Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) PC

Uplay key

   Niet op voorraad

2582 reviewsAssassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition)

Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct! 

Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition)

Assassin’s Creed Rogue is een verhaal uit het Noord Amerika van de 18e eeuw. Tijdens de chaos van de Franse en Indiaanse oorlog ondergaat Shay Patrick Cormac, een jong en onverschrokken lid van van de broederschap van de Assassins, een duistere transformatie. Deze transformatie zal de toekomst van de Amerikaanse kolonies voor altijd veranderen. Nadat een gevaarlijke missie totaal verkeerd afloopt verlaat Shay Patrick de broederschap waarop de Assassins hem proberen te vermoorden. Nu Shay is afgedankt door diegenen die hij eerst als zijn broeders beschouwde heeft hij zich ten doel gesteld iedereen te vermoorden die zich tegen hem heeft gekeerd en op deze manier zelf de meest gevreesde Assassins jager te worden die er ooit was.

Assassin’s Creed: Rogue (Deluxe Edition) bevat naast het volledige basisspel de volgende bonus ingame inhoud;

 • The Armor of Sir Gunn Quest: Verken Noord Amerika om de stoffelijke resten van Sir Gunn te vinden en zijn grote geheim te ontdekken.
 • The Siege of Fort de Sable: Zet met deze bonus tot plundermissie je strijd verder op zee in het onontdekt Noord Atlantisch gebied van de Nieuwe Wereld.
 • Het Master Templar Pack: Word met deze exclusieve collectie wapens, outfits en scheepsitems de meest gevreesde Tempelier op land en ter zee.
 • Four Time Savers Packs: Dit bevat vier unieke packs waarmee je sneller vordering maakt in het spel. Het bevat tijdbesparend activiteiten, verzamelobjecten, geldmiddelen en het Technology Pack.Gebruik alle packs zal of deel ze met vrienden.

Om de kist die de items uit het Explorer Pack en het Master Templar Pack bevat vrij te spelen is het het noodzakelijk om ‘The Siege of Fort de Sable’ uit te spelen!!

Behalve Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) bieden wij nog veel meer Uplay game keys voor assassin’s Creed spellen. Ben je op zoek naar andere Assassin’s Creed spellen voor Uplay, Bekijk dan ons hele assortiment Uplay games op onze overzichtspagina.

Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) voor PC kenmerken en features:

De Duistere reis

Jij speelt in Assassins’s Creed Rogue, het duisterste deel uit de Assassin’s franchise ooit gemaakt als Shay, die langzaam van een Assassin in een Assassin hunter verandert. Begin aan een bijzondere reis door de River Valley, de ijzige wateren van de Noord Atlantische Oceaan en New York. Leef volgens je eigen regels en doe alles om je doel te bereiken, de Assassins uitschakelen.

Word de perfecte jager

Ervaar Assassin’s Creed voor het eerst vanuit het oogpunt van een Templar die jaagt op wie eerst zijn broeders waren. Speel als Shay die naast de dodelijke vaardigheden van een Master Assassin ook over de wapens en vaardigheden van de vijand beschikt. Maak gebruik van het dodelijke luchtgeweer van Shay wat zeer effectief is op zowel lange als korte afstanden. Maak gebruik van meerdere soorten munitie zoals speciale granaten om je vijanden af te verwarren, af te leiden en tenslotte uit te schakelen.

Eagle Vision

Met de verbeterde ‘eagle vision’ behoed je jezelf voor Assassins die zich in de menigte verschuilen. Gebruik dit verbeterde zicht om constant je omgeving in de gaten te houden en zo Assassins te zien die zich verstoppen in nissen, menigten of op daken.

Daal af in de duisternis

Zie hoe Shay verandert van een avontuurlijke Assassin naar een grimmige Tempelier die jacht op maakt op zijn vroegere broeders. Een Tempelier die bereid is tot het uiterste te gaan om de Assassins te vernietigen. Neem deel aan de gebeurtenissen die Shay dwingen keuzes te maken die het lot van de broederschap der Assassins voor eeuwig zullen veranderen.

Nieuwe en verbeterde zee gameplay

Kies het ruime sop met jouw eigen schip, de Morrigan. Vecht je een weg door de smalle wateren van de riviervalleien van Amerika en het ijskoude water van de Noord Atlantische Oceaan. Assassin’s Creed bouwt hier verder voort op de zeevaart-ervaring die we al kennen van Assassin’s Creed IV Black Flag met gloednieuwe spelonderdelen zoals

 • Nieuwe vijandige tactieken, verdedig je zelf wanneer de Assassin’s proberen jouw schip te bezetten en je bemanning willen overnemen. Sla direct terug en probeer zoveel mogelijk bemanningsleden te behouden.
 • Nieuwe wapens waaronder randende olie, laat een spoor van vuur achter om vijandige schepen te verbranden. En het puckle-geweer wat lijkt op een machinegeweer en waarmee je je vijand bestookt met kogels.
 • Gebruik de kou van de noordpool in je voordeel. Vernietig ijsbergen om meer buit te verkrijgen. Of ram dwars door het ijs om vijandige schepen te overmeesteren.

Verken een wijdse open wereld

Verken drie unieke omgevingen aan de hand van Shays verhaal. Bevaar de Noord-Atlantische Oceaan met zijn onstuimige klimaat, de ijsbergen van de Noordpool en de ijzige temperaturen. Dwaal door New York, één van de grootste en drukste steden van Amerika en navigeer door de rivierenvallei van Amerika, een enorm gebied waarin land en water naadloos in elkaar overgaan.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz

Geheugen: 2 GB RAM

Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTS 450 or AMD Radeon HD 5670 (1024MB VRAM) or Intel HD Graphics 4600

DirectX: DirectX june 2010

Opslagruimte: 12 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX compatibele geluidskaart met de meest recente driver


Aanbevolen systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1

Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or better / AMD FX-6100 @ 3.3 GHz of beter

Geheugen: 4 GB RAM

Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 560Ti (1024 VRAM) or better / AMD Radeon HD 6870 (1024 VRAM) of beter

DirectX: DirectX june 2010

Opslagruimte: 12 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX compatibele geluidskaart met de meest recente driver

Gameplay video's & trailer Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition)

Screenshots en plaatjes Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition)

Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) screenshot 1
Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) screenshot 2
Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) screenshot 3
Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) screenshot 4
Assassin's Creed: Rogue (Deluxe Edition) screenshot 5
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star jul
  Snel en goede levering! Thanks!
 • star star star star star Mike
  Ik moet zeggen, werk super. Kiezen voor welke software je een licentie wilt, betaal, en je krijgt direct je key met uitleg. Tot op heden nog geen issues gehad. En heb al meerdere licenties gekocht.
 • star star star star star Bart Pauwels
  direct geleverd
 • star star star star star Andy
  Kost zeker wel bijna een minuut om je licentie aan te schaffen. Heb er inmiddels al meerdere malen eentje gekocht.
 • star star star star star J. d. R.
  Al diverse keren gebruik van gemaakt met volle tevredenheid! Goede service, zeer snelle levering, zeker een aanrader!
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk