Assassins Creed 3 PC

Uplay key - € 23,25

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Assassins Creed 3

Assassins Creed 3 kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassins Creed 3 kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassin’s Creed III voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Assassin’s Creed III

We bevinden ons in Noord Amerika in de 18e eeuw. Na ruim 20 jaar van conflicten staan de 13 Amerikaanse kolonies en de Britse kroon aan de rand van de oorlog. Legers worden gemobiliseerd en stellingen worden ingenomen. Bloedvergieten lijkt niet te vermijden.

Uit de puinhopen van een verwoest dorp staat een nieuwe Assassin op. Geboren als half Mohawk indiaan en half Brit zal zijn gevecht voor vrijheid worden gevormd door de revolutie om hem heen. Vecht voor het leven van jouw stam en schakel je vijanden uit met een breed scala aan wapens waaronder de kenmerkende tomahawk en pijl en boog maar ook pistolen en geweren en uiteraard het kenmerkende lemmet van de Assassins Orde.

Ben je benieuwd welke Assassin’s Creed spellen wij nog meer hebben voor Uplay? Type dan Assassin’s Creed in in de zoekbox , selecteer je favoriete spellen en bestel vandaag nog jouw Uplay game keys voor Assassin’s Creed!

Assassin’s Creed III voor PC kenmerken en features:

Een nieuwe Assassin

In Assassin’s 3 speel jij als Connor, de krijgshaftige zoon van een Britse vader en een indiaanse moeder. De bloedige Amerikaanse revolutie komt steeds dichterbij en jouw stam wordt bedreigd door een groepering die de Amerikaanse revolutie de kop in wil drukken in een uiterste poging de dertien kolonies te beheersen. De verwoesting van het dorp van jouw stam zet je wereld op zijn kop en jij hebt gezworen je leven te geven voor jouw vrijheid en die van je volk. Je begint aan een missie die decennia zal duren om je doel te bereiken. Tijdens deze missie groeit Connor uit tot een nieuwe Master Assassin.

De verborgen waarheid

Jij bent degene die de Amerikaanse revolutie werkelijk doet ontvlammen. Je tocht leidt je door bloederige slagvelden, naar de gevaarlijke wildernis, naar drukke steden en verder. Niet alleen ben je getuige van de geschiedenis, je vormt de geschiedenis. Ontdek de verborgen waarheid achter een van de meest invloedrijke oorlogen uit de geschiedenis, de Amerikaanse revolutie. De revolutie die je kent uit de geschiedenisboeken, maar de revolutie waarin je nu zelf meevecht is veel dreigender, realistischer en dynamischer dan ooit in een geschiedenisboek beschreven!

Ontsteek het vuur van de revolutie

Vechtend van Bunker Hill tot Lexington ben jij de eerste Amerikaanse hooggetrainde Master Assassin. Geef de revolutie kracht door samen te werken met historische grootheden als Benjamin Franklin, George Washington en vele anderen.

Oorlog op zee

In Assassin’s Creed II neemt Connor het niet alleen op het land op tegen zijn vijanden maar met zijn robuuste schip de Aquilla neemt hij het ook op zee tegen ze op. Navigeer door wilde wateren achter het roer van je eigen schip en stuur met jouw kanonnen en machtig arsenaal aan zeewapens je vijanden naar de bodem van de Oceaan. Enter vijandige schepen en vecht man tegen man op het dek van het vijandige schip.

Avil Next

De gloednieuwe engine Avil Next die speciaal is ontworpen voor Assassin’s Creed III toont je verbluffende beelden. Laat je verrassen door de brutaliteit en schoonheid van een natie die in de ban is van een legendarische oorlog. Geniet van adembenemende grafische effecten, dynamische weersomstandigheden, seizoenen en tijd. Dit alles zal de wereld om je heen beïnvloeden. Bovendien is deze nieuwe engine voorzien van een spectaculair gevechts- en gezondheidssysteem.

Multiplayer

Speel in de multiplayer welke terug is met nieuwe speltypes en welke sterk is verbeterd onder andere Domination en de Wolf-Pack overlevingsmodus. Speel gloednieuwe mappen en modi en beleef samen met je vrienden de meest aangrijpende multiplayer-ervaring ooit.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows Vista® SP2 / Windows 7® SP1, Windows 8 (both 32 and 64bit)

Processor: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66Ghz - AMD Athlon II X4 620 @ 2.6Ghz

Geheugen: 2 GB RAM

Grafische kaart: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (GeForce 8800 GT or Radeon HD 4850

DirectX: Versie DirectX® June 2010 or newer

Opslagruimte: 17 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd


Aanbevolen systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows Vista® SP2 / Windows 7® SP1, Windows 8 (both 32 and 64bi

Processor: Core 2 Quad Q9400 @ 2.6Ghz - Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz

Geheugen: 4 GB RAM

Grafische kaart: 1024 MB DirectX 10 compliant with Shader Model 5.0 or higher (GeForce GTX 460 or Radeon HD 6850)

DirectX: DirectX® June 2010 or newer

Opslagruimte: 17 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd 


Gameplay video's & trailer Assassins Creed 3

Screenshots en plaatjes Assassins Creed 3

Assassins Creed 3 screenshot 1
Assassins Creed 3 screenshot 2
Assassins Creed 3 screenshot 3
Assassins Creed 3 screenshot 4
Assassins Creed 3 screenshot 5
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk