Anno 2070 PC

Uplay key - € 12,50

Op voorraad

2684 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Anno 2070

Anno 2070 kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Anno 2070 kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Anno 2070 voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Anno 2070

Anno 2070 is het nieuwste deel in de inmiddels geroemde strategieserie van Ubisoft. In deze serie is Anno 2070 het eerste spel dat zich afspeelt in de toekomst, namelijk 2070. Het is het vervolg op het spel 1404. Anno 2070 confronteert jou als speler met de invloeden van de mensen op het milieu en de ecologische gevolgen welke dit met zich meebrengt. Als speler is het je doel overeind te blijven in een wereld die verandert en waar grondstoffen schaars worden.

Ben jij een liefhebber van strategische spellen of wil je meer Anno spellen? Kijk dan op onze overzichtspagina welke Anno-spellen wij nog meer hebben en bestel vandaag nog de Uplay game keys van jouw favoriete spellen.

Anno 2070 voor PC kenmerken en features:

Een veranderde wereld

Het is inmiddels 2070 en de wereld zoal je die kent bestaat niet meer. De poolkapen zijn gesmolten en het zeeniveau is als gevolg hiervan gestegen. Het effect van de klimaatverandering en het broeikaseffect op onze samenleving is onherroepelijk. In Anno 2070 worden de beste elementen van deze strategische serie gecombineerd met een waarheidsgetrouw beeld van de toekomt van onze aarde. Grote delen van het land zijn niet meer te bewerken en onherbergzaam geworden en kuststeden zijn beschadigd.

Kies uit twee facties

Voor welke factie kies jij, kies je voor de natuur of kies je voor rijkdom? Kies je voor de Eco’s, ook wel het Eden Initiative, de groepering die kiest voor het milieu? Deze groep probeert groene steden op te zetten. Deze zijn minder efficiënt en ontwikkelen zich langzamer maar ze beschikken wel over een verzekerde energiebron. Of kies je voor de Tycoons, ook wel de Global Trust? De Tycoon’s zijn de grootste energieleverancier van de wereld. De Tycoons vertrouwen op bekende methodes en kunnen hierdoor snel en efficiënt hun steden uitbreiden. Het gevolg hiervan is echter dat zij in een later stadium zullen worden geconfronteerd met een tekort aan grondstoffen.

S.A.A.T. (Tech’s)

De Tech’s is een onspeelbare factie in het spel. De Tech’s is een groep die research doet en waar zowel het Eden Initiative als Global Trust een beroep op kunnen doen. De Tech’s beschikken over de techniek om onderwaternederzettingen te bouwen en onthullen een alternatieve energiebron welke al jaren in de diepten van de oceaan lag verborgen. Deze energiebron verbindt industriële en economische groei. Ontketen zijn kracht en ontdek de wondere wereld van de oceaan.

Bouw je droomstad

Ontwikkel de stad waarvan jij altijd al droomde. Bepaal zelf hoe de stad van jouw toekomst eruit ziet en welke economische hulpmiddelen noodzakelijk zijn om jouw stad leefbaar te maken. Maak gebruik van de kennis van de Tech’s om jouw stad van de toekomst te bouwen met 30 nieuwe gebouwen en een Tech monument. Bouw robotfabrieken en exploiteer mijnen. Ontwikkel handel in grondstoffen mat andere steden en eilanden maar pas op, alle beslissingen die je neemt zijn van invloed op het milieu en de architectonische uitstraling van jouw stad.

Kies voor de toekomst

Bepaal je keuze en bepaal de toekomst. Kies je voor een industriële grootmacht of kies je voor een ecologisch leven en probeer je toekomstige problemen zoals olierampen op te lossen. Bepaal met jouw keuze de toekomst van de aarde!

Nieuwe technologieën

Maak gebruik van nieuwe technologieën zoals de gloednieuwe Genius technologieën en produceer energie om je stad te onderhouden. Ontwikkel nieuwe transportsystemen en ontdek de zee en de lucht. 

Multiplayer

Speel samen met vrienden in de online coöp modus en bundel je krachten om zo natuurrampen te weerstaan zoals orkanen, of een tsunami.


Systeemeisen

Besturingssysteem: Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7

Processor: 2 GHz Intel® Core™2 Duo or AMD Athlon™ 64 X2 or better

Geheugen: 2 GB RAM

Grafische kaart: 512 MB DirectX® 9.0c–compatible with Shader Model 3.0 or higher

DirectX: Versie 9.0c

Opslagruimte: 5 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX 9.0c–compliant


Gameplay video's & trailer Anno 2070

Screenshots en plaatjes Anno 2070

Anno 2070 screenshot 1
Anno 2070 screenshot 2
Anno 2070 screenshot 3
Anno 2070 screenshot 4
Anno 2070 screenshot 5
Anno 2070 screenshot 6
Anno 2070 screenshot 7
Anno 2070 screenshot 8
Anno 2070 screenshot 9
Anno 2070 screenshot 10
Anno 2070 screenshot 11
Anno 2070 screenshot 12
Anno 2070 screenshot 13
Anno 2070 screenshot 14
Anno 2070 screenshot 15
Anno 2070 screenshot 16
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Leo
  Top !
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Jan
  super eenvoudig betalen - downloaden - installeren - activeren 10 min werk
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Jan Stevens
  Al vele keren sleutels gekocht en tot nu toe steeds snel en zonder problemen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk