Assassins Creed: Unity Xbox One

- € 8,75

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Assassins Creed: Unity Xbox One

Assassins Creed: Unity Xbox One kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Assassins Creed: Unity Xbox One kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop Assassins Creed: Unity voor de Xbox One kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Xbox One game key direct!

Assassins Creed: Unity

 Assassins Creed Unity speelt zich af in 1798 in Parijs. Dit is de donkerste periode van de Franse revolutie en Parijs verandert van een mooie stad in een plaats vol terreur en chaos. Frankrijk lijdt en de geplaveide straten zijn doordrenkt van het bloed van iedereen die in opstand komt tegen de gevestigde elite. 

Terwijl Frankrijk zucht en lijdt onder het juk van de elite verschijnt er een jongeman met de naam Arno op het toneel. Arno is gedreven om de ware krachten achter de revolutie te onthullen. Deze achtervolging laat hem midden in een onverbiddelijke strijd terecht komen en verandert Arno in een ware Master Assassin. Dit keer speel je als je eigen held. Zet Arno volledig naar jouw hand met behulp van de aanpassingsmogelijkheden van zijn uitrusting, mechanisch maar ook visueel. 

Beleef de Franse revolutie zoals je nog nooit gedaan hebt. Beleef de bestorming van de Bastille en de executie van koning Louis XVI alsof je er zelf bij was. Ontdek de werkelijke krachten achter de Franse Revolutie en help de Fransen hun eigen lot te bepalen. 

Krijg je niet genoeg van Assassins Creed? Bekijk via de zoekbox welke versies van Assassins Creed wij nog meer hebben voor Xbox One en bestel meteen de game keys van je favoriete spellen. 

  Assassins Creed: Unity voor de Xbox One kenmerken en features: 

Gratis Dead Kings DLC 

De Dead Kings DLC wordt als gratis add-on gemarkeerd in jouw console store. 

Assassins Creed: Unity Dead Kings console bevat:

5 uur extra gameplay

Een gloednieuwe setting in een geheel andere sfeer dan de hoofdgame

Nieuwe aanpassingsopties en nieuwe wapens

Nieuw Combat systeem 

Voor Assassins Creed: Unity is het Combat Systeem vanaf het begin geheel opnieuw gemaakt. Het schermen met degens is inspiratiebron voor het nieuwe systeem. Het spel kent nieuwe wapens zoals onder andere de Phantom Blade dat je niet alleen als de hidden blade kunt gebruiken, zoals in de vorige Assassins Creed games, maar wat je nu ook kunt gebruiken om stil projectielen af te schieten. 

Nieuwe bewegingen met volledige bewegingsvrijheid 

Het bewegen in Assassins Creed: Unity is aangepast met “Parkour Up” en “Parkour Down”. dit systeem maakt het makkelijk om gebouwen in alle richtingen te beklimmen. 

Nieuwe stealth Gameplay 

Met de nieuwe Stealth modus en het heide systeem blijf je verborgen terwijl je je prooi volgt. Sla ongezien toe zonder enige waarschuwing. 

Multiplayer 

Behalve het grootse singleplayer-verhaal geeft Assassins Creed: Unity de mogelijkheid om met drie vrienden samen te spelen in de online coöp-gameplay voor vier personen. Verken de open wereld van Parijs in de 18ᵉ eeuw en beleef historische momenten uit de geschiedenis van Frankrijk. Neem samen deel aan missies, vermoord een tempelier of bescherm een keizer of saboteer een executie. 

Vernieuwde interactie 

In Assassins Creed Unity draait het om de menigten mensen. Deze zijn dan ook vernieuwd en maken nieuwe mogelijkheden voor interactie mogelijk. Denk hierbij aan het oppakken van een dief en het onderbreken van een vechtpartij. 


Gameplay video's & trailer Assassins Creed: Unity Xbox One

Screenshots en plaatjes Assassins Creed: Unity Xbox One

Assassins Creed: Unity Xbox One - screenshot 1
Assassins Creed: Unity Xbox One - screenshot 2
Assassins Creed: Unity Xbox One - screenshot 3
Assassins Creed: Unity Xbox One - screenshot 4
Assassins Creed: Unity Xbox One - screenshot 5
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Overige Aanbiedingen tot 10 euro producten
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk