Assassin's Creed: Rogue PC

Uplay key - € 14,00

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Assassin's Creed: Rogue

Assassin's Creed: Rogue kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassin's Creed: Rogue kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassin's Creed: Rogue voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Assassin's Creed: Rogue

Assassisn Creed Rogue speelt zich af in de 18e eeuw in Noord Amerika als Tijdens de chaos van de Franse en Indiaanse oorlog Shay Patrick Cormac, een jong en onverschrokken lid van van het broederschap van de Assassins, een duistere transformatie ondergaat. Een transformatie die de toekomst van de Amerikaanse kolonies voor altijd zal veranderen. Na een gevaarlijke missie met een compleet verkeerde afloop verlaat Shay Patrick het broederschap. Hierop proberen de Assassins hem te vermoorden. Nu Shay door degenen die hij als zijn broeders beschouwde is afgedankt maakt hij het tot zijn doel om iedereen die zich tegen hem keerde te vermoorden en zo zelf de meest gevreesde Assassins jager ooit te worden.

Ben je benieuwd of wij nog meer Assassin’s Creed Uplay keys hebben? kijk dan op de overzichtspagina voor Uplay games, selecteer jouw favoriete spellen en bestel vandaag nog je Uplay game keys!

Assassin's Creed: Rogue voor PC kenmerken en features:

De duistere reis

In Assassin’s Creed Rogue, het duisterste deel in de Assassin’s franchise tot nu toe gemaakt, speel jij als Shay. Shay verandert langzaam van een Assassin in een Assassin hunter. Leef volgens je eigen regels en begin aan een bijzondere reis door New York, de River Valley en de ijzige wateren van de Noord Atlantische Oceaan. Doe alles om je uiteindelijke doel te bereiken, het uitschakelen van de Assassins.

Word de ultieme jager

Ervaar voor het eerst Assassin’s Creed vanuit het oogpunt van een Tempelier die jacht maakt op wie eerst zijn broeders waren. Speel als Shay die niet alleen de dodelijke bekwaamheden van een Master Assassin beheerst maar ook de vaardigheden en wapens van de vijand. Gebruik het dodelijke luchtgeweer van Shay wat zowel op lange als op korte afstanden zeer effectief is. Gebruik verschillende soorten munitie met onder andere speciale granaten om je vijanden af te leiden, te verwarren en tenslotte uit te schakelen. 

Eagle Vision

Behoed jezelf met je verbeterde ‘eagle vision’ voor Assassins die zich verschuilen in de menigten. Gebruik je verbeterde zicht om jouw omgeving continu in de gaten te houden en zo Assassins die zich op daken, in nissen, in de schaduw en in de menigten verstoppen te zien.

Daal langzaam in de duisternis af

Wees er getuige van hoe Shay transformeert van een avontuurlijke Assassin naar een grimmige toegewijde Tempelier. Een Tempelier die jacht maakt op zijn vroegere broeders en bereid is om tot het uiterste te gaan om deze te vernietigen. Beleef de gebeurtenissen die Shay dwingen beslissingen te nemen die het lot van het broederschap der Assassins voor altijd zullen veranderen.

nieuwe en verbeterde zee gameplay

Kies met jouw schip de Morrigan het ruime sop en vecht je een weg door het ijzige water van de Noord Atlantische Oceaan en de smalle wateren van de riviervalleien van Amerika. Hier bouwt Assassin’s Creed voort op de zeevaart-ervaring welke we kennen van het bekroonde Assassin’s Creed IV Black Flag met gloednieuwe spelonderdelen zoals

Nieuwe wapens waaronder het puckle-geweer wat lijkt op een machinegeweer en waarmee je je vijand bestookt met kogels. En brandende olie, laat een spoor van vuur achter om vijandige schepen te verbranden.

Nieuwe vijandige tactieken, verdedig je zelf wanneer de Assassin’s proberen jouw schip te bezetten en je bemanning willen overnemen. Sla direct terug en probeer zoveel mogelijk bemanningsleden te behouden.

Gebruik de kou van de noordpool in je voordeel. Ram dwars door het ijs om vijandige schepen te overmeesteren of vernietig ijsbergen om meer buit te verkrijgen.

Verken een wijdse open wereld

Verken aan de hand van Shays verhaal drie unieke omgevingen. Navigeer door de rivierenvallei van Amerika, een enorm gebied waarin land en water naadloos op elkaar aansluiten. Bevaar de Noord-Atlantische Oceaan met zijn onstuimige klimaat, ijzige temperaturen en de ijsbergen van de Noordpool en dwaal door New York, één van de dichtstbevolkte en grootste steden van Amerika.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz

Geheugen: 2 GB RAM

Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTS 450 or AMD Radeon HD 5670 (1024MB VRAM) or Intel HD Graphics 4600

DirectX: DirectX june 2010

Opslagruimte: 12 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX compatibele geluidskaart met de meest recente driver


Aanbevolen systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1

Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or better / AMD FX-6100 @ 3.3 GHz of beter

Geheugen: 4 GB RAM

Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 560Ti (1024 VRAM) or better / AMD Radeon HD 6870 (1024 VRAM) of beter

DirectX: DirectX june 2010

Opslagruimte: 12 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX compatibele geluidskaart met de meest recente driver


Gameplay video's & trailer Assassin's Creed: Rogue

Screenshots en plaatjes Assassin's Creed: Rogue

Assassin's Creed: Rogue screenshot 1
Assassin's Creed: Rogue screenshot 2
Assassin's Creed: Rogue screenshot 3
Assassin's Creed: Rogue screenshot 4
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk