WWE 2K16 PC

Steam key - € 108,25

Op voorraad

2662 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


WWE 2K16

WWE 2K16 kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Steam key waarmee je WWE 2K16 kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. In WWE 2K 16 kun je met maar liefst 120 characters spelen, waaronder Arnold Schwarzenegger! Alle eerder uitgebrachte content kun je gratis downloaden. Stap nu de ring in en sla en smijt je naar de titel. Scoor je goedkoopste code nu en speel direct! Spring in de ring en Raise Some Hell met WWE 2K16! De onbetwiste kampioen van de wrestling games is terug met de grootste selectie in een WWE videogame ooit, inclusief WWE en NXT Superstars, Diva’s en Legends! Speel de WWE 2K3:16 Showcase en herleef de legendarische carrière van Stone Cold Steve Austin in de meest authentieke, complete, in-your-face WWE video game aller tijden!

WWE 2K16 zit vol actie, is realistisch en je kunt nu spelen met heel veel WWE sterren, de worsteldivas en legendes van de sport. Speel nu de showcase met superster Stone cold Steve Austin en geniet van alle uitbreidingen van deze game en creeër je eigen superster!

Je kunt met meer dan 120 worstelaars spelen waaronder Steve Austin, Brock Lesnar, Seth Rollins, Daniel Bryan, The Undertaker, Dwayne "The Rock" Johnson, Diva Paige en nog veel meer sterren. Dankzij de verbeteringen in gameplay en controls kun je nu nog meer vette moves uitvoeren.

In the 2K showcase kun je de carrière van Steve Austin naspelen en 25 van zijn meest belangrijke momenten meemaken. Worstel zijn grootste wedstrijden tegen de toppers en speel video's, kleding en unlock legendarische worstelaars en nog meer mogelijkheden.

Op verzoek van de vele fans zijn de volgende nieuwe dingen mogelijk. Creëer je eigen worstelaar, diva, kampioenschappen, vechtarena of je opkomst. Je kunt gezichten van bijvoorbeeld je telefoon importeren en gebruiken en zo unieke WWE sterren maken.

In career mode kun je verschillende keuzes maken en zo je eigen pad naar de titel en de WWE Hall of Fame. Je begint in het Performance Centre en moet dan verschillende opdrachten voltooien om zo uit te groeien tot een legende. Daag je tegenstanders uit in persoonlijke interviews, werk ze tegen en vorm tag teams om je rivalen uit te schakelen. Speel ook tegen vrienden en andere spelers online. Er wordt een geschikte tegenstander voor je gezocht en intussen kun je je opwarmen voor het epische gevecht.

In het nieuwe 2K tonight kun je dagelijks vechten, gebaseerd op de WWE televisieuitzendingen. Nodig je vrienden uit en speel tag team matches tegen geduchte tegenstanders en laat zien wat je waard bent. Natuurlijk kun je ook mensen uitdagen om het in een een-tegen-een partij tegen je op te nemen. Wat is er nou leuker dan je vrienden door de ring te smijten?

Al met al is WWE 2K16 een stuk uitgebreider en geavanceerder dan het vorige deel. De camerabeelden zijn verbeterd, je hebt meer moves en het spel verloopt soepeler dan ooit. Daarnaast heb je meerdere commentatoren en kun je zelf je pad naar de top kiezen.

Screenshots en plaatjes WWE 2K16

Insane knietje op gelaat
WWE2016
De overwinning is het enige wat telt
Ook met een masker op kun je worstelen
Leipe outfit
Mooie achterwaartse worp
Copper in de worstelarena
Flying kick in WWE2016
Met deze boy moet je geen ruzie zoeken
Hij is er klaar voor WWE2016
FIGHT!
Deze worp gaat pijn doen..!
Leipe karakters in WWE2016
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

  • star star star star star mus
    altijd goed en makkelijk service
  • star star star star star Richard
    Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
  • star star star star star Dawid
    Ik heb goede ervaring voor nu
  • star star star star star Jackie
    De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
  • star star star star star Erik stalenhoef
    prima zo
  • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
  • Directe levering van je code!
  • Levering op scherm en per email.
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
  • Laagste prijs garantie.
  • Persoonlijke klantenservice.
  • Al jarenlang de beste en snelste.
  • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
  • Verisign SSL certificaat
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL
  • Encryptie van persoonlijke gegevens
  • Real time helpdesk