The Sims 4: Word beroemd PC

Origin key - € 32,50

Op voorraad

2662 reviews

Let op: Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen. Deze download je gratis: De Sims 4

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


The Sims 4: Word beroemd

The Sims 4: Word beroemd kopen voor de PC of MAC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je The Sims 4: Word beroemd kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Dit uitbreidingspakket van de Sims 4 kun je in het Nederlands spelen. Wanneer je De Sims 4 in het Nederlands hebt geïnstalleerd zal de uitbreiding dus ook Nederlandstalig zijn.

Dit uitbreidingspakket van de Sims 4 kun je in het Nederlands spelen. Wanneer je De Sims 4 in het Nederlands hebt geïnstalleerd zal de uitbreiding dus ook Nederlandstalig zijn.

Heb je altijd al een ster willen worden en een idool willen zijn? Acteren in die grote bekende studio en feesten met de bekendste sterren van het witte doek, de televisie of muziekpodia en duizenden volgers en fans willen hebben?

Reik naar de sterren en word een beroemdheid. Met de Sims 4 wordt dit allemaal mogelijk en bouw je aan je eigen status terwijl je werkt aan een acteercarrière. Word een ster en laat The Sims de onvoorspelbare weg naar bekendheid volgen. Van de studio locatie tot VIP feesten, je kiest zelf hoe de fans jouw Sims over de hele wereld als helden vereren.

Bepaal je je eigen stijl en kleed het huis van je Sims aan met luxe accessoires zoals vergulde meubels of massief gouden wastafels en kranen. Zwem in het geld. Wees er klaar voor om een leven in luxe te leiden in de schijnwerpers van de idolen en te leven als een beroemdheid.

Kenmerken/features

Eis je roem op. Je Sims kunnen al hun dromen waarmaken van rijkdom to bekendheid. Verhoog je roem in je bestaande carrière of schiet met een nieuw doel naar beroemdheid en ongekende status. Straal in de schijnwerpers en wees de bepalende acteur. Beïnvloed de wereld in je eigen blog of door een live stream. Onthoud wel goed dat naarmate je Sims beroemder worden ze meer fans aantrekken en meer aandacht krijgen. Beroemd en rijk worden is onvoorspelbaar. Maar of je nu succesvol bent of niet, eenmaal gewend aan de rijkdom en luxe levensstijl zul je nooit meer iets anders willen.

Speel de hoofdrol in de film van je leven. Inspireer jezelf en help je Sims naar een fantastische carrière als acteur. Maak de grote doorbraak door de hoofdrol te spelen in een grote productie of beroemde televisieserie. laat je Sims net wat harder oefenen en studeren op hun teksten zodat ze uitblinken. Laat ze unieke kostuums dragen. Door al dit harde werken is de kans reëel dat jouw Sim de hoofdrol krijgt in de volgende grote kaskraker.

Zet Del Sol Valley naar je hand. Maak deel uit van de glitter en glamour van Del Sol Valley, een nieuwe wereld waarin jouw Sims kennis maken met roem en rijkdom. Kies voor een starterswoning of werk je op naar een luxe villa in de heuvels van The Pinnacles. Scoor een legendarische diamant met de naam van je eigen Sim op de Starlight Boulevard waardoor je in een mum van tijd het gesprek van de stad bent.

Leef in luxe en leef uitbundig. Val in de stad op door je stijlvolle of extravagante kleding, en door bijzondere outfits in de studio, maak dat je een trendsetter bent. Terwijl de status van je Sim onbekende hoogtes bereikt krijg je extraatjes van beroemdheden. Richt een prachtig herenhuis in met luxe meubels en unieke decoratie takken als eerbetoon aan jouw schitterende carrière. 

Systeemeisen
Minimale systeemeisen
OS: 64 bit nodig. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig. (Voor computers met geïntegreerde grafische chipsets is een 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig nodig).
RAM: minimaal 4 GB RAM
Harde schijf: Minimaal 3 GB aan vrije ruimte (15 GB bij installatie met The Sims 4) met minimaal 1 GB aan optionele vrije ruimte voor persoonlijke instellingen en bewaarde spellen.
Video: 128 MB Video RAM en ondersteuning voor pixel Shader 3.0. Ondersteunde Videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300of beter, Intel GMA X4500 of beter.
Geluidskaart: DirectX 9.0c Compatible
Invoer: Toetsenbord en muis
Online benodigdheden: Internetverbinding is nodig voor product activatie.

Aanbevolen specificaties:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, of 10
Processor: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4
Videokaart: NVIDIA GTX 650 of beter
Geheugen: 4 GB RAM
Harde schijf: 18 GB aan vrije ruimte

MAC systeemeisen
Minimum specificaties:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter
RAM: Minimaal 4 GB RAM
Harde schijf: Minimaal 3 GB aan vrije ruimte (15 GB bij installatie met The Sims 4) met minimaal 1 GB aan optionele vrije ruimte voor persoonlijke instellingen en bewaarde spellen.
Video: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM of 256MB of beter.
Invoer: Toetsenbord en muis
Online benodigdheden: Internetverbinding is nodig voor product activatie.

Aanbevolen specificaties
OS: Mac OS® X 10.9 of nieuwer
PROCESSOR: Intel Core i5 of beter
Videokaart: NVIDIA GTX 650 of beter
Geheugen: 8 GB RAM
Harde schijf: 18 GB aan vrije ruimte

Gameplay video's & trailer The Sims 4: Word beroemd

Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star mus
  altijd goed en makkelijk service
 • star star star star star Richard
  Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
 • star star star star star Dawid
  Ik heb goede ervaring voor nu
 • star star star star star Jackie
  De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
 • star star star star star Erik stalenhoef
  prima zo
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk