For Honor (Xbox One)

For Honor (Xbox One)

- € 20,00

   Niet op voorraad

%i reviews

For Honor (Xbox One) kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je For Honor (Xbox One) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop For Honor voor de Xbox One kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Xbox One game key direct!

For Honor

Laat een spoor van vernieling achter op het slagveld in For Honor, een nieuwe actiegame ontwikkeld door Ubisoft Montreal. Vecht als een van de grote drie krijgslegendes, Ridder, Viking of Samoerai. For Honor is een meeslepende ervaring die vaardigheden mengt met een nog niet eerder vertoond vechtsysteem. For Honor is een game vol actie en spanning waar je uren speelplezier aan zult beleven. Met Xbox One game keys For Honor voeg je een geweldig spel toe aan je verzameling actiegames.

For Honor voor de Xbox One kenmerken en features:

Art of Battle

Het grensverleggende en innovatieve vechtsysteem van de game “Art of Battle” geeft je totale controle over je krijgers. Deze hebben stuk voor stuk unieke vaardigheden en wapens. Hiermee maak je alle soldaten, boogschutters en vijandige helden welke je op het heftige, geloofwaardige slagveld in de weg staan een kopje kleiner. 

Memorabele verhaallijn

De gedenkwaardige verhaallijn is het verhaal van de krijgers. Kruip in de huid van alle drie de facties. Bestorm forten en kastelen en maak het verschil in de massale gevechten. Confronteer dodelijke bazen in heftige duels. Je zult al je vaardigheden en gewiekstheid nodig hebben om jouw volk te laten overleven en om de plannen van de bloeddorstige genadeloze krijgsheer Apollyon te dwarsbomen. 

Innovatieve en vernieuwende Multiplayer

For Honor geeft je een meeslepende campagne en een spannende multiplayer. Beleeft de volledige ervaring online samen met vrienden of beleef deze alleen tegen de AI. Laat in de multiplayer modus je vaardigheden testen. Communicatie met je medestrijders en coördinatie zijn de middelen om succes te hebben in het heetst van de strijd.

 Unieke krijgers

Kies uit een aantal unieke helden jouw krijger. Kies uit brute Vikings, koele Samoerai of dodelijke Ridders. Iedere held beschikt over zijn of haar eigen vechtstijl en wapenset om hiermee het gevecht naar zijn of haar hand te zetten. Laat zien wie je bent en pas elk onderdeel van jouw krijger, zoals je helm, schouders, borstkas en wapen aan om zo je vijanden angst in te boezemen.

Kies je factie

Kies uit:

The Chosen, Een volk dat al duizenden jaren heeft overleefd in de woestijnen in het zuiden. Hun reis had ze allang fataal moeten worden. Uitsluitend door de inzet en vaardigheden van hun grote helden hebben ze het tot nu toe weten te redden. Hun helden zullen moeten overwinnen om een nieuw thuis te vinden voor The Chosen.

The Legions, hebben indringers uit hun gebied verjaagd en elke locatie die zich niet aansloot bij The Legions veroverd. Hun eigendommen verdedigen ze ten koste van elke prijs. Nu worden deze helden van twee kanten bedreigd door heidenen en zullen ze hun thuis moeten beschermen.

The Warborn, vervaarlijke niets ontziende krijgers varen over de ruwe zee om de zuidelijke kusten te veroveren. The Warborn zijn bekend om hun vuur en passie. Deze helden zijn eersteklas krijgers die altijd voorop gaan in de strijd en geen vijanden in hun thuisland dulden.


Gameplay video's & trailer For Honor (Xbox One)

Gameplay screenshots en plaatjes For Honor (Xbox One)

For Honor (Xbox One) screenshot 1
For Honor (Xbox One) screenshot 2
For Honor (Xbox One) screenshot 3
For Honor (Xbox One) screenshot 4
For Honor (Xbox One) screenshot 5
For Honor (Xbox One) screenshot 6
For Honor (Xbox One) screenshot 7
For Honor (Xbox One) screenshot 8
For Honor (Xbox One) screenshot 9
For Honor (Xbox One) screenshot 10
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Peter
  Perfect
 • star star star star star Maaike Bruwaert
  Fantastisch, ik kan direct aan het werk! Top!!!
 • star star star star star BAS
  TOP DIRECTE JUISTE CODE ZOON 40% GOEDKOPER ALS IN ORIG STORE GEEN OP OF AANMERKING
 • star star star star star Daan
  goed
 • star star star star star G.R. Derksen
  zervlug
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk