Assassin's Creed: Syndicate PC

Uplay key - € 15,25

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassin's Creed: Syndicate kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassin's Creed: Syndicate voor de PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Assassin's Creed: Syndicate

Begeef je in het victoriaanse Londen rond het jaar 1868 en kruip in de huid van Jacob en Evie Frye, een tweeling die zich aansluit bij de Assassins. Ze zijn klaar met het aanmodderen in een van de Engelse buitensteden en besluiten naar Londen te verhuizen om daar de onderwereld te bestrijden, het op te nemen tegen het corrupte Londen en de Templars het leven zuur te maken. In Londen ontmoeten zij tal van historische figuren waar onder Charles Darwin, Charles Dickens en Alexander Graham Bell, de uitvinder van de telefoon.

Meer Assassins Creed voor de PC of Uplay? kijk snel op onze overzichtspagina en zoek op ‘Assassins’. Gevonden wat je zocht? bestel dan vandaag nog de Uplay game keys van jouw populaire spellen.

Assassin's Creed: Syndicate voor PC kenmerken en features:

Verandering door industriële revolutie

Londen trok rond het jaar 1868 veel aandacht door de grote industriële vooruitgang, de vele uitvindingen en de mogelijkheden die dit bood. Hier kwam een groot deel van de bevolking op af en iedereen wou deel hebben aan deze vooruitstrevende wereld waarvan in Londen de basis was gelegd. De macht van het vorstenhuis met de koning als leider nam aanzienlijk af en moest plaatsmaken voor een nieuwe machthebber, Geld!

Welvaart voor iedereen

Groot Brittannië floreert en de economie draait op volle toeren. Niet iedereen profiteert echter van de goed draaiende economie en de welstand. In de stad leven de arbeiders als slaven en maken de rijken de dienst uit. Tot de arbeiders besluiten dat het genoeg, in opstand komen en zich vergrijpen tot de onderwereld. Samen zijn ze sterk. Er worden criminele families gevormd die een keiharde strijd beginnen om te kunnen overleven. De Assassin’s zijn terug en in dit nieuwe spel van Assassins Creed doen zij er alles aan om de strijd met de leiders van Londen aan te gaan en de stad nieuw leven in te blazen. Dit is een gevecht dat door de gehele moderne geschiedenis weerklinkt van de top van de samenleving tot in de onderwereld. Er moet een eind komen aan de onderdrukking en corruptie.

Verander als Jacob Frye samen met je tweelingzus het lot van miljoenen mensen en leid de onderwereld in het gevecht tegen het corrupte Londen.

De eerste Assassin’s in de moderne tijd

Ga als de harde en rebelse Jaco Frye de strijd met je vijanden aan. Maak gebruik van verbeterde stealth technieken om vijanden te ontwijken, countermoves en bliksemsnelle multi-kills. Gebruik de nieuwe wapens waarover je beschikt zoals een boksbeugel, een verborgen mes en het kukri-mes. Gebruik nieuwe technologieën waaronder de rope launcher welke je in staat stelt supersnel op een gebouw te klimmen om zo je vijand te verrassen.

Doorkruis het Victoriaanse Londen

Trek met verschillende voertuigen door de brede straten van Londen. Van Buckingham Palace tot Whitechapel. Race met paard en wagen, ren over bewegende voertuigen om je vijanden op te sporen. Ontsnap na een brute overval, kaap rijtuigen en neem deel aan illegale straatraces of laat een spoor van vernieling achter op de stoomboten op de Theems. 

Beheers de onderwereld van Londen

Creëer met Jacob als leider de gevaarlijkste bende uit de geschiedenis van Groot Brittannië. Een bende die gevaarlijk en sterk genoeg is om het tegen de allerrijkste machthebbers en rivaliserende bendes op te nemen. Je hebt maar één taak namelijk de onderdrukte massa hun vrijheid teruggeven! Maak gebruik van een uitgebreid arsenaal aan wapens om te infiltreren bij de vijand en om de onderwereld van Londen te domineren. Beroof treinen en bevrijd kinderarbeiders. Stop niet tot het recht in de straten van Londen overwint!

Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10

Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz

Geheugen: 6 GB RAM

Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0)

DirectX: Versie 11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd

Video RAM: 2 GBAanbevolen systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10

Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz

Geheugen: 8 GB RAM

Grafische kaart: VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) or the newer GTX 970 (4GB) or AMD Radeon R9 280X (3GB) of beter

DirectX: Versie 11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd

Video RAM: 8 GB


Gameplay video's & trailer Assassin's Creed: Syndicate

Screenshots en plaatjes Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate screenshot 1
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 2
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 3
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 4
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 5
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 6
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 7
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 8
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 9
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 10
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 11
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 12
Assassin's Creed: Syndicate screenshot 13
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk