Microsoft Office Professional Plus 2016

- € 14,50

Op voorraad

2675 reviews

Let op: alleen geschikt voor Windows computers. Werkt dus niet op Apple/MAC

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Microsoft Office Professional Plus 2016

Microsoft Office Professional Plus 2016 kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de activatie code op je scherm en in je mailbox. Goedkoop Microsoft Office 2016 Pro Plus kopen? Klik op de groene bestel knop op deze pagina en bestel direct! Wist je dat het design en user interface van dit pakket zijn gebaseerd op Windows 10? Wij raden dan ook aan om Windows 10 te gebruiken met Microsoft Office 2016 Pro Plus, deze kun je hier goedkoop krijgen (en uiteraard met directe levering) -> Goedkoop Windows 10 kopen

Microsoft Office 2016 Pro Plus

Dit pakket overtreft alle verwachtingen en overtreft met gemak alle voorgaande versies van Microsoft Office. Office 2016 Professional plus komt met een aantal interessante en handige nieuwe functies, maar daarover straks meer. Ik laat je eerst graag weten welke programma's je allemaal krijgt als je hier Microsoft Office 2016 Pro Plus koopt, het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

- Word

- Excel

- Powerpoint

- OneNote

- Outlook

- Acces

- Publisher

- OneDrive

Wat is er nieuw in Office 2016 Professional Plus?

Met "Insights"kijk je direct vanuit je documenten online op het internet voor informatie die relevant is voor je document, waarbij je de content eenvoudig kunt integreren in je teksten en overige document soorten.

Er is een zoek Assistent genaamd "Tell Me". Met deze virtuele assistant vind je eenvoudig en snel de functies welke je nodig heeft bij het gebruik van het programma.

De autofill functie van Excel is verbetert met een functie wat patronen detecteert en daarmee actief en automatisch uw gegevens kan aanvullen.

De ingebouwde Publisher Online foto's afdrukken opties besparen tijd en zorgen voor professionele resultaten.

Het is met Powerpoint nu ook mogelijk om presentaties via het web te delen

Eenvoudig delen: In de nieuwe versie is een ‘share-knop’ opgenomen waarmee je eenvoudig je werk deelt met anderen. 

Office op al je apparaten: Office is beschikbaar voor pc, smartphone en tablet.  

Geoptimaliseerd voor aanraking: het programma is voorbereid op het navigeren door aanraking. Je kunt inzomen, lezen, bewerken en navigeren door aanraking van je scherm. Schrijf je liever met een pen dan met een toetsenbord? Je kunt ook aantekeningen maken met digitale inkt. 

Met Microsoft OneDrive kun je eenvoudig met een heel team samenwerken en ook real-time netwerken. Microsoft Office Professional Plus 2016 biedt je 5 GB cloud storage.

Snelle navigatie door gebruiksvriendelijke interface

Nieuwe communicatie-opties in Office Professional Plus 2016

Door de integratie van Skype for Business zijn u en uw medewerkers en collega's altijd in contact. Microsoft Office Professional Plus 2016 biedt u nieuwe mogelijkheid op het gebied van instant messaging, video-conferencing en IP-telefonie. Informatie uit te wisselen, te verduidelijken en vragen over projecten te stellen. 

Microsoft Office Professional Plus 2016 en Windows 10

Het design en de userinterface van Office 2016 Professional Plus zijn gebaseerd op Windows 10. De twee programma's zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat de Office-toepassingen en het besturingssysteem worden weergegeven als een geheel. Door de optimalisatie voor touch-apparaten kunt u flexibel werken. Wees overal creatief met Office Professional Plus 2016 en verhoog de productiviteit van uw bedrijf.

Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Jeroen
  Perfect. Kon direct office installeren en activeren.
 • star star star star star antoni
  ik heb vetrouwensproblemen dus ik ben bang als ik iets koop ergens op en site waar iets heel gekoop is:/ maar het is aan gekomen en het werkt :]
 • star star star star star serv
  great
 • star star star star star Ed
  Altijd goedwerkende licenties.
 • star star star star star luppo schrik
  goed
 • Bekijk alle klantervaringen
Overige Software producten Overige Microsoft producten Overige Office producten
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk