Windows 7 Professional OEM

   Niet op voorraad

2599 reviewsWindows 7 Professional OEM

Windows 7 Professional OEM kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de activatie code op je scherm en in je mailbox.

Windows 7 Professional OEM

Met Windows 7 komt Microsoft met een nieuwe versie van Windows en een waardige opvolger van Windows Vista. Windows 7 Professional beschikt over alle Home-Premium functies welke je al waardeerde bij Vista en beschikt daarnaast over alle zakelijke functies die je voor je werk nodig hebt. In tegenstelling tot Windows Vista komt Window 7 niet met heel veel nieuwe functies. Windows 7 is vooral gefocust op het verbeteren van bestaande functies. Een aantal extra’s uit Windows Vista is in Windows 7 komen te vervallen.

Geen Sidebar

In Windows 7 is er geen sidebar, de extra taakbalk, meer zoals bij Windows Vista. De gadgets staan nu los van een taakbalk. Een standaard mailprogramma is in Windows 7 niet meer aanwezig. Daarnaast zijn Windows Movie Maker, Live Messenger, Meeting Space, Agenda en Windows Contactpersonen niet meer standaard opgenomen.

Verbeterd bureaublad

Doe wat je altijd al deed maar doe het nu makkelijker. Met Windows 7 is het makkelijker dan ooit om twee geopende vensters te vergelijken met Snaps. Het formaat van de vensters hoef je niet meer handmatig aan te passen. Sleep simpelweg een venster naar de linker of rechter buitenkant van je scherm en het zal dit voor de helft vullen. Bekijk in één oogopslag alle gadgets door je cursor in de rechterbenedenhoek van je bureaublad te plaatsen. Al je openstaande vensters worden nu transparant waardoor je bureaublad en alle gadgets zichtbaar zijn. Wil je alle vensters sluiten op één na? Pak dat venster aan de bovenzijde op met je muis en schud het heen en weer. Alle andere vensters zullen nu worden geminimaliseerd. Wil je de andere vensters weer openen, schud het venster dan nogmaals en alle vensters zijn weer zichtbaar.

Windows Search,

Iets zoeken op je PC? Een bestand, een programma of een mail item? Klik op de startknop en onderaan je menu wordt een zoekveld weergegeven. Typ een woord of een aantal letters van de naam van het bestand dat je zoekt en er zal een lijst met de zoekresultaten verschijnen. De zoekresultaten van Windows Search zijn relevanter en eenvoudiger te begrijpen.

Jump Lists

Jump Lists is een handige manier om de bestanden waar je eerder mee hebt gewerkt snel te openen. Klik met de rechter muisknop op het icoon van het programma dat je wilt gebruiken en er verschijnt een lijst met de laatst geopende bestanden. Indien gewenst kun je aan deze lijst bestanden toevoegen of deze verwijderen zodat je altijd snel bij de bestanden kunt waarmee je aan het werk bent.

HomeGroup

HomeGroup is een nieuwe functie in Windows 7 waarmee je je computers tuis eenvoudig met elkaar kunt verbinden. Wanneer je de eerste pc met Windows 7 toevoegt aan he thuisnetwerk zal HomeGroup automatisch worden ingesteld. Hierna kun je eenvoudig meer pc’s met Windows 7 aan de HomeGroup toevoegen.

Windows 7 Professional OEM kopen

Windows 7 Professional OEM eenvoudig en veilig kopen? Vul in bovenstaand scherm je e-mailadres in en geef aan hoeveel pakketten je wilt ontvangen. Kies je betaalmethode, klik op de groene button en volg de instructies op je scherm. Zodra je betaling is verwerkt ontvang je een e-mail met de productcode en zie je de productcode op je scherm zodat je deze meteen kunt kopiëren of noteren. Heb je via een bankoverschrijving betaald dan dien je er rekening mee te houden dat de verwerking tot drie werkdagen kan duren en dat je de productcode later ontvangt.

Windows 7 professional installeren en activeren

Windows 7 kun je downloaden via https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows7

Op deze site vind je tevens een uitgebreide handleiding om Windows 7 te installeren en te activeren. We activeren je voordat je begint de systeemeisen, welke je hier kunt vinden, te vergelijken met jouw pc of laptop zodat je zeker weet dat deze geschikt is voor Windows 7 Professional.

Gameplay video's & trailer Windows 7 Professional OEM

Screenshots en plaatjes Windows 7 Professional OEM

Windows 7 Professional OEM screenshot 1
Windows 7 Professional OEM screenshot 2
Windows 7 Professional OEM screenshot 3
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Sjoerd van der Werff
  Snelle levering, altijd goed werkend en voor de beste prijs!
 • star star star star star Th. Augustinus
  Voor het eerst aangeschaft en alleswerd duidelijk uitgelegd
 • star star star star star Michel zuidwijk
  Ok
 • star star star star star Justin den Hoed
  Top, werkt in 1x.
 • star star star star star kel
  super produkt
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk