Assassin's Creed Revelations PC

Uplay key - € 11,75

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Assassin's Creed Revelations

Assassin's Creed Revelations kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassin's Creed Revelations kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassin’s Creed Revelations voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Assassin’s Creed Revelations

In het vierde deel van Assassin’s Creed stap je als speler opnieuw in de schoenen van de Italiaanse assassijn Ezio Auditore. Deze keer bezoekt Ezio in zijn strijd tegen de tempeliers het Italiaanse Constantinopel. Ezio maakt een gevaarlijke reis, een reis vol ontdekkingen en onthullingen. Assassin’s Creed Revelations is het laatste deel van de Ezio- trilogie. Ezio stapt in Revelations in de voetsporen van Altaïr, een personage dat we kennen uit de eerste Assassin’s Creed.

Twee Assassin’s, hetzelfde doel.

Als een man al zijn gevechten heeft gewonnen en al zijn vijanden verslagen heeft, wat blijft er dan nog over? Ezio Auditore moet op zoek gaan naar de antwoorden en heeft  daarom zijn oude leven achterlaten op zoek naar de waarheid. In Assassin’s Creed: Revelations treedt Master Assassin Ezio Auditore in de voetsporen van zijn zijn befaamde voorvader Altaïr….

Behalve Assassin’s Creed Revelations hebben wij nog een groot aantal Uplay game keys voor Assassin’s Creed spellen. Ben je dus op zoek naar andere Assassin’s Creed spellen type dan Assassin’s Creed in in de zoekbox, selecteer jouw favoriete spellen en bestel direct jouw Uplay game keys!

Assassin’s Creed Revelations voor PC kenmerken en features:

Stel orde op zaken

Constantinopel, nu bekend als Istanboel was in de twaalfde eeuw, tot de tempeliers met de vierde kruistocht de stad innamen, het centrum van het Ottomaanse Rijk. Aan jou als speler is het de taak om in de rol van Ezio Auditore di Firenze orde op zaken te stellen en voor stabiliteit in de regio te zorgen.

Schakel je vijanden uit

Elimineer tijdens je spannende en gevaarlijke tocht je vijanden snel. Maak gebruik van een nieuw arsenaal aan wapens en vaardigheden zoals het intensievere free running en de Hoek Blade combat. Ervaar meer variatie dan ooit dankzij het gebruik van het verbeterde Eagle vision waarmee je je omgeving en je vijanden nog beter kunt inschatten en Bomb Crafting, het maken van bommen waarmee je je vijanden voorgoed uitschakelt.

Test jouw vaardigheden tegen de besten

De geroemde multiplayerervaring is terug en wordt nog beter met de compleet nieuwe team-modi en oneindige herspeelwaarde.

Uitgebreide Multiplayer

In de unieke en uitgebreide multiplayer modus heb je de mogelijkheid jouw personage aan te passen zoals jij dat wilt. Ontdek in de multiplayer modus nieuwe maps en nieuwe spelmodi.

Ervaar de nieuwe gameplay

Versterk het verste bereik van Animus terwijl je mysteries ontrafelt van het verleden van Desmond.Ontdek door deze mysteries te ontrafelen wat je in de toekomst staat te wachten.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 /Windows 7® SP1

Processor: Intel Core®2 Duo E4300 @ 1.8 Ghz of AMD Athlon64 X2 4600+ @ 2.4GHZ

Geheugen: 1.5 GB  Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®

Grafische kaart: 256MB VRAM met Shader Model 3.0 of hoger

Opslagruimte: 12 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers


Aanbevolen systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 /Windows 7® SP1

Processor: Intel Core®2 Duo E6700 @ 2.6 GHz of AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz of beter

Geheugen: 1.5 GB  Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®

Grafische kaart: 512MB VRAM met Shader Model 5.0 of hoger

Opslagruimte: 12 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: 5.1 geluidskaart met de nieuwste drivers


Gameplay video's & trailer Assassin's Creed Revelations

Screenshots en plaatjes Assassin's Creed Revelations

Assassin's Creed Revelations screenshot 1
Assassin's Creed Revelations screenshot 2
Assassin's Creed Revelations screenshot 3
Assassin's Creed Revelations screenshot 4
Assassin's Creed Revelations screenshot 5
Assassin's Creed Revelations screenshot 6
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk