The Sims 4: Get Together PC

Origin key - € 26,00

Op voorraad

2681 reviews

Let op: Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen. Deze download je gratis: De Sims 4

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


The Sims 4: Get Together

The Sims 4: Get Together kopen voor de PC of MAC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je The Sims 4: Get Together kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Welkom op de pagina van De Sims 4 Beleef het Samen (Get Together). Dit uitbreidingspakket van de Sims 4 kun je in het Nederlands spelen. Wanneer je De Sims 4 in het Nederlands hebt geïnstalleerd zal de uitbreiding dus ook Nederlandstalig zijn. Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving van De Sims 4 Beleef het Samen.

Je Sims zijn net als echte mensen. Ze hebben andere mensen nodig om zich goed te voelen. Ze zoeken gezelligheid, een groep, een plek om uit te gaan. Dat kan, met De Sims 4 Beleef het Samen (Get Together). Even weg uit dat saaie huis of die saaie baan. Even je mind op 0 zetten met je beste vrienden. Dans alsof je leven er vanaf hangt op de lekkerste beats of drink koffie in de nieuwe koffiezaak.

Nieuwe vaardigheden

Dit uitbreidingspakket komt ook weer met nieuwe vaardigheden voor je Sims om te ontwikkelen. Leer ze dansen of omgaan met de DJ booth. Als je deze vaardigheden verbeterd, zul je sneller vrienden maken en zul je deze vaardigheden verder kunnen ontwikkelen als je uitgaat met je vrienden. Ook zullen sommige vaardigheden in het dagelijks leven heel goed uitpakken. Zo kun je met de DJ vaardigheid bijvoorbeeld leren een publieks aandacht te trekken. Dit komt dan erg goed uit als je een politicus bent en je moet je spanningen onder controle houden bijvoorbeeld.

Clubs

Nee. Niet de Club als in uitgaan. Maar echt een vriendenclubje. Sluit je aan bij een club die je interesseert en maak nieuwe vrienden, ontsnap even uit dat dagelijkse leven en ontmoet nieuwe leden. 

Kies uit een van de verschillende clubs. Een boekenclub, een sportclubje of een romantische club.

Bij de club zul je je moeten houden aan regels, zul je je contacten moeten onderhouden en je vaardigheden bij moeten houden. Ga samen met je vrienden op stap, of maak een hangplek voor de clubleden.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen club te maken. Kies een naam, een logo outfits en plekken om elkaar te ontmoeten. 

Een nieuwe plek om te wonen

Bij dit pakket komt de stad Windenburg mee. Een klein en knus dorpje met leuke huisjes. Hier zijn genoeg clubs om lid van te worden, huizen om in te wonen of mensen om gezellig mee op stap te gaan. Windenburg lijkt erg op een Europees dorp, en is een plek om te wonen ver weg bij het drukke stadsleven vandaan.

Meer weten? Lees hier alles wat je wilt weten over de Sims 4 Beleef Het Samen.

Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk