The Sims 4: Get Famous PC

Origin key - € 35,50

Op voorraad

2662 reviews

Let op: Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen. Deze download je gratis: De Sims 4

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


The Sims 4: Get Famous

The Sims 4: Get Famous kopen voor de PC of MAC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je The Sims 4: Get Famous kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Dit uitbreidingspakket van de Sims 4 kun je in het Nederlands spelen. Wanneer je De Sims 4 in het Nederlands hebt geïnstalleerd zal de uitbreiding dus ook Nederlandstalig zijn.

Heb je altijd al een ster willen worden en beroemd willen zijn? Acteren in die beroemde studio en feesten met de bekende sterren of duizenden volgers en fans willen hebben?

Reik nu naar de sterren en word beroemd. Met de Sims 4 Get Famous bouw je aan je eigen beroemdheid terwijl je werkt aan een acteercarrière. Word een ster en laat The Sims het onvoorspelbare pad naar beroemdheid volgen. Van de studio locatie tot VIP feesten kies je zelf hoe je sims over de hele wereld als helden worden vereerd.

Creëer je eigen stijl met beroemdheden en kleed het huis van je Sims met de meest luxe accessoires zoals een massief gouden bad en zwem in het geld. Wees er klaar voor om een leven te leiden in de schijnwerpers van de beroemdheden en te leven als een ster.

Eis je succes op. Je Sims kunnen nu hun stoutste dromen waarmaken van roem tot fortuin. Verhoog je roem in je huidige carrière of schiet naar beroemdheid met een nieuw doel. Schitter in de schijnwerpers van het witte doek als een inspirerende acteur of beïnvloed de wereld door een live stream. Onthoud wel dat hoe beroemder je Sims worden hoe meer fans ze zullen aantrekken en hoe meer aandacht ze krijgen. Rijk en beroemd worden is onvoorspelbaar. Hoe dan ook of je nu succesvol bent of niet, als je eenmaal gewend bent aan de VIP leefstijl zul je nooit meer terug willen.

Acteer als een ster. Wees je eigen inspiratiebron en begeleid je Sims naar een sublieme acteercarrière. Beleef je grote doorbraak door te spelen in een beroemde televisieserie of met commerciële optredens. Zorg dat je Sims net wat harder studeren op hun teksten en laat ze unieke kostuums dragen. Dit harde werken kan er er toe leiden dat jouw Sim de hoofdrol krijgt in de volgende grote kaskraker.

Beheers de stad. Neem deel aan de glitter en glamour van Del Sol Valley, de nieuwe wereld waarin jouw Sims beroemd worden. Krijg in Mirage Park een starterswoning of werk je op naar een huis in de heuvels van The Pinnacles. Scoor op de Starlight Boulevard een legendarische diamant met de naam van je eigen Sim waardoor je in een mum van tijd het gesprek van de stad bent.

Leef in weelde. Val op in de stad door je stijlvolle chique kleding, je bijzondere outfits in de studio en wees een trendsetter. Terwijl de status van je Sim groeit krijg je extraatjes van beroemdheden. Richt een prachtig herenhuis in met luxe meubels en unieke decoratiestukken als eerbetoon aan jouw gouden eeuw.


Systeemeisen

Minimale systeemeisen
OS: 64 bit nodig. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig. (Voor computers met geïntegreerde grafische chipsets is een 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig nodig).
RAM: minimaal 4 GB RAM
Harde schijf: Minimaal 3 GB aan vrije ruimte (15 GB bij installatie met The Sims 4) met minimaal 1 GB aan optionele vrije ruimt voor persoonlijke instellingen en bewaarde spellen.
Video: 128 MB Video RAM en ondersteuning voor pixel Shader 3.0. Ondersteunde Video kaarten: NVIDIA GeForce 6600of beter, ATIRadeon X1300of beter, Intel GMA X4500 of beter.
Geluidskaart: DirectX 9.0c Compatible
Invoer: Toetsenbord en muis
Online benodigdheden: Internetverbinding is nodig voor product activatie.

Aanbevolen specificaties:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, of 10
Processor: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4
Video kaart: NVIDIA GTX 650 of beter
Geheugen: 4 GB RAM
Harde schijf: 18 GB aan vrije ruimte

MAC systeemeisen

Minimum specificaties:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter
RAM: Minimaal 4 GB RAM
Harde schijf: Minimaal 3 GB aan vrije ruimte (15 GB bij installatie met The Sims 4) met minimaal 1 GB aan optionele vrije ruimte voor persoonlijke instellingen en bewaarde spellen.
VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM of 256MB of beter.
Invoer: Toetsenbord en muis
Online benodigdheden: Internetverbinding is nodig voor product activatie.

Aanbevolen specificaties
OS: Mac OS® X 10.9 of nieuwer
PROCESSOR: Intel Core i5 of beter
Video kaart: NVIDIA GTX 650 of beter
Geheugen: 8 GB RAM
Harde schijf: 18 GB aan vrije ruimte

Gameplay video's & trailer The Sims 4: Get Famous

Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star mus
  altijd goed en makkelijk service
 • star star star star star Richard
  Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
 • star star star star star Dawid
  Ik heb goede ervaring voor nu
 • star star star star star Jackie
  De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
 • star star star star star Erik stalenhoef
  prima zo
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk