The Sims 4 - Bundle Pack 4 PC

Origin key - € 48,50

Op voorraad

2675 reviews

Let op: Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen. Deze download je gratis: De Sims 4

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


The Sims 4 - Bundle Pack 4

The Sims 4 - Bundle Pack 4 kopen voor de PC of MAC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je The Sims 4 - Bundle Pack 4 kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Deze bundle bestaat uit een game pack - The Sims4 Vampires (vampieren) en twee stuff packs - The Sims 4 Kid's Room stuff (kinderkamer accessoires) en The Sims 4 Backyard stuff (achtertuin accessoires). Hieronder vind je een overview van de packs uit deze bundle.

The Sims 4 Vampieren:

Leef het eeuwige leven door je Sims te laten veranderen in krachtige Vampiers. Je kunt verschillende soorten vampiers creeren met allerlei nieuwe tools waarmee je unieke powers unlocked. Hierdoor krijgen jouw Sims supernatural krachten en mogelijkheden. Deze super powers komen wel met een prijs: je moet om de zoveel tijd een zwakte uitkeizen voor je vampier, waardoor je voor grappige en bijzondere situaties komt te staan. Bekijk hier de officiele trailer voor The Sims 4 Vampires:The Sims 4 Kinderkamer Accessoires:

Zoals de naam het al doet vermoeden draait het in deze stuff pack om het toevoegen van content voor de kinderen van je Sims. Dit varieert van gameplay objecten tot activiteiten en zelfs kleding! Een nieuwe type trading kaart is toegevoegd: Voidcritters. Deze kunnen gevonden worden in de Sims wereld en gebruikt worden tijdens een battle met bij het Voidcritter Battle Station. 

Een van onze favoriete toevoegingen is de Puppet Show. De kids kunnen met die nieuwe Puppet Theather poppen shows opvoeren voor vriendjes en familie. Hoe meer sociale skills je kids hebben hoe meer nieuwe plays unlocked zullen worden om te gebruiken tijdens de theater show!

Verder vind je een heel aantal nieuwe objecten en ook veel nieuwe kleding voor de kids. Bekijk hier de officiele trailer voor The Sims 4 Kid's Rooms stuff:The Sims 4 Achtertuin Accessoires:

Met deze stuff pack kun je de achtertuin van je Sims eens even goed pimpen. Wat denk je bijvoorbeeld van eens even lekker glibberen en glijden over nieuwe glijbanen voor in je achtertuin? Naast items voor in je achtertuin krijg je ook fashion items en lounge items, zodat je in stijl kunt genieten van je gepimpte achtertuin. De officele The Sims4 Kid's Backyard Stuff:Zoals je hebt kunnen zien en lezen komt de The Sims 4 Bundle Pack 4 - Vampires, Kids Room & Backyard met behoorlijke veel leuke content en updates om het spelen van The Sims 4 nog interessanter en leuker te maken. Vooral game pack Vampires geeft een hele leuke en verrassende wending aan The Sims 4. 

Gameplay video's & trailer The Sims 4 - Bundle Pack 4

Screenshots en plaatjes The Sims 4 - Bundle Pack 4

The Sims 4 Vampieren
Een aantal Vampieren uit de Sims 4
Sims 4 Vampieren beet
Sims 4 Kinderkamer accessoires
Sims 4 Kinderkamer accessoires 2
Sims 4 Kinderkamer accessoires Battle station
Sims 4 Achtertuin accessoires
Sims 4 Achtertuin accessoires glijbaan
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Jeroen
  Perfect. Kon direct office installeren en activeren.
 • star star star star star antoni
  ik heb vetrouwensproblemen dus ik ben bang als ik iets koop ergens op en site waar iets heel gekoop is:/ maar het is aan gekomen en het werkt :]
 • star star star star star serv
  great
 • star star star star star Ed
  Altijd goedwerkende licenties.
 • star star star star star luppo schrik
  goed
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk