Microsoft Office Professional Plus 2021

- € 12,95

Op voorraad

2662 reviews

Let op: alleen geschikt voor Windows computers. Werkt dus niet op Apple/MAC

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Microsoft Office Professional Plus 2021

Microsoft Office Professional Plus 2021 kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de activatie code op je scherm en in je mailbox.

Microsoft office 2021 Professional Plus voor Windows 10 of Windows 11 is de opvolger van Office 2019 Professional Plus. Deze editie van Office 2021 bevat de meest uitgebreide collectie applicaties. O.a. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access zitten in dit pakket.

Wil jij gebruik maken van het nieuwste Office pakket maar niet maandelijks hiervoor moeten betalen? Dan is deze editie van Office 2021 perfect voor jou. Je krijgt alle bekende applicaties met de laatste en nieuwste updates voor een eenmalige bedrag.

Nieuwe features in Office 2021

Microsoft heeft in Office 2021 tientallen nieuwe features toegevoegd. Helaas zijn niet alle features beschikbaar voor gebruikers die kiezen voor een eenmalige betaling. Voor de updates welke online samenwerken vergemakkelijken heb je helaas een Office 365 Abonnement nodig.

Hier onder volgen nieuwe functies welke wel beschikbaar zijn in Office 2021 met een licentie voor eenmalige activatie.

XLOOKUP

Iedere ervaren excel gebruiker kent het wel. de VLOOKUP functie doet nooit precies wat jouw bedoeling is. In Excel 2021 heeft Microsoft een nieuwe functie toegevoegd genaamd XLOOKUP welke al je problemen verhelpt. Nu hoef je nooit meer te struwelen met VLOOKUP.

Dynamic Arrays

Je kunt in Excel 2021 kun Arrays genereren. Een array is een collectie van informatie. Wanneer je een formule maakt waar meerdere waardes uit komen wordt dit een Array. Deze kun je vervolgens sorteren, filteren en meer. De waardes worden hierna onder elkaar weergegeven in jouw spreadsheet.

XMATCH

De nieuwe functie XMATCH is eigenlijk vergelijkbaar met XLOOKUP. Waar XLOOKUP echter een waarde geeft uit d geselecteerde kolom geeft XMATCH alleen aan op welke regel de gezochte waarde te vinden is.

Presentaties opnemen

Powerpoint 2021 geeft je nu de mogelijkheid om jouw presentatie in te spreken. Dit kan met alleen audio of met video en audio. Op deze manier kun je jouw presentatie volledig digitaal aanleveren. Je kunt per slide een fragment opnemen of een lange opname maken.

Ink Replay

Met Ink Replay in Powerpoint 2021 kun je in jouw presentatie tekenen. Tekenen opzicht is niets nieuws maar nu kun jouw tekening laten animeren zodat de toeschouwers echt lijn voor lijn jouw tekening ontstaan. Dit kan ik veel situaties handig zijn om complexere tekeningen uit te leggen.

Vertalingen

In Outlook 2021 heeft Microsoft de optie toegevoegd om ontvangen e-mail berichten realtime te vertalen. Zo heb je nooit meer last van een taal barrière wanneer je mensen uit het buitenland e-mails.

Zoeken in Outlook 2021

Het zoeken van e-mails, contacten, afspraken en meer is flink op de schop genomen. In Office 2021 is er 1 centrale zoekbalk waar in je alles terug kunt vinden. Begin simpelweg te typen wat jij zoekt en Outlook vind dit direct voor je.

Immersive Reader

Voor diegenen die moeite hebben met lezen of moeilijk kunnen focussen heeft Microsoft de Immersive Reader toegevoegd aan Word 2021. Hiermee kun je kleuren, spacing, afmetingen en meer zo optimaliseren waardoor jij gefocust door een document kun lezen. Ook kun je Word 2021 jouw document laten voorlezen zodat je alleen maar hoef te luisteren.

Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

  • star star star star star mus
    altijd goed en makkelijk service
  • star star star star star Richard
    Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
  • star star star star star Dawid
    Ik heb goede ervaring voor nu
  • star star star star star Jackie
    De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
  • star star star star star Erik stalenhoef
    prima zo
  • Bekijk alle klantervaringen
Overige Software producten Overige Microsoft producten Overige Office producten
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
  • Directe levering van je code!
  • Levering op scherm en per email.
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
  • Laagste prijs garantie.
  • Persoonlijke klantenservice.
  • Al jarenlang de beste en snelste.
  • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
  • Verisign SSL certificaat
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL
  • Encryptie van persoonlijke gegevens
  • Real time helpdesk