Xbox Live, games, software en giftcards downloaden

GameKeyDiscounter.nl is een website die gamekeys verkoopt, eigenlijk net zoals een andere winkel die spellen, games en software verkoopt. Het enige grote verschil is dat wij de spellen, games, xbox live abonnementen en overige software (gamekeys) digitaal leveren. Je hoeft dus nooit te wachten op de post of je luie stoel uit en naar de winkel om je spel, xbox live abonnement of overige software te halen.

Hoe werkt dat dan?

Het werkt eigenlijk heel simpel! Je kiest op de website jouw favoriete spel of software en je klikt op “toevoegen aan winkelwagen”. Je kunt nu verder shoppen om meerdere gamekeys te kopen of anders klik je op “afrekenen”. Je hoeft daarna alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen, de betaling te doen met bijvoorbeeld iDeal en dan ontvang je DIRECT de gekochte gamekeys in je e-mail en op je scherm.

Vervolgens kopieer je de gamekey en voer je deze in op je gaming platform, je kunt direct daarna het gekochte spel spelen! GameKeyDiscounter.nl verkoopt gamekeys en codes voor Xbox, Xbox Live, Playstation en voor PC's en Macs. Veel gebruikte gratis software om de gamekeys en codes te redeemen zijn: Origin, Uplay en Steam.

Wat zijn game keys en codes eigenlijk precies?

Een gamekey / code is een UNIEKE serie van tekens waarmee jij legaal complete games en overige software kunt downloaden. Wanneer je een spel koopt in de winkel krijg je vaak een doosje met daarin een cd /disc, een handleiding en een game key welke uniek is om jouw copy van het spel mee te activeren.

Een gamekey ziet er bijvoorbeeld zo uit: UTJ45-293UI-BN8R3T-CD34Q

Tegenwoordig is het voor games en software niet meer nodig om geïnstalleerd te worden vanaf een cd / disc. Je kunt het spel of de software heel simpel installeren door gewoon de gamekey in te voeren in de gratis software die de publisher beschikbaar stelt, ook wel bekend als het gaming platform. (voorbeelden zijn: je Xbox dashboard, je Playstation dashboard, Steam, Origin uPlay, en Battle.net. Zodra je de unieke gamekey hebt ingevoerd wordt het spel of de software naar je computer gedownload en geïnstalleerd zonder dat daarvoor een cd / disc nodig is!

Ok cool! Maar hoe kan het dat de spellen hier zo goedkoop zijn?

Dat heeft een aantal reden, maar de belangrijkste reden is dat wij alles digitaal inkopen en leveren. Hierdoor hebben wij geen fysieke voorraden en dat scheelt een heleboel kosten. Daarnaast zijn er geen verzendkosten, aangezien we de codes op je scherm en in je e-mail leveren.

Verder hebben wij een heel groot deel van het proces geautomatiseerd, waardoor wij niet veel personeelskosten hebben. Hierdoor is het mogelijk dat wij de games en software veel goedkoper kunnen aanbieden dan bijvoorbeeld Bol.com.

Wat doe ik met de gamekey nadat ik hem gekocht heb?

Zodra je de code hebt hoef je deze alleen maar in te voeren op het betreffende gaming platform en het spel te downloaden. Het spel of de software blijft permanent gekoppeld aan jouw account, zodat je altijd toegang hebt tot het spel of de software. Ook als je een nieuwe PC of nieuwe console koopt.

Ik hoop dat alles zo een beetje duidelijk voor je is! Mocht je nog vragen hebben vul dan het contact formulier even in op: https://www.gamekeydiscounter.nl/contact.html, we nemen dan binnen 24 uur contact met je op!

Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star mus
  altijd goed en makkelijk service
 • star star star star star Richard
  Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
 • star star star star star Dawid
  Ik heb goede ervaring voor nu
 • star star star star star Jackie
  De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
 • star star star star star Erik stalenhoef
  prima zo
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk