Assassin's Creed II (Deluxe Edition) PC

Uplay key

   Niet op voorraad

2681 reviewsAssassin's Creed II (Deluxe Edition)

Assassin's Creed II (Deluxe Edition) kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassin's Creed II (Deluxe Edition) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Assassin's Creed II (Deluxe Edition) (Uplay key) kopen voor PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay game key waarmee je Assassin's Creed II (Deluxe Edition) voor PC kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassin's Creed II (Deluxe Edition) voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Assassin's Creed II (Deluxe Edition)

Assassin's Creed II is het tweede deel van de Assassins Creed-trilogie en speelt zich af in Italië in de 15e eeuw, de tijd van de Renaissance. De familie van Ezio Auditor di Firenze, een jongeman van goede afkomst, is vermoord. Ezio die zint op wraak is vast voorgenomen zich van edelman om te vormen tot sluipmoordenaar om zo zijn familie te wreken. Ezio zal het dus openen tegen de machtigste families van Italië waarvan de leden hun leven niet langer zeker zijn.

Naast Assassin's Creed II (Deluxe Edition) hebben wij nog veel meer Uplay game keys voor Assassin’s Creed spellen. Zoek jij andere delen van de trilogie of meer Assassin’s Creed spellen type dan Assassin’s Creed in in de zoekbox, selecteer je favoriete spellen en bestel vandaag nog jouw Uplay game keys!

Assassin's Creed II (Deluxe Edition) voor PC kenmerken en features:

Assassin's Creed 2 is een episch verhaal over families, samenzwering en wraak in de ongerepte, maar wrede achtergrond van Italië tijdens de Renaissance. Ezio raakt bevriend met Leonardo da Vinci en neemt de machtigste families en ondernemingen van Firenze over in de kanalen van Venetië, waar hij leert een Master Assassin te worden.

Naast het basisspel bevat Assassin's Creed II (Deluxe Edition) 3 bonusmappen. Verken een aantal van de meest indrukwekkende monumenten om geheime schatten te ontdekken in de speciale mappen:

 • Palazzo Medici, 
 • Santa Maria Dei Frari en
 • Arsenal Shipyard

Ezio een nieuwe Assassin in een nieuwe tijdperk

Nadat zijn familie is verraden en vermoord gaat Ezio in het Italie van de Renaissance op zoek naar wraak. Ezio is een jonge edelman, een vrije ziel met plezier in het leven en een zeer menselijke kant. Via Ezio wordt jij in de zoektocht naar wraak een Master Assassin.

Italië tijdens de Renaissance

Tijdens de 15e eeuw was Italië meer een verzameling van stadstaten dan een land. Families met politieke en economische macht namen in steden als Venetië en Florence leidinggevende posities in. De reis welke je maakt in Assassi’s Creed II gaat door een aantal van ’s werelds mooiste steden in een tijd uit de geschiedenis waar naast de meest huiveringwekkende verhalen over corruptie, moord en hebzucht kunst en cultuur werden geboren.

Nieuwe gevonden Vrijheid

In Assassin’s Creed II heb je de vrijheid om in een open wereld zonder einde missies uit te voeren waneer en hoe jij dat maar wilt. een wereld waarin het vrij rondrennen weer tot leven is gebracht en waar elementen als zwemmen en zelfs het naar het avontuur vliegen tot leven zijn gebracht. De diversiteit in de gameplay stelt je werkelijk in staat door het spel te spelen zoals jij dat wilt.

Dynamische menigte

Ontdek een levende ademende wereld waarin iedere personage een kans is voor jou als speler. Het is eenvoudiger om op te gaan in de menigte en het spelen met in-game personages biedt kansen op mooie beloningen maar kan ook verrassende serieuze gevolgen hebben.

Word een Master Assassin

Perfectioneer je vaardigheden om zo een Master Assassin te worden. Leer omgaan met nieuwe wapens zoals je verborgen messen, je Hidden Gun en het poison blade, het mes besmeerd met gif. Leer je vijanden te ontwapenen en oefen je technieken in het man tegen man gevecht met je blote vuisten of verblind je vijanden met de rookbom, uitgevonden door Leonardo da Vinci, om snel en ongezien aan ze te ontkomen.

Multiplayer 

Speel in de online multiplayer samen met je vrienden of tegen elkaar. Ontdek nieuwe plaatsen en ontdek de verborgen schatten. Beleef samen met je vrienden of andere spelers online de meest aangrijpende multiplayer-ervaring welke je tot nu toe in Assassin’s Creed hebt gezien.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits)

Processor: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ

Geheugen: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®

Grafische kaart: 256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)

DirectX: Versie 9.0

Opslagruimte: 8 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX 9.0 –compliant sound card 


Aanbevolen systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits)

Processor: Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better

Geheugen: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®

Grafische kaart: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better

DirectX: Versie 9.0

Opslagruimte: 8 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: 5.1 sound card

Gameplay video's & trailer Assassin's Creed II (Deluxe Edition)

Screenshots en plaatjes Assassin's Creed II (Deluxe Edition)

Assassin's Creed II (Deluxe Edition) screenshot 1
Assassin's Creed II (Deluxe Edition) screenshot 2
Assassin's Creed II (Deluxe Edition) screenshot 3
Assassin's Creed II (Deluxe Edition) screenshot 4
Assassin's Creed II (Deluxe Edition) screenshot 5
Assassin's Creed II (Deluxe Edition) screenshot 6
Assassin's Creed II (Deluxe Edition) screenshot 7
Assassin's Creed II (Deluxe Edition) screenshot 8
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk