The Sims 4: Get to Work PC

Origin key - € 33,00

Op voorraad

2662 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


The Sims 4: Get to Work

The Sims 4: Get to Work kopen voor de PC of MAC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je The Sims 4: Get to Work kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Welkom op de pagina van De Sims 4 Aan het Werk (Get to Work). Dit uitbreidingspakket van de Sims 4 kun je in het Nederlands spelen. Wanneer je De Sims 4 in het Nederlands hebt geïnstalleerd zal de uitbreiding dus ook Nederlandstalig zijn. Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving van De Sims 4 Aan het Werk.

Er altijd een hekel aan gehad om je Sims ‘s morgens weg te sturen, een paar uur te wachten om ze vervolgens ‘s avonds weer thuis te zien komen, maar eigenlijk geen idee wat ze nou precies uitvoeren? Die tijd is over. Welkom bij De Sims 4 Aan het Werk! Ga met je Sims mee naar hun werk, voer opdrachten uit en maak promotie op een van de nieuwe carrières. Dit is een vrij groot nieuw pakket, met nieuwe carrières, nieuwe plekken en nieuwe “vreemde” gebeurtenissen.

De nieuwe banen

Er zijn een aantal nieuwe banen waaruit je kunt kiezen, en waarmee je mee kunt naar deze baan en je Sim kunt besturen op de werkvloer. Hieronder een opsomming:

-Detective bij de politie

-Dokter in het ziekenhuis

-Wetenschapper in het laboratorium

-Ondernemer vanuit huis

Elk van deze banen voegt een eigen carriere loopbaan toe. Hieronder vind je een korte beschrijving over wat je kan verwachten per baan.

Detective

Ga het gevecht aan met de criminelen. Als detective ben je de eerste die aankomt op een scene waar een ongeluk gebeurd is, of een incident heeft plaatsgevonden. Door te praten met de Sims die het hebben zien gebeuren maak je een zaak aan. Aan jou de taak om deze op te lossen. 

Als je goed je best doet, kun je jezelf vanaf jonge rechercheur opwerken tot hoofdcommissaris van de politie!

Zie hieronder een kleine gameplay van de detective baan.


Dokter

Als dokter heb je het zwaar. Je bent constant bezig met het oplossen van ziektes bij de inwoners van de stad, laat je baby’s op de wereld komen of onderzoek je de symptomen van de patiënten. Heb je een ziekte gevonden? Geef de patiënt de bijhorende behandeling om hem beter te maken. Maar pas op. Want als je te snel conclusies trekt, kan de patient de verkeerde behandeling krijgen.

Zie hieronder een kleine gameplay van de doktersbaan.


Wetenschapper

Als wetenschapper ben je bezig met experimenten om nieuwe producten en medicijnen uit te vinden. Vind je een nieuwe computer uit? Of ga je aan de slag met het nieuwe medicijn tegen een ziekte? Aan jou de keus! Ook kun je een kloonmachine uitvinden!

Zie hieronder een kleine gameplay van de weterschappersbaan.


Ondernemer vanuit huis

Toch je eigen winkel beginnen? Dat kan. Vanuit huis, of vanuit een speciale locatie die je huurt. Nu kun je je eigen eten verkopen, kledingzaak beginnen of gewoon verkopen waar je zelf zin in hebt. Plaats een kassa, kleed je winkel leuk aan en open je zaak! Zorg dat je artikelen goed geprijsd zijn en ontwikkel speciale skills om al je klanten over te halen om iets te kopen!

Zie hieronder een kleine gameplay video van de onderneem baan.


Vaardigheden

In De Sims 4 Aan het Werk heb je nieuwe vaardigheden die je kunt ontwikkelen. Zo kun je je verdiepen in het maken van fotos of het maken van eten. Maak fotos en hang ze aan de muur om ze te laten zien, of verkoop ze! 

Een nieuwe buurt

Mogen wij je welkom heten in een nieuwe buurt? Welkom in Magnolia Promenade. Hier kun je helaas niet wonen, maar wel uitstekend winkelen. Ook zitten hier het ziekenhuis, het politiebureau en een laboratorium. Hier zijn lege kavels aanwezig om je eigen winkel te openen.

Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star mus
  altijd goed en makkelijk service
 • star star star star star Richard
  Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
 • star star star star star Dawid
  Ik heb goede ervaring voor nu
 • star star star star star Jackie
  De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
 • star star star star star Erik stalenhoef
  prima zo
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk