Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) PC

Origin key

   Niet op voorraad

2681 reviewsAssassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC)

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) (Uplay key) kopen voor PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay game key waarmee je Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) voor PC kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct! 

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC)

The Hidden Ones is een uitbreiding voor het hoofdspel Assassin’s Creed Origins en is een DLC (Downloadable content) Om dit spel te kunnen spelen moet je dus in bezit zijn van het originele spel Assassin’s Creed Origins!

Het verhaal van de Hidden Ones speelt zich af in Sinaï, een bergachtig gebeid met sterke aanwezigheid van Romeinse militairen. In de Hidden Ones ben je getuige van van de Romeinse bezetting terwijl je veel goed bewaakte Romeinse militaire kampen, havens en bouwplaatsen ontdekt waar de Romeinen Egyptische monumenten uit elkaar halen. Deze regio biedt volop nieuwe mogelijkheden voor parkour en traversal gameplay en uitdagende gevechten. Je zult in de Hidden Ones een aantal personages uit het hoofdspel ontmoeten maar ook een aantal nieuwe personages die specifiek voor deze uitbreiding zijn.

Wil je weten welke Creed spellen wij nog meer hebben voor Uplay? Type dan Assassin’s Creed in in de zoekbox , selecteer je favoriete spellen en bestel vandaag nog jouw Uplay game keys!

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) voor PC kenmerken en features:

Met The Hidden Ones gaat het verhaal van de Broederschap verder. Bayek wordt jaren na de oprichting van de Broederschap naar Sinaï geroepen om daar een conflict tussen de Romeinse bezetters en een aantal rebellen te onderzoeken. Terwijl Bayek vrede probeert te stichten moet he de code, die ooit bekend zal staan als het credo van de Assassijnen vorm geven.

Speel als Bayek

In The hidden Ones kruip jij in de huid van Bayek. Al je vorderingen die je hebt gemaakt in het hoofdspel, wat we later zullen beschrijven, zul je behouden. Je behoudt dus je vaardigheden, je uitrusting en je inventaris. Daarnaast kun je Bayek blijven upgraden en aanpassen tijdens je missie en zal deze voortgang worden doorgevoerd in het hoofdspel. Het hoogst haalbare level in het hoofdspel wordt in The Hiden Ones uitgebreid van level 40 naar level 45.De voortgang die je in The Hidden Ones maakt zal je tevens weer volgen als je teruggaat naar het hoofdspel.

Vind nieuwe wapens en uitrusting

Verbeter je uitrusting met vier nieuwe legendarische wapens, nieuwe outfits en rijdieren welke je kunt ontgrendelen door je voortgang in The Hidden Ones. 

Assassin’s Creed: Origins voor PC kenmerken en features:

Ontdek de geheimen van het oude Egypte

Verken oude tombes en ontdek de grote piramides. Ontdek de geheimen van de laatste farao’s, de mummies en de goden.

Een nieuw begin

Start hier aan het begin. Dit is het verhaal dat nog niet eerder is verteld. In dit verhaal ben jij Bayek, de beschermer van Egypte. Het persoonlijke verhaal van Bayek zal leiden naar het ontstaan van het broederschap van de Assassins.

Reis door Egypte

Reis door een land met zeer uiteenlopende landschappen. Geniet van flora en fauna welke je nog niet eerder hebt gezien in een game van Assassin’s Creed. Overal kom je befaamde piramides en vergeten tombes tegen, van de overvloedige oevers van de Nijl tot de brandende woestijn. Ontdek de herkomst van de Creed en leer het verhaal kennen achter het ontstaan van het broederschap. Begeef je in een meeslepend avontuur dat zichter dan 2000 jaar geleden afspeelt.

Nieuw vechtsysteem

Leer de diepere TPG elementen kennen, ga tal van verschillende uitdagingen aan, verhoog jouw level en speel nieuwe vaardigheden vrij. Iedere missie is een nieuw avontuur vol ontdekkingen. Vervaardig je wapens om te spelen op de manier die jij wilt en leer de vaardigheden van een geheel nieuw vechtsysteem. Kies je eigen voorkeursvaardigheden en neem het op tegen sterke meesters om je krachten te testen.

Missies vol avontuur

Elke missie is een boeiend en spannend avontuur. Kies je missies en voltooi deze in jouw tempo. Iedere missie vertelt een heftig en aangrijpend verhaal dat vol is van betekenisvolle doelen en kleurrijke personages.

Verken heel Egypte

Verken het hele land, van de weelderige oases tot de verzengende woestijn. Van de tombes van Giza tot de Middellandse Zee. Neem het op tegen wilde dieren en gevaarlijke groeperingen tijdens deze reis door dit immense en onvoorspelbare land.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10

Processor: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz of AMD FX-6350 @ 3.9 GHz of gelijkwaardig

Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 660 of AMD R9 270 (2048 MB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)

Geheugen: 6 GB RAM

Resolutie: 720p

Targeted framerate: 60 FPS

Video Preset: Laagste

DirectX: DirectX11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd


Aanbevolen systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10

Processor: Intel Core i7- 3770 @ 3.5 GHz of AMD FX-8350 @ 4.0 GHz

Geheugen: 8 GB RAM

Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 760 of AMD R9 280X (3GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)

Resolutie: 1080p

Targeted framerate: 60 FPS

Video Preset: Hoog

DirectX: DirectX 11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd

Gameplay video's & trailer Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC)

Screenshots en plaatjes Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC)

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) screenshot 1
Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) screenshot 2
Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) screenshot 3
Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) screenshot 4
Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) screenshot 5
Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) screenshot 6
Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones (DLC) screenshot 7
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Overige Origin producten
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk