Assassins Creed Brotherhood PC

Uplay key - € 13,00

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Assassins Creed Brotherhood

Assassins Creed Brotherhood kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassins Creed Brotherhood kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassin’s Creed Brotherhood voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Assassin’s Creed Brotherhood

De inmiddels geroemde serie Assassin’s Creed is terug met een gloednieuw deel. In Assassin’s Creed : Brotherhood beland de held van Assassin’s Creed II, Ezio in een machtsstrijd tegen de mysterieuze orde van Tempeliers in Rome.

Ezio inmiddels een Master-Assassin besluit naar Rome, de grootste stad van Italie te vertrekken. Rome wat op dat moment het centrum is van de macht, corruptie en hebzucht. Ezio is van plan om de tempeliers in Rome, de Borgia familie de doodsteek toe te brengen. Ezio hoopt de vijand te kunnen verlammen door toe te slaan in het hart van de vijand. Hij doet dit echter niet alleen, In Assassin’s Creed Brotherhood heeft Ezio de leiding over een team mede Assassin’s.

Ben je benieuwd welke Assassin’s Creed spellen wij nog meer hebben voor Uplay? Type dan Assassin’s Creed in in de zoekbox , selecteer je favoriete spellen en bestel jouw Uplay game keys vandaag nog.

Assassin’s Creed Brotherhood voor PC kenmerken en features:

Wees een legende 

Ga met Ezio die nu een legendarische sluipmoordenaar is, op een nieuw avontuur. Een avontuur met meer dan 15 uur aan verhaallijn voor een singleplayer gameplay.

Gebruik geheime wapen

Schakel je vijanden snel uit door gebruik te maken van de vele wapens waarover je kunt beschikken. Maak gebruik van gifpijlen, verborgen geweren of dubbele verborgen messen maar ook een geavanceerde vliegmachine en een parachute staan tot je beschikking.

wees een leider

De opdrachten in Assassin’s Creed: Brotherhood vragen niet alleen om moed en kracht. Om de opdrachten te kunnen voltooien en de tirannen die zich in Rome verschansen te verslaan dien je ook over leiderschap te beschikken. In Assassin’s Creed: Brotherhood zul je als Ezio je eigen broederschap rekruteren en aanpassen. Train je sluipmoordenaars en verhoog hun niveau. Geef leiderschap aan je legendarische broederschap en neem het samen met je trouwste kameraden op tegen de Tempeliers. Uitsluitend door samen te werken zullen de Assassin’s kunnen slagen in hun missie en voorkomen dat de Assassin’s voor altijd worden uitgeroeid.

Win een stad voor je

Gebruik je verdiende geld waar je hard voor hebt gewerkt om een stad die dreigt te verpauperen en af te brokkelen als hoofdstad weer elan in te blazen en tot leven te wekken. Win het hart van de bewoners van Rome, haal ze over om jouw kant te kiezen en speel zo extra facties en missies vrij.

Online multiplayer

Speel voor het eerst in Assassin’s Creed online samen met andere spelers. In verschillende spelmodi is het mogelijk met andere spelers samen te werken of om juist tegen elkaar te spelen. Zo is het mogelijk om samen Tempeliers te vermoorden of in de competitie modus tegen ander spelers te strijden. In deze laatste modus kun je zowel als Assassin als je doelwit spelen.

Prijswinnende multiplayer opties

Kies in de multiplayer uit verschillende authentieke personage klassen met elk zijn eigen karakteristieke wapens en moordtechnieken. Door de rijk gedetailleerde levels en meerdere unieke meerpersoons modi zul je nooit twee keer een gevecht op dezelfde manier beleven.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP (32-64 bit) / Windows Vista (32-64 bit) / Windows 7 (32-64 bit)

Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo or 2.4 GHz AMD Athlon X2 64

Geheugen: 1.5 GB  Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7

Grafische kaart: 256 MB DirectX  9.0-compliant card with Shader Model 3.0 of hoger

DirectX: Versie 9.0

Opslagruimte: 8 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX 9.0-compliant sound card


Aanbevolen systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP (32-64 bit) / Windows Vista (32-64 bit) / Windows 7 (32-64 bit)

Processor: 2.6 GHz Intel Core 2 Duo E6700 or AMD Athlon 64 X2 6000+ of beter

Geheugen: 1.5 GB  Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7

Grafische kaart: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 of beter

DirectX: Versie 9.0

Opslagruimte: 8 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: 5.1 sound card

Gameplay video's & trailer Assassins Creed Brotherhood

Screenshots en plaatjes Assassins Creed Brotherhood

Assassins Creed Brotherhood screenshot 1
Assassins Creed Brotherhood screenshot 2
Assassins Creed Brotherhood screenshot 3
Assassins Creed Brotherhood screenshot 4
Assassins Creed Brotherhood screenshot 5
Assassins Creed Brotherhood screenshot 6
Assassins Creed Brotherhood screenshot 7
Assassins Creed Brotherhood screenshot 8
Assassins Creed Brotherhood screenshot 9
Assassins Creed Brotherhood screenshot 10
Assassins Creed Brotherhood screenshot 11
Assassins Creed Brotherhood screenshot 12
Assassins Creed Brotherhood screenshot 13
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk