Anno 2070: Deep Ocean PC

Uplay key

   Niet op voorraad

2662 reviewsAnno 2070: Deep Ocean

Anno 2070: Deep Ocean kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Anno 2070: Deep Ocean kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Anno 2070: Deep Ocean voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct! 

Anno 2070: Deep Ocean

Jarenlang verborgen in de diepten van de oceaan, onder stenen die zijn overwoekerd met planten en koraal ontketenen de Techs hun ultieme krachten. Het opwekken van geothermische energie. Deze vorm van energie is het krachtigste proces van de toekomst en maakt het noodzakelijk de wereld in 2070 uit te breiden in de dieptes van de zeeën en oceanen. in Deep Ocean zal de gameplay zich richten op de de onderwaterwereld en de kans geven aan nieuwe industrieën, grote productieketens en bronnen en hulpmiddelen die eerder nog niet bekend waren.

Door dit succes komen de Techs op een nieuw niveau, de Genius bevolking. Deze nieuwe populatie doet zich gelden tot zelfs ver boven het oppervlak van de oceaan. Met een indrukwekkend monument en verschillende nieuwe gebouwen versterken de Techs hun positie.

Met Deep Ocean kun je nu onderzeese energieproductie opzetten, onderzeese productieketens ontwikkelen en onderwater handelsroutes beheren. Doe mee aan meer dan 150 nieuwe en uitdagende speurtochten en zes missie en geniet van meer dan 80 nieuwe items om je industrieën verder te ontwikkelen.

Ga verder met Anno 2070 in Deep Ocean. Heb jij Anno 2070 nog niet of wil jij meer spellen van Anno, ga dan nu naar onze overzichtspagina met alle Uplay game keys. Selecteer je favoriete spellen en bestel vandaag nog de Uplay game keys van de spellen die jij wil spelen.

Anno 2070: Deep Ocean voor PC kenmerken en features:

Handel en diplomatie

Om op een goede wijze gebruik te maken van de wereld onder water zijn diplomatie en ruilhandel van essentieel belang. Om in de steeds groeiende economie vooruit te gaan zul je moeten zorgen voor je onderwater eilanden. Zet nieuwe handelsroutes op, verover overblijvende plateau’s en bouw nieuwe gebouwen en monumenten. Aan de economische groei is uiteraard een risico verbonden. Problemen in de geothermische centrale kunnen tot een allesvernietigende tsunami leiden welk jou als speler voor een serieuze economische uitdaging stelt. 

Wees superieur

Je zult nieuwe gebouwen moeten bouwen om superieur te kunnen zijn. Bouw monumenten, nieuwe energiecentrales en beheer deze om om verwoestende natuurrampen als tsunami’s te voorkomen. Beheer je onderwaterhandeslroutes en bescherm deze en breng jouw factie naar een niveau dat ze nooit eerder wisten te bereiken.

Een andere wereld in Anno 2070

Het is 2070 en de wereld zoals jij die kende bestaat niet meer. De poolkappen zijn gesmolten en het zeeniveau is gestegen. Het effect van de klimaatverandering op onze samenleving is onomkeerbaar. Anno 2070 combineert de beste elementen van deze strategische serie met een waarheidsgetrouw toekomstbeeld van onze aarde. Grote delen van het land zijn onherbergzaam geworden en niet meer te bewerken en kuststeden zijn door het stijgend water beschadigd.

Kies uit twee groeperingen

Kies jij voor de natuur of voor rijkdom? Kies jij voor de Tycoons ook bekend als de Global Trust? Zij zijn de grootste energie leverancier van de wereld en vertrouwen op bekende methodes. Hierdoor kunnen zij snel en efficiënt hun steden uitbreiden. Het gevolg hiervan is wel dat zij in een later stadium zullen worden geconfronteerd met een tekort aan grondstoffen. Of kies jij voor de Eco’s die ook bekend staan als het Eden Initiative. Deze groep kiest voor het milieu en wil groene steden bouwen. Steden die minder efficiënt zijn en zich langzamer ontwikkelen. De Eco’s beschikken echter wel over een verzekerde energiebron.

S.A.A.T. (Techs)

De Tech’s is een groepering in het spel die jij niet kunt spelen. Deze groep doet research waar zowel Global Trust als Eden Initiative een beroep op kunnen doen. De Techs beschikken over een techniek om nederzettingen onder water te bouwen en ontwikkelen een alternatieve energiebron die al jaren in de diepeten van de Oceaan ligt verborgen. Maak gebruik van de kennis van de Techs om jouw economie te laten groeien.

Bouw de stad van je dromen

Ontwikkel de stad zoals jij die altijd al voor je zag. Jij bepaalt hoe jouw stad van de toekomst eruitziet en welke middelen nodig zijn om de stad leefbaar te maken. Gebruik de kennis van de Techs om jouw stad van de toekomst te bouwen met meer dan 30 nieuwe gebouwen en een Tech monument. Heb je ook Deep Ocean dan beschik je nog eens over 80 gloednieuwe items om je industrie verder te ontwikkelen. Drijf handel met andere steden en eilanden maar pas op voor de gevolgen voor het milieu. 

Kies voor de toekomst

Bepaal je keuze en bepaal de toekomst. Kies je voor een industriële grootmacht of kies je voor een ecologisch leven en probeer je toekomstige problemen zoals olierampen op te lossen. Bepaal met jouw keuze de toekomst van de aarde!

Multiplayer

Speel samen met de vrienden in de online coöp en bundel je krachten om samen natuurrampen zoals een tsunami of orkanen te weerstaan. 


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 /Windows 7 SP1

Processor: Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.0 Ghz of AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.0GHZ

Geheugen: 2 GB RAM

Grafische kaart: 512 MB DirectX  9.0–compliant card with Shader Model 4.0 of hoger (Radeon HD2600XT / GeForce 8800GT of beter)

DirectX: DirectX June2010 of nieuwer

Opslagruimte: 5 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX 9.0c–compliant


Aanbevolen systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 /Windows 7 SP1

Processor: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.6 GHz of AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz of beter

Geheugen: 4 GB RAM

Grafische kaart: 512 MB DirectX 9.0 – compliant card with Shader Model 5.0 of hoger (Radeon HD5770 / GeForce GTX460 of beter)

DirectX: DirectX June2010 of nieuwer

Opslagruimte: 5 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Surround Sound 5.1 capable sound card

Gameplay video's & trailer Anno 2070: Deep Ocean

Screenshots en plaatjes Anno 2070: Deep Ocean

Anno 2070: Deep Ocean screenshot 1
Anno 2070: Deep Ocean screenshot 2
Anno 2070: Deep Ocean screenshot 3
Anno 2070: Deep Ocean screenshot 4
Anno 2070: Deep Ocean screenshot 5
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star mus
  altijd goed en makkelijk service
 • star star star star star Richard
  Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
 • star star star star star Dawid
  Ik heb goede ervaring voor nu
 • star star star star star Jackie
  De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
 • star star star star star Erik stalenhoef
  prima zo
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk