Anno 2070 (Complete Edition) PC

Uplay key - € 24,75

Op voorraad

2675 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Anno 2070 (Complete Edition)

Anno 2070 (Complete Edition) kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Anno 2070 (Complete Edition) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Anno 2070 (Complete Edition) voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct! 

Anno 2070 (Complete Edition)

Anno 2070 is het nieuwste deel van de geroemde strategische stedenbouw-simulatie serie van Ubisoft. Anno 2070 is het eerste spel in deze serie dat zich in de toekomst afspeelt en wel in 2070. Anno 2070 is het vervolg op het spel 1404. In anno 2070 word je als speler geconfronteerd met de invloeden van de mesen op het milieu en de ecologische gevolgen die dit met zich meebrengt. Zie als speler overeind te blijven in een veranderende wereld met steeds schaarser wordende grondstoffen.

 • De Anno 2070 Complete Edition bevat:
 • Het originele spel Anno 2070
 • De uitbreiding Anno 2070 Deep Ocean
 • De soundtrack van de game
 • De eerder uitgebrachte DLC’s waaronder The E.V.E. Package, The Nordamark Line Package, The Central Statistical Package en nog zes andere eerder uitgebrachte DLC’s.

Met Anno 2070 (Complete Edition) beschik je over de meest complete versie van Anno 2070. Wil jij nog meer Anno spellen voor Uplay? Type dan Anno in in de zoekbox , selecteer je favoriete spellen en bestel vandaag nog jouw Uplay game keys!

Anno 2070 (Complete Edition) voor PC kenmerken en features:

De wereld verandert

Het is 2070 en de wereld zoals jij die kent is er niet meer. De ijskappen op de polen zijn gesmolten en als gevolg hiervan is het zeeniveau meters gestegen. Het gevolgen van de verandering van het klimaat en het broeikaseffect op onze samenleving zijn niet meer terug te draaien. In Anno 2070 worden de beste elementen van deze strategische serie gecombineerd met een realistisch toekomstbeeld van de aarde. De kuststeden zijn beschadigd en grote delen van het land zijn niet meer te bewerken door het gestegen water en de verzilting.

Kies uit twee kanten

Waar kies jij voor? De natuur of kies je voor rijkdom. Kies je voor de factie Eco’s, ook wel bekend als het Eden initiative, de groep die kiest voor het milieu. Deze groep probeert groene steden te bouwen. Deze steden ontwikkelen zich langzamer en zijn minder efficiënt maar ze beschikken wel over een gegarandeerde energievoorziening. Of kies je voor de Tycoons ook wel de Global Trust genoemd. De Tycoons zijn ’s werelds grootste energie leverancier en vertrouwen op bekende methodes. Hierdoor kunnen zij hun steden snel en efficiënt uitbreiden. De consequentie hiervan is wel dat zij later zullen worden geconfronteerd met een grondstof tekort. 

S.A.A.T. (Tech’s)

De Tech’s is een factie in het spel die jij niet kunt spelen. Dit is een groep die onderzoek doet en waar zowel de Eco’s als de Tycoons een beroep op kunnen doen. Zo beschikken de Techs over de techniek om nederzettingen onder water te bouwen en onthullen zij een alternatieve energiebron welke al jaren in de diepten van de oceaan verborgen ligt. Deze energiebron verbindt industrie en economische groei. Ontketen in Deep Ocean de kracht van deze energie en ontdek de wondere wereld van de oceaan.

Bouw jouw droomstad

Ontwikkel de stad waarvan jij altijd al droomde. Bepaal zelf hoe de stad van jouw toekomst eruit ziet en welke economische hulpmiddelen noodzakelijk zijn om jouw stad leefbaar te maken. Maak gebruik van de kennis van de Tech’s om jouw stad van de toekomst te bouwen met 30 nieuwe gebouwen en een Tech monument. Bouw robotfabrieken en exploiteer mijnen. Ontwikkel handel in grondstoffen mat andere steden en eilanden maar pas op, alle beslissingen die je neemt zijn van invloed op het milieu en de architectonische uitstraling van jouw stad.

Kies voor de toekomst

Kies en bepaal met jouw keuze de toekomst. Kies jij voor een ecologisch leven waarmee je toekomstige problemen zoals olierampen probeert te voorkomen of kies je voor rijkdom en een een industriële grootmacht. Met jouw keuze bepaal jij de toekomst van de aarde.

Nieuwe technologieën

Gebruik de nieuwe technologieën zoals de gloednieuwe Genius technologieën en produceer energie om je stad te onderhouden. Ontwikkel nieuwe transportsystemen en ontdek de mogelijkheden in de lucht en op zee.

Multiplayer

Speel in de online coöp samen met vrienden en bundel je krachten om natuurrampen als een tsunami of orkanen te weerstaan


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 /Windows 7 SP1

Processor: Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.0 Ghz of AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.0GHZ

Geheugen: 2 GB RAM

Grafische kaart: 512 MB DirectX  9.0–compliant card with Shader Model 4.0 of hoger (Radeon HD2600XT / GeForce 8800GT of beter)

DirectX: DirectX June2010 of nieuwer

Opslagruimte: 5 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX 9.0c–compliant


Aanbevolen systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 /Windows 7 SP1

Processor: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.6 GHz of AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz of beter

Geheugen: 4 GB RAM

Grafische kaart: 512 MB DirectX 9.0 – compliant card with Shader Model 5.0 of hoger (Radeon HD5770 / GeForce GTX460 of beter)

DirectX: DirectX June2010 of nieuwer

Opslagruimte: 5 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Surround Sound 5.1 capable sound card

Gameplay video's & trailer Anno 2070 (Complete Edition)

Screenshots en plaatjes Anno 2070 (Complete Edition)

Anno 2070 (Complete Edition) screenshot 1
Anno 2070 (Complete Edition) screenshot 2
Anno 2070 (Complete Edition) screenshot 3
Anno 2070 (Complete Edition) screenshot 4
Anno 2070 (Complete Edition) screenshot 5
Anno 2070 (Complete Edition) screenshot 6
Anno 2070 (Complete Edition) screenshot 7
Anno 2070 (Complete Edition) screenshot 8
Anno 2070 (Complete Edition) screenshot 9
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Jeroen
  Perfect. Kon direct office installeren en activeren.
 • star star star star star antoni
  ik heb vetrouwensproblemen dus ik ben bang als ik iets koop ergens op en site waar iets heel gekoop is:/ maar het is aan gekomen en het werkt :]
 • star star star star star serv
  great
 • star star star star star Ed
  Altijd goedwerkende licenties.
 • star star star star star luppo schrik
  goed
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk