Hitman - FULL EXPERIENCE!

Hitman - FULL EXPERIENCE! PC

Steam key - € 27,25

Op voorraad

2518 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.

Hitman - FULL EXPERIENCE! kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Steam key waarmee je Hitman - FULL EXPERIENCE! kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop Hitman - Full Experience kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de STEAM KEY waarmee je Hitman kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. In dit nieuwe deel van Hitman draait alles natuurlijk weer om het uitschakelen van je doel. Je kunt nu nog meer wapens en voorwerpen in je omgeving gebruiken om jouw missie te voltooien en je slachtoffer af te maken. Schiet van afstand met je sniper rifle, vermoord je slachtoffer met een mes of plan het zo dat het op een ongeluk lijkt.

Er bestaat een schimmige wereld waar wij haast geen weet van hebben. Zonder gerechtigheid, justitie, overheid, normen en of waarden.. Die wereld staat nooit stil en mocht je er ooit deel van uitmaken, express of per ongeluk, dan is er GEEN weg terug..! Welkom in de wereld van MOORD en DOODSLAG! Jij bent Agent 47, 's werelds meest dodelijke moordenaar.

In dit nieuwe deel van Hitman draait alles natuurlijk weer om het uitschakelen van je doel. Je kunt nu nog meer wapens en voorwerpen in je omgeving gebruiken om jouw missie te voltooien en je slachtoffer af te maken. Schiet van afstand met je sniper rifle, vermoord je slachtoffer met een mes of plan het zo dat het op een ongeluk lijkt, je kunt dit keer alles kanten op. Wees dus creatief!

Wat uniek is aan deze game is dat je met deze versie gratis de volgende episodes van het spel kunt downloaden. Je begint het spel in Parijs, maar de volgende downloads brengen je naar verschillende andere steden met vele nieuwe missies. Zo doe je bijvoorbeeld de Verenigde staten aan, moet je in Italië wat mensen opruimen en ga je naar Thailand om daar je skills te tonen.

Je krijgt met deze game werkelijk alle content die het hele jaar wordt uitgebracht. Zo worden er wekelijks nieuwe uitdagingen uitgebracht en kun je daarna je vrienden uitdagen om de ultieme moord te plegen! Je speelt dit spel ook niet zomaar even uit, want je kunt zoveel kanten op en de missies zijn zo uitgebreid dat je echt aan de bak moet om het tot een goed eind te brengen.

Ben jij slim genoeg om Agent 47 door alle missies heen te werken? Zorg dat je de Full Experience ervaart en niks mist van alle toekomstige missies en je krijgt regelmatig nieuwe locaties om te spelen. Maak jacht op een wetenschapper en andere belangrijke doelwitten die jouw opdrachtgevers uit de weg geruimd willen hebben. Ken jij geen genade en hou je er van een uitdagende game dan is Hitman Full Experience echt iets voor jou!

Gameplay video's & trailer Hitman - FULL EXPERIENCE!

Screenshots en plaatjes Hitman - FULL EXPERIENCE!

Hitman loopt rond met zijn bolle pens.
Kijk zn strikkie
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 3
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 4
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 5
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 6
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 7
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 8
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 9
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 10
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 11
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 12
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 13
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 14
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 15
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 16
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 17
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 18
Hitman - FULL EXPERIENCE! screenshot 19
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Kris
  Reeds twee maal een licentie aangekocht en alles loopt perfect!!! Zelfs na lange tijd ... .. .
 • star star star star star Roman
  Werkt eenvoudig
 • star star star star star Dany Vdz
  Zeer goede service!
 • star star star star star visser
  simpel en snel
 • star star star star star P De Pagter
  Gemakkelijk bestelling
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk