Battlefield V PC

Origin key - € 25,00

Op voorraad

2599 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Battlefield V

Battlefield V kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Origin key waarmee je Battlefield V kunt downloaden op je scherm en in je mailbox.

Historische gevechten met een ongekende ervaring. Stort je in onvergelijkbare gevechten tijdens de beslissende momenten in de begindagen van de Tweede Wereldoorlog. Maak gebruik van de meest moderne wapen- en verplaatsingstechnieken voor een ervaring die nooit eerder is beleefd.

Multiplayer. Durf de confrontatie aan met vijanden in een mix van nieuwe en beeldbepalende multiplayer modes in een gevechtssituatie voor maximaal 64 spelers. Vecht tot er één team overblijft en vecht om de controleposten.

Plan je aanvallen met Grand Operations. Vecht op kaarten in de multiplayer modes. Neem deel aan een missie van 4 dagen. Je prestaties, winst of verlies, zijn van invloed op de voorwaarden van de volgende dag in het verhaal.

Waan je in een grootschalige oorlog en beleef de ervaringen van de strijders. De singleplayer War Stories nemen je mee naar de niet eerder vertelde verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Verhalen over mensen die een gewelddadig gevecht aangaan vol met realistische slagveld momenten. Beleef het niet verwachte menselijk drama en geniet van de verschillende landschappen zoals de verzengende woestijn hitte in Noord-Afrika, de ijskoude Scandinavische landschappen en veel meer.

Speel vaardigheden vrij zodat je je compagnie kunt aanpassen. Maak gebruik van je persoonlijke en instelbare wapenarsenaal, soldaten en voertuigen om je te bewegen door een steeds veranderend strijdperk.

Doorloop de verschillende klassen. Van de aanvalsklasse die tijdens de confrontatie met de vijand bolwerken schoonveegt en tanks vernietigt tot de ondersteunende klasse welke zorgt voor bevoorrading, transport en de betere vuurposities vindt. Elke compagnie heeft een hospik nodig om een gevecht te kunnen overleven, de Recon-klasse is gespecialiseerd in het gebruik van langeafstandswapens. Beleef het allemaal en maak je de specialismen eigen.

Kenmerken/features

Directe toegang tot vijf Battlefield 1-wapens* klaar om te gebruiken in Battlefield 1, ontgrendel vijf van de modernste wapens uit de Grote Oorlog. Overbrug het technologische gat tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog.

Beleef de Tweede Wereldoorlog op een manier die je nog niet eerder hebt gezien. Terwijl Battlefield terugkeert naar waar het allemaal begon verplaats jij de strijd naar niet verwachtte maar beslissende momenten van de oorlog.

Speel in de multiplayer modes met 64 spelers in de wanorde van een complete oorlog. Begeleid je compagnie naar grootse ervaringen zoals de Grand Operations. Speel klassieke modes maar ook Conquest en vorm een sectie met vrienden.

Begin aan een avontuur waar steeds nieuwe inhoud aan wordt toegevoegd die jou en je compagnie naar alle belangrijke plaatsen uit de Tweede Wereldoorlog voeren. Hier wachten nieuwe uitrustingen en strijdvelden op je.

Systeemeisen

Minimale systeemeisen
Besturingssysteem: 64-bits Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10
Processor (AMD): AMD FX-6350
Processor (Intel): Intel Core i5 6600 K
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2 GB
Grafische kaart (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 660 2 GB
DirectX: 11.0-compatible videokaart of equivalent
Eisen online verbinding: 512 KBPS of snellere internetverbinding
Vrije schijfruimte: 50 GB

Aanbevolen eisen:
BESTURINGSSYSTEEM: 64-bits Windows 10 of later
Processor (AMD): AMD Ryzen 3 1300X
Processor (Intel): Intel Core i7 4790 of equivalent
Geheugen: 12 GB RAM
Grafische kaart (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 6 GB
Grafische kaart (AMD): AMD Radeon™ RX 580 8 GB
DirectX: 11.1-compatible videokaart of equivalent
Eisen online verbinding: 512 KBPS of snellere internetverbinding
Beschikbare schijfruimte: 50 GB

Gameplay video's & trailer Battlefield V

Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Sjoerd van der Werff
  Snelle levering, altijd goed werkend en voor de beste prijs!
 • star star star star star Th. Augustinus
  Voor het eerst aangeschaft en alleswerd duidelijk uitgelegd
 • star star star star star Michel zuidwijk
  Ok
 • star star star star star Justin den Hoed
  Top, werkt in 1x.
 • star star star star star kel
  super produkt
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk