Gratis de Sims 4 downloaden!

2662 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)The Sims 4

Gratis het basisspel de Sims 4 downloaden? Na het invoeren van jouw e-mail adres ontvang je van ons de download en installatie instructies direct op jouw scherm! The Sims 4 kun je spelen op zowel een Windows computer als een Apple computer / MAC. Je kunt De Sims 4 in het Nederlands spelen, door tijdens de installatie van het spel de taal Nederlands te selecteren.

The Sims 4 spelomschrijving:

The Sims 4 is een simulatie spel waarin jij een Sim creeert en controleert. Je Sims hebben een eigen persoonlijkheid en voorkomen. Geen enkele Sim is hetzelfde. Jij controleert body en mind van jouw Sims. Creeer wie je maar wilt, bouw een huis en speel met het leven!

Een Sim kan multitasken, zoals een bijvoorbeeld een praatje maken terwijl de afwas gedaan wordt. Daarnaast hebben je Sims ook nog eens verschillende moods waardoor het kan voorkomen dat je je Sims een taak laat uitvoeren en dat je Sim superkwaad is of juist max enthousiast! 

Tijdens het spelen van The Sims 4 zijn er ook verschillende challenges, zoals bijvoorbeeld de Legacy Challenge. Hierbij moet je een Sim creeeren en ervoor proberen te zorgen dat de familie tenminste 10 generaties lang overleeft!

The Sims 4 trailer:The Sims 4 kun je uitbreiden met verschillende expansion packs. Je hebt voor deze (bundle) packs de originele De Sims 4 nodig welke je hierboven kunt aanschaffen. Mocht je De Sims 4 hebben dan kun je een van de volgende uitbreidingen en packs er nog bij kopen:

The Sims 4 expansion packs:

The Sims 4: Get to Work

Voeg drie speelbare, actieve carrieres toe aan The Sims 4: Dokter, Detective en Wetenschapper. Met dit expansion pack heb je ook de mogelijkheid om een winkel op te zetten en te runnen. Tevens krijg je een nieuwe wijk in de stad genaamd Magnolia Promenade en nog een planeet genaamd Sixam, thuis van de alien Sims. Daarnaast zitten er nog twee nieuwe skills bij (bakken en fotograferen), nieuwe objecten en kleren.

The Sims 4 Get to work trailer:


Meer informatie of direct downloaden?

The Sims 4 Get to Work kopen

The Sims 4: Get together

Start een club met een groep vrienden waarbij jij de regels bepaalt, hoe de clubleden eruit zien en creeer hangouts waar je met je club/squad kunt chillen. Sims die in je club zitten passen hun gedrag aan op jouw regels, dus ongeacht hoe ze zich normaal gedragen, als ze bij jouw club horen zullen ze zich aanpassen. Je kunt ook nieuwe Sims ontmoeten door jezelf bij verschillende clubs met andere interesses, identiteiten en stijlen aan te sluiten. Get together met andere Sims voor leuke groepsactiviteiten zoals dans feestjes, nachtelijke kampvuren of een lekker kopje koffie in de espresso bar en verken de nieuwe wereld: Windenburg! The Sims 4: Get together expansion pack levert ook twee nieuwe skills, te weten: dancing en DJ-ing!

The Sims 4 Get together trailer:


Wil je meer informatie of direct kopen?

The Sims 4: Get Together kopen

The Sims 4: City living

Verlaat de suburbs en verhuis met je Sims naar de grote stad! City living geeft je de mogelijkheid om naar San Myshuno te verkassen en daar nieuwe wijken te ontdekken en een appartement te betrekken. Lanceer een carriere en verhuis naar een mooier en groter appartement, totdat je jezelf in een luxe penthouse bevindt. Je leeft dicht op je mede Sims en er is altijd wat te doen in de stad. Van festivals tot straatmuzikanten, je kunt je altijd en overal vermaken.

The Sims 4: City living trailer:


Meer informatie of direct City Living kopen?

The Sims 4: City Living kopen

The Sims 4 game packs:

The Sims 4 Outdoor Retreat

The Sims 4 Spa Day

The Sims 4 Dine out

The Sims 4 Vampires

The Sims 4 stuff packs:

Bowling night stuff

Luxury party stuff

Perfect patio stuff

Cool kitchen stuff

Spooky stuff

Movie hangout stuff

Romantic garden stuff

Kids room stuff

Backyard stuff

Vintage glamour stuff

Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star mus
  altijd goed en makkelijk service
 • star star star star star Richard
  Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
 • star star star star star Dawid
  Ik heb goede ervaring voor nu
 • star star star star star Jackie
  De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
 • star star star star star Erik stalenhoef
  prima zo
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk