Sims 4: Horse Ranch PC

Origin key - € 30,50

Op voorraad

2681 reviews

Let op: Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen. Deze download je gratis: De Sims 4

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Sims 4: Horse Ranch

Sims 4: Horse Ranch kopen voor de PC of MAC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je Sims 4: Horse Ranch kunt downloaden op je scherm en in je mailbox.

Betreed een betoverende wereld van majestueuze paarden en het idyllische plattelandsleven in De Sims 4: Paardenboerderij. Deze langverwachte uitbreiding tilt het leven van je Sims naar nieuwe hoogten door hen de mogelijkheid te geven een bloeiende paardenboerderij te beheren. Stap in een wereld vol ontdekkingen, avonturen en vriendschap met deze uitgebreide toevoeging aan De Sims 4.

In Paardenboerderij kunnen spelers eindelijk hun ultieme droom van het runnen van een boerderij met prachtige paarden waarmaken. Bij het betreden van de nieuwe wereld, worden Sims verwelkomd door weelderige velden, uitgestrekte weiden en een rustieke boerderij die ze helemaal naar eigen wens kunnen aanpassen en inrichten. Kies uit verschillende bouwopties en decoratiestijlen om de perfecte boerderij te creëren waarin zowel Sims als hun geliefde paarden zich thuis zullen voelen.

In deze uitbreiding hebben paarden een prominente rol. Sims kunnen kiezen uit diverse paardenrassen met elk hun eigen unieke kenmerken en persoonlijkheden. Het fokken van paarden is een spannend nieuw aspect van het spel, waarbij spelers zorgvuldig moeten selecteren welke paarden de beste genetische combinaties zullen opleveren. Het is een belonende ervaring om prachtige veulens te zien opgroeien en de stal te vullen met trotse, gezonde paarden die klaar zijn om de wereld te veroveren.

Omdat paarden intelligente wezens zijn, kunnen spelers een diepe band met hen opbouwen door middel van interactieve activiteiten. Verken het pittoreske platteland terwijl je te paard rijdt, leer ze indrukwekkende trucs uit te voeren, geef ze liefdevolle aandacht en verzorging, en geniet van hartverwarmende momenten met je trouwe viervoeters. Deze emotionele connectie tussen Sims en hun paarden voegt een extra dimensie toe aan het spel, waardoor spelers zich echt betrokken voelen bij hun virtuele metgezellen.

Bovendien kunnen Sims hun paarden trainen in verschillende disciplines, zoals springen, dressuur, racen en meer. Door deel te nemen aan trainingsklassen en wedstrijden kunnen Sims de vaardigheden van hun paarden verbeteren en hun talenten tentoonspreiden. De spanning van een paardenrace of een uitdagende dressuurwedstrijd zal spelers op het puntje van hun stoel houden terwijl ze juichen voor hun dierbare paarden.

Naast de liefde en verzorging van de paarden, biedt Paardenboerderij nieuwe carrièremogelijkheden voor Sims die gepassioneerd zijn door deze majestueuze dieren. Sims kunnen nu een carrière nastreven als paardentrainer, paardendierenarts of professionele ruiter. Elk van deze carrières biedt unieke uitdagingen en beloningen, waardoor Sims hun passie voor paarden kunnen omzetten in een bloeiende loopbaan.

In de uitgestrekte open wereld van Paardenboerderij ontmoeten Sims ook wilde paarden. Het temmen van deze prachtige wilde dieren is een uitdagend avontuur op zich, maar de voldoening is groot wanneer ze succesvol worden getemd en toegevoegd aan de boerderij. Deze wilde paarden kunnen een waardevolle aanwinst worden voor de paardenfokkerij en nog meer mogelijkheden bieden voor avontuur en ontdekking.

De Sims 4: Paardenboerderij is een uitbreiding die de harten van Sims-fans zal veroveren, met zijn aandacht voor detail, diepgaande gameplay en de betoverende wereld van paarden. Ontdek het plezier van het runnen van een boerderij, het fokken van prachtige paarden en het smeden van bijzondere banden tussen Sims en hun trouwe viervoeters. Met deze uitgebreide toevoeging komt het plattelandsleven tot leven in De Sims 4, en er wacht een wereld vol avontuur op jou en je Sims.

Gameplay video's & trailer Sims 4: Horse Ranch

Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk