieuwe culturen, een hapje te laten doen of nieuwe Sims te leren kennen. 

Vind je nieuwe partner op het liefdesfestival of steek vuurwerk af, of ga uitdagingen aan.

Een nieuwe stad

Uiteraard hoort er bij een uitbreidingspakket een nieuwe stad. Ook bij De Sims 4 Stedelijk Leven komt een nieuwe stad. Welkom in San Myshuno. De plek waar je Sims appartementen kunnen bezetten, kunnen genieten van de drukte van het leven, of kunnen ontspannen bij de festivals die deze stad bieden. Bezoek markten, ga uitdagingen aan en onderhoud nieuwe contacten die je opdoet.

Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Marko
  Prima! Duidelijk, snel, in 1 keer goed. Mét link naar downloadpagina, geen gedoe. Zonder nadenken binnen 10 minuten na aanschaf het hele pakket al geïnstalleerd.
 • star star star star star Tom Mooi
  Top service! Makkelijk en snel zonder gedoe, geen account. 5 reeten.
 • star star star star star Henk
  Ik kan geen enkel feit vinden waarop ik commentaar /verbetering zou kunnen bedenken. Uw site is overzichtelijk en werkt gemakkelijk, ik vind de artikelen zonder lang te moeten kijken waar het staat. Prettige ervaring. MvrGrt.
 • star star star star star wouter
  w10 pro gekocht, goedkoop en snel precies wat ze claimen. code op je scherm en netjes op het opgegeven email adres.
 • star star star star star Thomas
  Goedkoop en snel! Aanrader
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk