RollerCoaster Tycoon World

RollerCoaster Tycoon World PC

Steam key - € 11,45

Op voorraad

1706 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.

RollerCoaster Tycoon World kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Steam key waarmee je RollerCoaster Tycoon World kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. RollerCoaster Tycoon World is ontwikkeld naar de wensen van de fans. Bouw de vetste en snelste rollercoasters en laat je bezoekers duizelen van spanning en snelheid! Ontvang je code meteen in je mail en op je scherm!

RollerCoaster Tycoon world is het nieuwste deel van de RollerCoaster Tycoon serie. Er is heel goed geluisterd naar de wensen van de fans en zelfs tijdens het spelen blijven de makers verbeteringen doorvoeren om het spel nog beter naar wens te maken. Het spel is uitgebreider dan ooit met schitterende rollercoasters in 3D en andere fantastische attracties om je bezoekers de dag van hun leven te geven.

Je bent helemaal vrij om te bouwen waar je wilt en kunt de sleepfunctie gebruiken om snel te bouwen. Zo maak je de mooiste paden en achtbanen, precies zoals jij ze hebben wilt. Met de 3D editor kun je de prachtigste en meest uitdagende achtbanen ontwerpen. Laat je bezoekers gillen en na afloop duizelen van de snelheid en loopings. Maar pas op dat hij niet ontspoort...

De vrijheid die je hebt is ongekend. Er zijn vele honderden voorwerpen die je kunt plaatsen, je kunt de vorm van je park aanpassen, water aanleggen, attracties bouwen hoe en waar jij wilt, winkeltjes bouwen en je park het mooiste maken dat je bezoekers ooit zullen zien.

Ook een nieuwtje is dat je met de 3D editor attracties kunt ontwerpen en ze beschikbaar kan stellen, zodat andere spelers jouw achtbaan in hun park kunnen plaatsen. Daarnaast kun je ook de omgeving helemaal naar jouw wens maken, zo maak je je park werkelijk een unieke ervaring voor al je bezoekers.

Je hebt alle middelen om te zien wat je bezoekers van je park vinden en zo kun je aanpassingen maken om nog meer tevreden klanten te krijgen. Bepaal de toegangsprijs en de prijzen van eten en souvenirs zelf en verdien meer geld om betere en grotere attracties te bouwen. Daarnaast stel jij een team samen voor reparaties, onderhoud, zorg en entertainment. Heb jij alles dat nodig is om het vetste park te bouwen?

Gameplay screenshots en plaatjes RollerCoaster Tycoon World

RollerCoaster Tycoon steamkey 1
RollerCoaster Tycoon steamkey 2
RollerCoaster Tycoon steamkey 3
RollerCoaster Tycoon steamkey 4
RollerCoaster Tycoon steamkey 5
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Verhagen
  Alles prima verlopen.
 • star star star star star erwin
  hey allemaal, ik dacht eerst van jaah..., zo een lage rpijs voor een windows kom op zeg dit kan niet echt zijn. ik dacht laat ik het maar een keer proberen want ja 13 euro is nou niet de moeite. ik koop er dus een keytje en voer deze in, in men windows en wat blijkt. die werkt nog gewoon ook. dus hiermee heb ik tegenover een code op pakweg bol of coolblue, meer dan 130 euro uitgespaard. lekker toch.
 • star star star star star Akash Chandra
  Right what I needed. You pay, get an email with the confirmation, then download and activate. Simple and clear instructions. Just one thing that the language is dutch which I did not realize before. To get any other language, just download it from free from Microsoft. Search for language packs and select 32 bit for this product. Cheers!
 • star star star star star Leo
  Lang nagedacht om het te doen, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt. De aanschaf ging snel en makkelijk. Bij het invoeren van de code ging het niet automatisch. Bij telefonische aanmelding was het zo gepiept. Het werkt prima, dus ben ik heel tevreden
 • star star star star star Michiel
  Top!! Snelle levering
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk