sjardoneetje uit Geplaatst op woensdag 28 juni 2017

Super snel gedownload voor weinig geld #dab

alex uit Onbekend Geplaatst op woensdag 28 juni 2017

makkelijk en snel
werkt perfect xbox live 12 maanden code ontvangen erin gezet eerst werkte hij niet lag aan Microsoft zelf daarna nog een keer geprobeerd en het werkte

Hd uit Geplaatst op woensdag 28 juni 2017

Snel geregeld. Snel binnen!

Ja uit Geplaatst op dinsdag 27 juni 2017

Ja

diego uit Geplaatst op dinsdag 27 juni 2017

ik vond het handig want je hoeft niet een dag te wachten voor dat je het spel in huis hebt

Don Omar uit Geplaatst op maandag 26 juni 2017

Heel erg snel en goed!

Amaja uit Geplaatst op maandag 26 juni 2017

Goed meteen levering en werkt ook

Sientje uit Geplaatst op maandag 26 juni 2017

Meteen je code in huis, super handig!

Pien uit Geplaatst op maandag 26 juni 2017

snel verwerkt

JWT van Mook uit Geplaatst op maandag 26 juni 2017

kan pas oordelen als het spel verder goed is, maar het winkelen lijkt prima

Nisa uit Geplaatst op maandag 26 juni 2017

Super, heb meteen de code binnen. De email duurde iets langer (iets van 3 minuten ofzo dus ook niet lang), waardoor ik mijn mijn blonde kop niet meteen doorhad waar ik het spel nu vandaan moest toveren. In de email staat dat echter perfect uitgelegd. (in mijn geval bij origin de code verzilveren)
Aanraadertje dit! (ik heb nu 3 uitbreidingen op de sims voor de prijs van 1 bij origin :D

VFM willems uit Geplaatst op zondag 25 juni 2017

snele levering

lindsey uit Geplaatst op zondag 25 juni 2017

goed

katleen uit Geplaatst op zondag 25 juni 2017

top

R uit Geplaatst op zondag 25 juni 2017

Mooie prijs en de code ditrect in je inbox.

preston uit Geplaatst op zaterdag 24 juni 2017

directe levering perfecto mundo

Adriana uit Geplaatst op zaterdag 24 juni 2017

Super! Heel snel de code gekregen en een goede prijs.

Linda uit Geplaatst op zaterdag 24 juni 2017

Top

Andy uit Geplaatst op zaterdag 24 juni 2017

prima

Burak Fici uit Geplaatst op zaterdag 24 juni 2017

de code was binnen een minuut in mijn mailbox

Levhi Yildiz uit Geplaatst op zaterdag 24 juni 2017

super snel

Nina uit Geplaatst op zaterdag 24 juni 2017

Niks op aan te merken

G uit Geplaatst op zaterdag 24 juni 2017

GOed

Marco uit Geplaatst op vrijdag 23 juni 2017

Super

lessia uit Geplaatst op vrijdag 23 juni 2017

helemaal goed

emma uit Geplaatst op vrijdag 23 juni 2017

goed

Rianne in 't Hout uit Geplaatst op woensdag 21 juni 2017

Snelle levering :)

kees uit Geplaatst op woensdag 21 juni 2017

dankjewel voor de leuke game !

Marcellino uit Geplaatst op woensdag 21 juni 2017

Helemaal geweldig.
Direct je key en ook direct een legale W10 installatie!
Ook de aftersales was perfect bij mijn vorige aankoop. Ik kreeg gewoon een nieuwe key die wel werkte!

Berto uit Geplaatst op woensdag 21 juni 2017

Super, code gelijk gekregen en prijzen super laag!

R uit Geplaatst op woensdag 21 juni 2017

Top! Snel, via Ideal en de code direct op je beeldscherm

Okhan uit Geplaatst op zondag 18 juni 2017

Top, game werkt prima

Nick uit Geplaatst op zondag 18 juni 2017

Goed

Ricardo uit Geplaatst op zondag 18 juni 2017

Na betaling direct een mail met de code ontvangen.

Frank Rosenbaum uit Geplaatst op zondag 18 juni 2017

product moet nog worden geleverd (pre-order) eerdere ervaring was positief

robbinvanuijtert uit Geplaatst op vrijdag 16 juni 2017

goed

andy uit Geplaatst op vrijdag 16 juni 2017

uitstekend !

jd uit Geplaatst op vrijdag 16 juni 2017

het was een makkie evenbestellen

bas uit Geplaatst op vrijdag 16 juni 2017

goede prijs en direct geleverd. top.

Thijs de Vogt uit Geplaatst op vrijdag 16 juni 2017

Sneller dan het thuis afleveren van Bol.com en veel goedkoper dan de download binnen steam!

Erwin uit Geplaatst op donderdag 15 juni 2017

Prima

willem uit Geplaatst op donderdag 15 juni 2017

leuke site

Greg Hardeman uit Geplaatst op donderdag 15 juni 2017

goede ervaring

Jarne Demunter uit Geplaatst op donderdag 15 juni 2017

Good

raoul uit Geplaatst op donderdag 15 juni 2017

goed

Leaux uit Geplaatst op woensdag 14 juni 2017

Super snel en gemakkelijk! :)

linda uit Geplaatst op dinsdag 13 juni 2017

Code besteld, meteen gekregen en geactiveerd.

Joost uit Geplaatst op dinsdag 13 juni 2017

Perfect. Goedkoop en onmiddellijk geleverd. 10/10

Jacky uit Geplaatst op dinsdag 13 juni 2017

Goedkoop en snel. Top website!

Nuri uit Geplaatst op maandag 12 juni 2017

Geweldig

Fabian Kenbeek uit Geplaatst op zondag 11 juni 2017

snel goedkoop en het werkt, perfect

Christiane Nielsen uit Geplaatst op zondag 11 juni 2017

prima

k uit Geplaatst op zaterdag 10 juni 2017

good

Faye uit onbekend Geplaatst op vrijdag 09 juni 2017

Super website! Kreeg gelijk na de betaling mijn gamekey binnen op de email en hij is nu al aan het instaleren, en het was ook nog eens veel goedkoper dan op de reguliere sites!

Saskia uit Geplaatst op vrijdag 09 juni 2017

Betaling is snel en gemakkelijk. Ook krijg je direct op je scherm een code en ging het verzilveren via Origin heel snel. Hier vragen ze maar de helft van het geld voor de game dan wanneer je bij Origin zelf besteld. Top!

Edaa uit Geplaatst op vrijdag 09 juni 2017

heel goed

rob uit Geplaatst op vrijdag 09 juni 2017

prima

Donovan Kooistra uit Geplaatst op donderdag 08 juni 2017

Makkelijk en Snel

sjors van der pijll uit Geplaatst op donderdag 08 juni 2017

mijn ervaring is goed

roel uit onbekend Geplaatst op woensdag 07 juni 2017

prima chatfunctie

Sanne uit onbekend Geplaatst op woensdag 07 juni 2017

Goedkoper dan op origin en binnen een minuut in mijn mail! Meteen aan het downloaden, ben benieuwd!

m backus uit Geplaatst op woensdag 07 juni 2017

Positief

mick uit Geplaatst op dinsdag 06 juni 2017

prima

Rick uit Geplaatst op dinsdag 06 juni 2017

Betalen en je krijgt gelijk je steamkey! niet eerst naar de winkel voor je game. Gelijk beginnen met downloaden.

jelle uit Geplaatst op dinsdag 06 juni 2017

geweldige service ik kreeg na het betalen de key binnen 3 seconden in mijn mail, en het is ook heel goedkoop en simpel!

jannes lambregts uit Geplaatst op maandag 05 juni 2017

prima

Ivo uit Geplaatst op maandag 05 juni 2017

Snel en Soepel weinig verder aan toe te voegen:)

mgcw uit Geplaatst op maandag 05 juni 2017

easy

Joes Quiterio uit Geplaatst op maandag 05 juni 2017

Super tof

M. uit Geplaatst op zondag 04 juni 2017

Perfect, je hebt de game direct!

Eric uit Geplaatst op zondag 04 juni 2017

Werkt goed en snel met de steam-code. Veel goedkoper dan een spel op steam zelf kopen met hetzelfde resultaat.

fleur uit Geplaatst op zondag 04 juni 2017

goed

MFilius uit Geplaatst op zondag 04 juni 2017

Zeer snelle en goede service voor de helft van de originele prijs!

fgk uit onbekend Geplaatst op zaterdag 03 juni 2017

Ik heb al meerdere keren een sims 4 pack besteld en ben uiterst tevreden over het aanbod, de prijs en de snelle levering.

Gast uit Geplaatst op donderdag 01 juni 2017

Heel erg makkelijk en snel!!

Rachel uit Geplaatst op woensdag 31 mei 2017

Geweldig, snel! Kreeg meteen mijn code!

L Jansen uit Geplaatst op woensdag 31 mei 2017

Heel erg makkelijk en snel! Top!

melanie hirsch uit Geplaatst op maandag 29 mei 2017

goed

M. van Brussel uit onbekend Geplaatst op maandag 29 mei 2017

Goed. Duidelijk. Snel.

Dirk uit Geplaatst op zondag 28 mei 2017

gaat erg makkelijk

SuperFabian22 uit Geplaatst op zondag 28 mei 2017

goed

agnes uit Geplaatst op zaterdag 27 mei 2017

super goed

Rodney uit onbekend Geplaatst op zaterdag 27 mei 2017

Super snelle levering !!!! Echt top !!!!

JACK uit Geplaatst op zaterdag 27 mei 2017

goede ervaring met Gamekey Discounter ga hier vaker een key voor games kopen en goed koop
Alleen iets meer informatie over het installeren

Twan uit Geplaatst op zaterdag 27 mei 2017

Goed

cor steenbergen uit onbekend Geplaatst op donderdag 25 mei 2017

Altijd goed. Even kijken of het nu ook zo is maar verwacht het beste

Bryan uit onbekend Geplaatst op donderdag 25 mei 2017

goed en snel, bedankt

stef uit onbekend Geplaatst op woensdag 24 mei 2017

top

Aaron Bults uit Geplaatst op dinsdag 23 mei 2017

Ik vind dit echt een top site!! Ik dacht dat de berichten allemaal nep waren maar het klopt. De spellen zijn hier gewoon zo goedkoop dat denkt dat het niet echt kan zijn

Thms uit Geplaatst op dinsdag 23 mei 2017

Prima, snel en goedkoop!

xBanGShotx uit Geplaatst op maandag 22 mei 2017

werkt prima

Rueben uit Geplaatst op maandag 22 mei 2017

Snelle levering snelle activatie van de game niks meer niks minder

Eldin uit onbekend Geplaatst op maandag 22 mei 2017

Super!
Ik was eerst een beetje wantrouwig omdat ik niet snapte hoe ik een game voor de helft van de prijs kon downloaden. Maar na wat research en gezien dat het een secure webpagina is toch geprobeerd en de code werkt. Na betaling binnen een paar seconde de serial-key in me beeld, ingevoerd en verzilverd!
Geweldige site!

Sandro uit Geplaatst op zondag 21 mei 2017

Meteen geleverd! Top service

S. uit Geplaatst op zondag 21 mei 2017

Gemakkelijk en meteen de code, top!

DannySmit uit Geplaatst op zondag 21 mei 2017

goed

patrick uit onbekend Geplaatst op zondag 21 mei 2017

Snel makkelijk en geen gedoe, zoals het hoort.

or uit Geplaatst op zaterdag 20 mei 2017

goed

Sam uit Geplaatst op zaterdag 20 mei 2017

Snel, Goedkoop, geen bullshit. Gewoon goed.

Ryan uit Geplaatst op zaterdag 20 mei 2017

Binnen 1 minuut goedkoop xbox live gekocht

basel al ragheb uit Geplaatst op vrijdag 19 mei 2017

goed

Kaylee uit Geplaatst op vrijdag 19 mei 2017

Erg snel en duidelijk uitgelegd. Super :)

Mij uit Geplaatst op vrijdag 19 mei 2017

Normaal ben ik een beetje voorzichtig voor dit soort dingen.
Maar gaat hartstikke mooi en snel. Nog goedkoper dan UBI shop ook, zelfs met units korting...!

Aanrader!

Deborah Isabel Holtz uit onbekend Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Erg makkelijk in gebruik! Code direct op je scherm als je hebt betaald. Super!

Kyan uit Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Tot nu toe vlotte afhandeling, nu nog wachten op downloaden en inloggen :-)

Peruve uit Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Makkelijk en snel geregeld, enkel je e-mail invullen en betalen. That's it!

Iris van Meer uit Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Snelle levering, kon meteen downloaden. 15 euro goedkoper dan via Origin zelf. Koopje :)!

Laurent Janse uit Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Goed

Melissa uit onbekend Geplaatst op woensdag 17 mei 2017

in het begin had ik twijfels, maar zeker een aanrader.
code krijg je meteen, goedkoop vergeleken met de echte site.
super!

sejla uit onbekend Geplaatst op woensdag 17 mei 2017

Erg makkelijk, overzichtelijk en snel.

j.p. uit onbekend Geplaatst op woensdag 17 mei 2017

het was leuk om te betalen

D.S. Kuiper uit Geplaatst op woensdag 17 mei 2017

ok

Melissa uit onbekend Geplaatst op maandag 15 mei 2017

in het begin had ik twijfels, maar zeker een aanrader.
code krijg je meteen, goedkoop vergeleken met de echte site.
super!

Yvon uit Geplaatst op maandag 15 mei 2017

We hebben het product zojuist besteld, het winkelen ging prima! Nu wachten op de bevestiging enhet product!

Charlot uit onbekend Geplaatst op maandag 15 mei 2017

Goed

Simone uit Geplaatst op zondag 14 mei 2017

Dit scherm komt eigenlijk iets te vroeg, ik moet eerst nog zien hoe ik de game op mijn computer kan installeren. Daarna kan ik pas écht een ervaring delen, maar tot nu toe een prima ervaring.

Henk De Gunst uit Geplaatst op zondag 14 mei 2017

Gewoon goed geen flauwekul

Waarom kopen op steam dit is goedkoper ( pc )

Nick uit Geplaatst op zaterdag 13 mei 2017

Great! Very quick, just pay (that's the only downside) and receive the key, it really is as simple as that.

Tijn Verwoert uit Geplaatst op zaterdag 13 mei 2017

goed

Jari uit Geplaatst op vrijdag 12 mei 2017

Zeer goede werking en levering van het product: het is betalen en direct ontvangen op het scherm en via de e-mail, zoals ook wordt vermeld op de website. Het product werkt zeer goed en is te downloaden via Origin. Hiervoor dient wel een Origin-account te worden aangemaakt.

Jeroen uit Geplaatst op vrijdag 12 mei 2017

5 sterren. Snel en correct.

mike uit Geplaatst op dinsdag 09 mei 2017

goed

micbr uit onbekend Geplaatst op maandag 08 mei 2017

heel leuk

Zico Zweerts uit Geplaatst op zondag 07 mei 2017

Ik vond het makkelijk om een spel te kopen op deze site.
Alle informatie die ik wilde hebben werd vermeld.

groet,
Zico Zweerts

Jaron uit Geplaatst op zondag 07 mei 2017

Goeie shop, je krijgt de code direct na je betaling.
Echt een aanrader :)

Youssef uit Geplaatst op zaterdag 06 mei 2017

in een woord geweldig. De beste prijs, betalen en direct komt de code tevoorschijn! Gelijk spelen!!

Aad Kikkert uit onbekend Geplaatst op zaterdag 06 mei 2017

Eerste keer.... ben benieuwd

yuan wullink uit onbekend Geplaatst op vrijdag 05 mei 2017

geweldig,
code gelijk in mijn email ontvangen, ga hem nu downloaden

paulie uit Geplaatst op vrijdag 05 mei 2017

goed

Luuk uit Geplaatst op vrijdag 05 mei 2017

-

Jelle uit Geplaatst op donderdag 04 mei 2017

het werkt, code meteen gekregen top!

Poep hoofd uit Geplaatst op donderdag 04 mei 2017

Was inderdaad wel easy

Quinten Houtvester uit onbekend Geplaatst op donderdag 04 mei 2017

Top

Shanety van Gemert uit Geplaatst op donderdag 04 mei 2017

Goed!

Selina uit Geplaatst op donderdag 04 mei 2017

Prima! na betaling meteen een code ontvangen en werkt

F.Siepel uit Geplaatst op donderdag 04 mei 2017

erg snel! spel nu aan het downloaden

Monique uit Geplaatst op donderdag 04 mei 2017

Bestellen gaat snel, nu kijken of we kunnen installeren.

Adrian uit Onbekend Geplaatst op woensdag 03 mei 2017

Pretty straight forward, 5/5

Anouk uit Geplaatst op woensdag 03 mei 2017

prima

Rowan van den Abeelen uit Geplaatst op woensdag 03 mei 2017

top!

e uit Geplaatst op dinsdag 02 mei 2017

prima

dre wielink uit Geplaatst op dinsdag 02 mei 2017

goed

Jonas uit onbekend Geplaatst op dinsdag 02 mei 2017

Snel en goedkoop.

Thymen Faas uit Geplaatst op maandag 01 mei 2017

Het was makkelijk en goedkoop. Dus het was goed.

sidney uit Geplaatst op maandag 01 mei 2017

goed

Emma uit Geplaatst op maandag 01 mei 2017

Top!

pieter uit Geplaatst op maandag 01 mei 2017

top!

bernard willemse uit Geplaatst op zondag 30 april 2017

Content!

jacqueline uit onbekend Geplaatst op zaterdag 29 april 2017

heel cool

Bart uit Geplaatst op zaterdag 29 april 2017

Goeie korting, code werkt. Gewoon goede ervaring.

Karlijn uit onbekend Geplaatst op zaterdag 29 april 2017

leuk

robin uit Geplaatst op vrijdag 28 april 2017

leuk

Lex M uit Geplaatst op vrijdag 28 april 2017

Snel, goedkoop en eenvoudig. Kon gelijk spelen.

dvt uit onbekend Geplaatst op vrijdag 28 april 2017

ok

[email protected] uit Geplaatst op donderdag 27 april 2017

top

Willem harmsen uit Geplaatst op dinsdag 25 april 2017

Dit is de 1e x dat ik hier bestel het gaat wel vlot betalen en meteen je code krijgen straks op m'n xbox zetten en als het werkt blijf ik hier terug komen super

Blokdijk uit . Geplaatst op zondag 23 april 2017

prima, werkt direct!

ramona janssen uit Geplaatst op zondag 23 april 2017

ik speel veel schiet spellen heb al eerder deze keer gedaan bij maatje van me dus nu leek het me leuk dat hem voor me zelf koop is super gaaf spel

Henri uit Geplaatst op zondag 23 april 2017

prima.

Maurits uit onbekend Geplaatst op zondag 23 april 2017

Uitstekend verlopen, goed gelukt.

Irene uit Geplaatst op zaterdag 22 april 2017

kreeg gelijk de code en werkte ook nog eens geweldig! Gewoon knippen en plakken om typfouten te voorkomen iedereen,
Zeer tevreden over deze site.

Robin uit Geplaatst op zaterdag 22 april 2017

Super!

silke de witte uit Geplaatst op zaterdag 22 april 2017

goed

Willem harmsen uit Geplaatst op vrijdag 21 april 2017

Dit is de 1e x dat ik hier bestel het gaat wel vlot betalen en meteen je code krijgen straks op m'n xbox zetten en als het werkt blijf ik hier terug komen super

Ronald uit Geplaatst op vrijdag 21 april 2017

Prima!!

Rico uit Geplaatst op vrijdag 21 april 2017

ik had er nooit van gehoord maar mooi dat het werkt.

tineke uit Geplaatst op donderdag 20 april 2017

goed

Kiki van den Dungen uit Geplaatst op zaterdag 15 april 2017

Het ging heel gemakkelijk

e.hackman uit Geplaatst op zaterdag 15 april 2017

ok

Gijs uit Geplaatst op zaterdag 15 april 2017

was allemaal prima

Robert uit Geplaatst op zaterdag 15 april 2017

goed

jiaying uit onbekend Geplaatst op zaterdag 15 april 2017

gelijk code goede ervaring tumps up!

Fleur uit Geplaatst op donderdag 13 april 2017

Goed

ronald uit onbekend Geplaatst op woensdag 12 april 2017

snel en goed en makkelijk bestellen,gelijk een code.

Andre uit onbekend Geplaatst op maandag 10 april 2017

Goed en snel :)

Gert-Jan uit onbekend Geplaatst op maandag 10 april 2017

1e x

Femke uit onbekend Geplaatst op zaterdag 08 april 2017

Zeer snelle levering, betrouwbare site!
De code kwam binnen 1 minuut na betaling

martin uit onbekend Geplaatst op zaterdag 08 april 2017

super snel en handig.

Emma uit Geplaatst op zaterdag 08 april 2017

snelle service, ideaal.

s te pas uit onbekend Geplaatst op zaterdag 08 april 2017

snelle levering perfect

Amber uit Geplaatst op zaterdag 08 april 2017

Snel!

jw Greupink uit Geplaatst op dinsdag 04 april 2017

snel.

irfan kurban uit Geplaatst op zaterdag 01 april 2017

super!!!

Tatum Rijsenbrij uit Geplaatst op vrijdag 31 maart 2017

prima

Annabel uit Geplaatst op vrijdag 31 maart 2017

Zeer snel en goed geregeld

stef uit onbekend Geplaatst op vrijdag 31 maart 2017

zeer snel de code na betalen
zeker de moeite waard om weer een keer wat te bestellen

Johan uit Geplaatst op zaterdag 18 maart 2017

Zeer snel geregeld!

martin uit . Geplaatst op donderdag 09 maart 2017

direct de key in mijn mail nette service en vlotte afwerking van de bestelling

tim uit Geplaatst op maandag 27 februari 2017

top werkte allemaal perfect

Hans Goris uit Geplaatst op zaterdag 25 februari 2017

Xbox live - goedkoop en binnen 30 seconden.... Positieve feedback geven koste meer tijd dan de bestelling / levering πŸ˜€

Koen uit Geplaatst op woensdag 22 februari 2017

Code direct ontvangen, werkt prima :D :D

stef uit . Geplaatst op maandag 20 februari 2017

goed

dj uit Geplaatst op zondag 05 februari 2017

klasse

Stefanie uit Geplaatst op zaterdag 04 februari 2017

Nog nooit zo snel m'n xbox live gold verlengd. Het was de goedkoopste (overal 6 maanden voor 34,95. Hier 7 voor 29,95)

Aanrader

henk uit . Geplaatst op woensdag 25 januari 2017

code direkt naar betalen ontvangen

Callisto uit . Geplaatst op zaterdag 31 december 2016

Direct na betalen de code ontvangen. Top!

Amy uit Geplaatst op zaterdag 31 december 2016

Gelijk na betaling de mail met code binnen een paar seconden ontvangen. Super geregeld zo

Hebron uit Geplaatst op vrijdag 30 december 2016

Binnen 2 minuten code ontvangen. Werkt prima!

Pieter uit Geplaatst op woensdag 28 december 2016

Top

Barb68 uit onbekend Geplaatst op zondag 25 december 2016

Erg snel, betere prijzen, na betaling code in beeld. Top

Ramon uit Geplaatst op zondag 25 december 2016

Snel en goedkoop, wat wil je nog meer

rudy kolsters uit onbekend Geplaatst op zaterdag 24 december 2016

sneller kan niet

Frans uit Geplaatst op vrijdag 23 december 2016

leuke lage prijs en super snel!

Nick uit onbekend Geplaatst op maandag 19 december 2016

Alles ging super snel zeker een aanrader

J. Tiemes uit Geplaatst op woensdag 14 december 2016

Mijn moeder heeft voor mij een XBox-live besteld.
Het was duidelijk te vinden en overzichtelijk.

Raymon uit Geplaatst op zondag 11 december 2016

Snel en goedkoop. Helemaal prima!

Jantie S uit onbekend Geplaatst op zondag 11 december 2016

fantastisch

Jacco uit ijmuiden Geplaatst op vrijdag 09 december 2016

goed en snel

Koet uit den haag Geplaatst op vrijdag 09 december 2016

goede service

tina uit onbe Geplaatst op dinsdag 06 december 2016

Snel en goedkoop echt topπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘

Marloes van Dalen uit Amsterdam Geplaatst op vrijdag 02 december 2016

Goed en snel

Huub uit . Geplaatst op vrijdag 02 december 2016

Ik moest een half uurtje geduld hebben, maar verder is alles uitstekend gegaan. [admin] Hoi Huub, bedankt voor je review! Je moest idd even wachten, omdat onze mail provider een storing had, waardoor de automatische mail wat langer in beslag nam. Excuus voor het ongemak! Dit is nu overigens verholpen. [/admin]

Willy uit . Geplaatst op donderdag 01 december 2016

Niks op aan te merken, snel, goedkoop en goed assortiment

Suus uit Leiden Geplaatst op woensdag 30 november 2016

Ben superblij met jullie!!! Geweldige service

Thomas uit onbekend Geplaatst op dinsdag 29 november 2016

12 maanden xbox live goedkoop gescoord en direct gekregen, top

Zuftu Alsman uit Den Haag Geplaatst op vrijdag 28 oktober 2016

Beste en scherpste prijzen. Fifa 17 gehaald.

A. Aydemir uit onbekend Geplaatst op donderdag 27 oktober 2016

Goed toch..

Devon uit onbekend Geplaatst op zaterdag 22 oktober 2016

kreeg meteen de code, en het werkte perfect! hier ga ik vaker een aankoop doen. thanks

mike uit onbekend Geplaatst op zaterdag 22 oktober 2016

Super makkelijk , heel snel geregeld .

Jullie hebben mij heel blij gemaakt had al een versie gekocht bleek de key al gebruikt !

Super bedankt Gamekeydiscounter !

Marcha uit Geplaatst op zondag 02 oktober 2016

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Adam El Massaoudi uit Onbekend Geplaatst op donderdag 14 juli 2016

Zeer mooie prijzen maar soms dingen niet in voorraad. [admin] Hoi Adam, bedankt voor je positieve feedback! Momenteel zijn wij weer aan het inkopen, binnenkort is alles weer op voorraad. Nogmaals bedankt voor je feedback! [/admin]

Franken Serge uit Onbekend Geplaatst op donderdag 07 juli 2016

uitstekend :)

Max de haan uit onbekend Geplaatst op maandag 27 juni 2016

Sbelle levering toppieπŸ‘

Rob Schaap uit onbekend Geplaatst op maandag 27 juni 2016

πŸ‘

Mark de Groot uit onbekend Geplaatst op zondag 19 juni 2016

Snell levering, werkt precies zoals je verwacht!

jesse van baaren uit onbekend Geplaatst op zondag 19 juni 2016

snel en gemakkelijk

N.P. Hartmans uit onbekend Geplaatst op dinsdag 31 mei 2016

Snel en goedkoop. Top!

Steven uit onbekend Geplaatst op donderdag 26 mei 2016

Fifa 16 gekocht met een download code en direct ontvangen en spelen maar. Perfecte service

Kevin uit onbekend Geplaatst op donderdag 26 mei 2016

beste en goedkoopste site voor steam keys en super assortiment

Larissa uit onbeken Geplaatst op zondag 22 mei 2016

via via gehoord van jullie site daardoor durfde ik hier mn sims pack te kopen en werkte perfect!!!!!

Jerney uit Den Haag Geplaatst op zondag 22 mei 2016

Perfect

dion zuidam uit onbekend Geplaatst op zondag 15 mei 2016

Besteld betaaldcode gelijk binnen super en goedkoop

Lukas uit onbekend Geplaatst op maandag 09 mei 2016

Beste tot nu toe, elke site vraagt nu oppeens 3,00 voor een 48 uurs trial, deze site 2,45! kijk het is maar 50 cent, maar toch weetje, alles is mooi meegenomen ! Top bedankt he !

Ray Overkamp uit onbekend Geplaatst op zaterdag 07 mei 2016

Dikke klasse. Supersnel en eenvoudig je game key bestellen. Ik gebruik alleen nog maar deze site voor mn games, veel beter dan 90% van de andere sites.

Barry de B uit Purmerend Geplaatst op donderdag 05 mei 2016

Makkelijk en snel en goedkoop. Wanneer krijgen jullie need for speed op steam??

FerryVP uit onbekend Geplaatst op woensdag 04 mei 2016

SNel en goedkoop

Hassan uit Amsterdam Geplaatst op woensdag 04 mei 2016

Goede site en goed prijzen koop hier wel vaker.

Ria van H uit onbekend Geplaatst op woensdag 04 mei 2016

Supersuper. We kregen een code die niet werkte, binnen 1 minuut reactie van de helpdesk en meteen netjes opgelost. Super service!

Stan uit onbekend Geplaatst op zondag 01 mei 2016

Prettig !

Maikel uit Limburg Geplaatst op zondag 01 mei 2016

Deze site is BAAS.

Saskia Engers uit Voorburg Geplaatst op zondag 01 mei 2016

Heb zojuist mn abonnement weer verlengd, goed zoals altijd.

j. van baaren uit onbekend Geplaatst op woensdag 27 april 2016

Het is snel en gemakkelijk

Bo vd Marel uit Utrecht Geplaatst op donderdag 21 april 2016

Fantaschtische service mijn zoontje is hier erg blij mee

Ward van B uit onbekend Geplaatst op zaterdag 16 april 2016

mooi in elkaar gezet dit en superprijzen je ziet me hier zeker terug

Jessica uit Voorhout Geplaatst op vrijdag 15 april 2016

beste en snelste

Carla Lachman uit Onbekend Geplaatst op donderdag 14 april 2016

Snelle service.

Liam van der Geest uit onbekend Geplaatst op vrijdag 08 april 2016

Mijn code werd direct ontvangen, super.

Wim van Elst uit onbekend Geplaatst op donderdag 07 april 2016

helemaal toppie hoor

Laura uit onbekend Geplaatst op woensdag 30 maart 2016

Snelle reactie op mijn vragen beloont met een aanschaf! Ga zo door!

Boudewijn S uit Papendal Geplaatst op zaterdag 26 maart 2016

Company of Heroes ultimite collection voor de laagste prijs hier super

R. Lopez uit onbekend Geplaatst op zaterdag 26 maart 2016

Site works great but why no creditcard payments?

Wendy de la Fosse uit onbekend Geplaatst op maandag 21 maart 2016

Zal hier in de toekomst vaker bestellen code direct zichtbaar en uiteraard werkt die naar behoren

Rene R uit Zutphen Geplaatst op maandag 21 maart 2016

top

Bas Remmerswaal uit Zevenaar Geplaatst op zaterdag 19 maart 2016

Ik had de code niet in mijn email, maar gelukkig stond hij ook op het scherm weergegeven. De helpdesk hielp me snel en wat bleek...de code zat in mn spamfolder. Prima jongens daar bij gamekeydiscounter.nl!

Ben uit onbekend Geplaatst op zaterdag 19 maart 2016

dit is zoveel beter dan naar de winkel gaan, gewoon direct je game kunnen spelen. echt fantastisch (Y)

Marjolein Vogels uit Wassenaar Geplaatst op zaterdag 19 maart 2016

Niks op aan te merken en goedkoop, ga zo door!

Mohammed Ziriek uit Rotterdam Geplaatst op zondag 13 maart 2016

Lekker makkelijk en goedkoop

denie tom uit onbekend Geplaatst op zaterdag 12 maart 2016

Supper snel en makelijk dank u

Eric uit Culemborg Geplaatst op donderdag 10 maart 2016

Gratis xbox live gekregen en meteen fifa erbij gekocht! Supersnel en lekker voordeling.

Joost uit onbekend Geplaatst op zondag 06 maart 2016

Gratis 48 uur xboxen gekregen toppp doei

Jan de Bolder uit Zaanstad Geplaatst op woensdag 02 maart 2016

Dit had ik eerder moeten weten. Bedankt!!

De monteur uit Roffa Geplaatst op dinsdag 01 maart 2016

weer 1 maand xbox verlengd wanneer krijg ik korting? ik koop ze bijna elke maand haha. groeten de monteur

Bo Sloeserwij uit Alkmaar Geplaatst op maandag 29 februari 2016

Heel handig dit!

Fiona uit Groningen Geplaatst op dinsdag 23 februari 2016

alles werkte perfect

patrick mulder uit onbekend Geplaatst op maandag 22 februari 2016

[Admin update: er zat een typefout in de code, Patrick is per e-mail geassisteerd] De code van xbox live werkt niet

Jasper de Boer uit Rotterdam Geplaatst op zaterdag 20 februari 2016

Werkt prima en 100% betrouwbaar.

Femmie uit Zevenaar Geplaatst op zaterdag 20 februari 2016

Leuke site en werkt prima. Tot de volgende keer!

Ronald uit onbekend Geplaatst op zaterdag 20 februari 2016

Super! Sneller dan ik gewend ben van andere sites!

Matt van Broekhoven uit , Geplaatst op dinsdag 02 februari 2016

Goed

Joey gorter uit onbekend Geplaatst op woensdag 13 januari 2016

Meteen binnen een paar seconde de code ontvangen, werkt verder goed.

anoniem uit Geplaatst op vrijdag 08 januari 2016

ging vlekkeloos... en de goedkoopste....thx

Chris Nab uit Geplaatst op woensdag 30 december 2015

Via internet explorer kan ik geen bestelling plaatsen.. Via Chrome wel.

stefan lucassen uit . Geplaatst op zondag 27 december 2015

prima
betalen
direct code krijgen
invoeren
spelen

Joey Bakker uit . Geplaatst op woensdag 25 november 2015

Prima! Makkelijk, snel en goedkoop.

Louis uit Geplaatst op woensdag 19 augustus 2015

Snelle levering van de bestelling, nog nooit geen problemen gehad. Naar mijn mening een fijne webwinkel!!

Antoine Muller uit Geplaatst op woensdag 19 augustus 2015

Goede en snelle service, en de goedkoopste aanbieder op een jaar live

Noah uit Zwolle Geplaatst op dinsdag 18 augustus 2015

te gek dat ik de deur niet uithoef, toppie

Rowdy uit Amsterdam Geplaatst op dinsdag 18 augustus 2015

Beste prijzen en directe levering, alleen geen groot assortiment vandaar 4 ipv 5 sterren

Joost Bakker uit Den Bosch Geplaatst op dinsdag 18 augustus 2015

Perfect, lage prijzen en directe levering, vaste klant erbij!

Niels uit Tilburg Geplaatst op zaterdag 15 augustus 2015

Top, snel en 100% echt!

Marco uit Zaandam Geplaatst op donderdag 13 augustus 2015

Dankjewel GameKeyDiscounter! Na mn betaling met IDEAL, had ik de mail met de code meteen binnen!

Thomas uit Groenlo Geplaatst op donderdag 13 augustus 2015

Goed en snel

Jari uit Broek op Langedijk Geplaatst op woensdag 12 augustus 2015

Zo simpel, gedaan in minder dan 5 minuten. Topper!

Martijn uit Leiden Geplaatst op dinsdag 11 augustus 2015

Gebruikte deze site om XBOX Live Gold te kopen en kreeg goede hulp van ze! Deze site is makkelijk in gebruik en kreeg de code vrijwel meteen.

Romy uit Gouda Geplaatst op maandag 10 augustus 2015

Altijd deze site gebruiken om Xbox Live en credit te kopen. Ik hou van bedrijven die ik kan vertrouwen, en dit is er één van!

Martin uit Schagen Geplaatst op maandag 10 augustus 2015

Veel beter om deze site te gebruiken dan naar de winkel te gaan

JEffrey uit Ijmuiden Geplaatst op zaterdag 08 augustus 2015

Ontving de code meteen. Jullie hebben me echt gered om last minute een verjaardagscadeau te fixen.

Anne uit Wezep Geplaatst op zaterdag 08 augustus 2015

Ik had mn twijfels eerst, vooral toen de mail pas na een paar minuten kwam.. maarja, uiteindelijk kwam de mail gewoon. Dank jullie!

Shady uit Geplaatst op vrijdag 07 augustus 2015

Top

Michael uit Hilversum Geplaatst op vrijdag 07 augustus 2015

Ik heb deze site meerdere keren gebruikt al, en zal ‘m zeker vaker gebruiken.

Paul uit Scheveningen Geplaatst op donderdag 06 augustus 2015

Geen problemen

Geen gezeur

Heel makkelijk

5 sterren

Chris uit Goes Geplaatst op donderdag 06 augustus 2015

Heel makkelijk, goed en snelle levering!

Mike uit Alphen aan den Rijn Geplaatst op woensdag 05 augustus 2015

Goede service, ga ‘m zeker vaker gebruiken.

Thijs uit Wassenaar Geplaatst op maandag 03 augustus 2015

Goed, bizar tof, echt heel fijn; wat kan je er nog meer over kwijt?

Dennis uit Apeldoorn Geplaatst op zondag 02 augustus 2015

Snelle levering en zo makkelijk 5 sterren site

Jeroen uit Amsterdam Geplaatst op zondag 02 augustus 2015

Het bestellen, betalen en de levering van het Xbox Live abonnement wat ik wilde, had ik binnen 10 minuten!

Bart uit Almelo Geplaatst op zaterdag 01 augustus 2015

Vanaf het begin tot het eind heel simpel te gebruiken en goede instructies. Ook nog eens snel!

Ron uit . Geplaatst op zondag 28 december 2014

Supersnel geleverd en ook nog 1 van de goedkoopste!

santosh uit Geplaatst op zondag 28 december 2014

valt mee is we goed

Lucas van Riessen uit Geplaatst op zondag 28 december 2014

Snelle service en een zeer goede prijs!!

Jeffrey uit Geplaatst op zondag 28 december 2014

Ik vind het een hele goeie site. Ik wil wel heel graag dat de Xbox Live van 1 maand terugkomt.

Jon uit Geplaatst op maandag 10 november 2014

Helemaal top, meteen geleverd.
Vertrouwde het in het begin niet, maar nadat ik ben gaan checken bleek dat de site zeer betrouwbaar is.
Een aanrader mensen!

cetin uit Geplaatst op maandag 10 november 2014

snel goedkoop leuk;

rody haas uit . Geplaatst op zondag 02 november 2014

top.. mooie prijs ook

Elise Rooi uit Venlo Geplaatst op vrijdag 31 oktober 2014

Lekker goedkoop!!! Bedankt.

Chris uit Utrecht Geplaatst op vrijdag 31 oktober 2014

My second time buying here and just like the first time a great experience. Easy payments and fast delivery, cheerio!!

Bas Onvlee uit Amsterdam Geplaatst op vrijdag 31 oktober 2014

Prima, snel en goedtkoop, perfect geregeld dus

Wouter uit . Geplaatst op vrijdag 31 oktober 2014

3 maanden gekocht ging toppie

jermain uit Geplaatst op donderdag 23 oktober 2014

Goed echt goed

Sezayi arguden uit Geplaatst op dinsdag 21 oktober 2014

Ging lekker makkelijk snel en nog eens goedkoop

Bodhi uit Geplaatst op zaterdag 18 oktober 2014

Lekker snel en gemakkelijk

Martin uit Geplaatst op zaterdag 18 oktober 2014

Well priced, simple to use web site. A definite winner.

Joris uit Oebelrode Geplaatst op donderdag 16 oktober 2014

3 maanden code weer in de pocket, thanks guys!

Simon uit . Geplaatst op donderdag 16 oktober 2014

Prima website en lekker goedkoop

J.L Verhagen uit Voorschoten Geplaatst op woensdag 15 oktober 2014

Handig dat de code meteen op je scherm staat en je niet hoeft te wachten op e-mail, tot volgend jaar!

Ernoste uit . Geplaatst op dinsdag 14 oktober 2014

Beste shop die ik ken

O.Turney uit Geplaatst op vrijdag 10 oktober 2014

Er werd niet aangegeven dat de kaart niet beschikbaar was.
Na betaling kreeg ik dit hier boven te staan.

Xbox Live Gold 12 maanden
Dit product kan op dit moment helaas niet worden geleverd en zal op een later tijdstip worden nageleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Maar op de chat gelijk verholpen en heb de code alsnog gekregen ondanks het bericht hierboven.

plusje mee verdiend.

cetin polat uit . Geplaatst op vrijdag 10 oktober 2014

ik moet wachten ik hoop deze keer niet te lang

Hoi Cetin, je hebt je code direct op je scherm gekregen en in je e-mail. Kun je even mailen of via de live chat uitleggen wat je bedoelt? Groetjes, Saskia GameKeyDiscounter.nl

Evaldo uit Amsterdam Geplaatst op zondag 28 september 2014

Top deze site!

Raymond uit Enkhuizen Geplaatst op zondag 28 september 2014

3 maanden xbox live gekocht werkt perfect top dus score 5

Kees uit Dordrecht Geplaatst op zondag 28 september 2014

Code direct op mijn scherm! Einfach geniaal!!