The Sims 4 PC

Origin key - € 13,75

Op voorraad

2582 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


The Sims 4

The Sims 4 kopen voor de PC of MAC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je The Sims 4 kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. The Sims 4 kun je spelen op zowel een Windows computer als een Apple computer / MAC. Je kunt De Sims 4 in het Nederlands spelen, door tijdens de installatie van het spel de taal Nederlands te selecteren.

The Sims 4 spelomschrijving:

The Sims 4 is een simulatie spel waarin jij een Sim creeert en controleert. Je Sims hebben een eigen persoonlijkheid en voorkomen. Geen enkele Sim is hetzelfde. Jij controleert body en mind van jouw Sims. Creeer wie je maar wilt, bouw een huis en speel met het leven!

Een Sim kan multitasken, zoals een bijvoorbeeld een praatje maken terwijl de afwas gedaan wordt. Daarnaast hebben je Sims ook nog eens verschillende moods waardoor het kan voorkomen dat je je Sims een taak laat uitvoeren en dat je Sim superkwaad is of juist max enthousiast! 

Tijdens het spelen van The Sims 4 zijn er ook verschillende challenges, zoals bijvoorbeeld de Legacy Challenge. Hierbij moet je een Sim creeeren en ervoor proberen te zorgen dat de familie tenminste 10 generaties lang overleeft!

The Sims 4 trailer:The Sims 4 kun je uitbreiden met verschillende expansion packs. Je hebt voor deze (bundle) packs de originele De Sims 4 nodig welke je hierboven kunt aanschaffen. Mocht je De Sims 4 hebben dan kun je een van de volgende uitbreidingen en packs er nog bij kopen:

The Sims 4 expansion packs:

The Sims 4: Get to Work

Voeg drie speelbare, actieve carrieres toe aan The Sims 4: Dokter, Detective en Wetenschapper. Met dit expansion pack heb je ook de mogelijkheid om een winkel op te zetten en te runnen. Tevens krijg je een nieuwe wijk in de stad genaamd Magnolia Promenade en nog een planeet genaamd Sixam, thuis van de alien Sims. Daarnaast zitten er nog twee nieuwe skills bij (bakken en fotograferen), nieuwe objecten en kleren.

The Sims 4 Get to work trailer:


Meer informatie of direct downloaden?

The Sims 4 Get to Work kopen

The Sims 4: Get together

Start een club met een groep vrienden waarbij jij de regels bepaalt, hoe de clubleden eruit zien en creeer hangouts waar je met je club/squad kunt chillen. Sims die in je club zitten passen hun gedrag aan op jouw regels, dus ongeacht hoe ze zich normaal gedragen, als ze bij jouw club horen zullen ze zich aanpassen. Je kunt ook nieuwe Sims ontmoeten door jezelf bij verschillende clubs met andere interesses, identiteiten en stijlen aan te sluiten. Get together met andere Sims voor leuke groepsactiviteiten zoals dans feestjes, nachtelijke kampvuren of een lekker kopje koffie in de espresso bar en verken de nieuwe wereld: Windenburg! The Sims 4: Get together expansion pack levert ook twee nieuwe skills, te weten: dancing en DJ-ing!

The Sims 4 Get together trailer:


Wil je meer informatie of direct kopen?

The Sims 4: Get Together kopen

The Sims 4: City living

Verlaat de suburbs en verhuis met je Sims naar de grote stad! City living geeft je de mogelijkheid om naar San Myshuno te verkassen en daar nieuwe wijken te ontdekken en een appartement te betrekken. Lanceer een carriere en verhuis naar een mooier en groter appartement, totdat je jezelf in een luxe penthouse bevindt. Je leeft dicht op je mede Sims en er is altijd wat te doen in de stad. Van festivals tot straatmuzikanten, je kunt je altijd en overal vermaken.

The Sims 4: City living trailer:


Meer informatie of direct City Living kopen?

The Sims 4: City Living kopen

The Sims 4 game packs:

The Sims 4 Outdoor Retreat

The Sims 4 Spa Day

The Sims 4 Dine out

The Sims 4 Vampires

The Sims 4 stuff packs:

Bowling night stuff

Luxury party stuff

Perfect patio stuff

Cool kitchen stuff

Spooky stuff

Movie hangout stuff

Romantic garden stuff

Kids room stuff

Backyard stuff

Vintage glamour stuff

Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star jul
  Snel en goede levering! Thanks!
 • star star star star star Mike
  Ik moet zeggen, werk super. Kiezen voor welke software je een licentie wilt, betaal, en je krijgt direct je key met uitleg. Tot op heden nog geen issues gehad. En heb al meerdere licenties gekocht.
 • star star star star star Bart Pauwels
  direct geleverd
 • star star star star star Andy
  Kost zeker wel bijna een minuut om je licentie aan te schaffen. Heb er inmiddels al meerdere malen eentje gekocht.
 • star star star star star J. d. R.
  Al diverse keren gebruik van gemaakt met volle tevredenheid! Goede service, zeer snelle levering, zeker een aanrader!
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk