Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) PC

Uplay key

   Niet op voorraad

2681 reviewsAssassin's Creed: Syndicate (Special Edition)

Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) voor de PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition)

Begeef je midden in de Industriële revolutie in Londen in het jaar 1868, een geweldig tijdperk vol uitvindingen. Deze revolutie zorgt voor verandering in het leven van miljoenen mensen. Veranderingen die ondenkbaar zouden zijn zonder alle nieuwe technologie. Deze nieuwe wereld trekt de mensen aan en zorgt ervoor dat veel inwoners van Groot Brittanië zich in Londen vestigen. De macht tot dan toe stevig in handen van het koningshuis, de politiek en de kerk verschuift. De nieuwe grote machthebber is het geld!

Niet iedereen profiteert echter van de nieuw welvaart welke deze economische groei met zich meebrengt. Het mag Londen dan economisch voor de wind gaan, de arbeiders die verantwoordelijk zijn voor het harde werk en de opbrengst hiervan leven in armoede en sterven jong. De laagste klassen verzetten zich tegen deze vorm van moderne slavernij. Zij verenigen zich als één familie en omarmen de onderwereld in een keiharde strijd om te overleven.

Kruip in de huid van Jacob en Evie Frye, een tweeling die zich aansluit bij de Assassins. Ze zijn klaar met het aanmodderen in een van de Engelse buitensteden en besluiten naar Londen te verhuizen om daar de onderwereld te bestrijden, het op te nemen tegen het corrupte Londen en de Templars het leven zuur te maken om zo het leven van miljoenen arbeiders te veranderen en te verbeteren. In Londen ontmoeten zij tal van historische figuren waar onder Charles Darwin, Charles Dickens en Alexander Graham Bell, de uitvinder van de telefoon en Queen Victoria. 

Assassin’s Creed: Syndicate (Special Edition) bestaat uit 

 • Assassin’s Creed: Syndicate game
 • 1 extra singleplaer-missie goed voor 45 minuten extra gameplay. Speel twee spannende missies die je midden in de heiligdommen van de meest invloedrijke mannen uit Londen brengen. Help een vriend van Charles Dickens met een geheim wat hem het leven kan kosten. Verdedig de ontdekkingen van Charles Darwin tegen diegenen die hem willen vermoorden.

Naast Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) bieden wij nog een groot aantal Uplay game keys. Ben je op zoek naar andere Uplay game keys? Bekijk dan ons hele assortiment Uplay games op de overzichtspagina.

Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) voor PC kenmerken en features:

De eerste Assassin’s in het moderne tijdperk

Ga de strijd aan als de rebelse en harde Jacob Frye. Maak hierbij gebruik van supersnelle multi-skills, verbeterde stealth-technieken en countermoves om je vijanden te ontwijken. Naast deze skills beschik je over een compleet arsenaal aan nieuwe wapens zoals je verborgen mes, een boksbeugels en het kukrimes. Gebruik nieuwe technologieën zoals de rope launcher waarmee je in no time boven op een gebouw staat om zo je vijanden te verrassen maar waarmee je je ook horizontaal van het enen naar het andere gebouw kunt verplaatsen.

Beheers als Evie Frye de stealth kunst

Verplaats je in Evie, de tweelingzus van Jacob. Evie is een keiharde Assassin en beheerst de kunst van een een snelle en onzichtbare aanval perfect. Trek door de straten van het immense Londen en gebruik je status om vijanden uit te schakelen en de stad beter te maken.

Doorkruis de snelle wereld van het industriële Londen

Rijd met koetsen door de brede straten van Londen om je doel te achtervolgen en toon je vaardigheden tijdens gevechten op rijdende treinen of ontsnap na een gewaagde overval. Kaap rijtuigen en neem deel aan illegale straatraces. Laat een spoor van vernieling achter wanneer je je een weg baant tussen de stoomboten op de rivier de Theems.

Neem de onderwereld van Londen over

Controleer de gevaarlijkste bende uit de geschiedenis van Groot Brittannië met Jacob als leider. Een gevaarlijke bende die sterk genoeg is om het op te nemen tegen de machthebbers, de rijken en rivaliserende bendes. Jij hebt maar één taak en dat is de onderdrukte bevolking hun vrijheid teruggeven en een eind te maken aan de kinderarbeid. Infiltreer bij de vijand, en maak gebruik van een uitgebreid wapenarsenaal om de onderwereld van Londen te overheersen. Je stopt pas dan wanneer het recht in de straten van Londen zegeviert.

Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10

Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz

Geheugen: 6 GB RAM

Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0)

DirectX: Versie 11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd

Video RAM: 2 GB


Aanbevolen systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10

Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz

Geheugen: 8 GB RAM

Grafische kaart: VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) or the newer GTX 970 (4GB) or AMD Radeon R9 280X (3GB) of beter

DirectX: Versie 11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd

Video RAM: 8 GBGameplay video's & trailer Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition)

Screenshots en plaatjes Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition)

Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 1
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 2
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 3
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 4
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 5
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 6
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 7
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 8
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 9
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 10
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 11
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 12
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 13
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 14
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 15
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 16
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 17
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 18
Assassin's Creed: Syndicate (Special Edition) screenshot 19
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk