Assassins Creed: Unity (Special Edition) PC

Uplay key

   Niet op voorraad

2681 reviewsAssassins Creed: Unity (Special Edition)

Assassins Creed: Unity (Special Edition) kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassins Creed: Unity (Special Edition) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassins Creed: Unity (Special Edition) voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Assassins Creed: Unity (Special Edition)

Parijs 1789, dit is de donkerste periode van de Franse Revolutie en hier speelt Assassin’s Creed Unity zich af. Parijs is van een mooie stad veranderd in een plek vol chaos en terreur en de geplaveide straten zijn doordrenkt van het bloed van de opstandelingen tegen de gevestigde elite. Frankrijk lijdt!

Terwijl Frankrijk gebukt gaat onder het juk van de elite verschijnt er een jongeman, Arno Doriana, ten tonele. Arno heeft zich ten doel gesteld de ware krachten achter de revolutie te ontmaskeren. Door deze jacht belandt hij midden in een genadeloze strijd welke hem in een heuse Master Assassin verandert. Jij speelt deze keer als je eigen held. Dankzij de aanpassingsmogelijkheden van zijn uitrusting en zijn vaardigheden, maar ook visueel zet jij Arno geheel naar je eigen hand.

Beleef de Franse revolutie op een manier die eerder niet mogelijk was. Beleef de de bestorming van de Bastille en de executie van koning Louis XIV alsof je er deel aan nam. Ontdek de werkelijke krachten achter de Franse revolutie en heg de bevolking van Frankrijk bij het bepalen van hun eigen lot.

Met Assassin’s Creed: Unity (Special Edition) heb je behalve het basisspel ook de DLC Dead Kings. Dead Kings neemt je in een vijf uur durende extra gameplay mee naar een heel ander deel van Frankrijk namelijk het roerige Saint-Dennis. Ga met een gloednieuwe setting, nieuwe wapens en met nieuwe customized options op in een nieuw avontuur.

En de Special Edition bevat de extra game Chemical Revolution. Chemical Revolution is een extra missie voor één speler. De vader van de moderne chemie, Laurent de Lavoisier heeft een formule voor het maken van een gifbom ontwikkeld. Voor Laurent deze aan jou wil overhandigen wordt hij ontvoerd. Jij gaat op zoek naar Laurent om hem te helpen ontsnappen aan zijn ontvoerders en om de belangrijke formule alsnog in bezit te krijgen.

Behalve Assassins Creed: Unity (Special Edition) hebben wij nog een groot aantal Uplay game keys voor andere Assassins Creed spellen. Wil jij meer Assassin’s Creed spellen, Type dan Assassins in in de zoekbox en bestel vandaag nog de Uplay game keys van jouw favoriete spellen.

Assassins Creed: Unity voor PC kenmerken en features:

Nieuw vechtsysteem

In Assassin’s Creed: Unity is het Combat System geheel opnieuw opgebouwd waar bij het schermen met degens de inspiratiebron was. Daarnaast kent het spel nieuwe wapens zoals onder andere de Phantom Blade wat je niet alleen kunt gebruiken als een hidden blade zoals in de vorige Assassin’s games maar waar je nu ook stil projectielen mee kunt afschieten.

Volledige bewegingsvrijheid en nieuwe bewegingen

Het bewegen is aangepast in Assassin’s Creed: Unity met ‘Parkour Up’ en ‘Parkour Down’. Hierdoor is het nu een stuk eenvoudiger om in alle richtingen gebouwen te beklimmen.

Nieuwe Steath Gameplay

Door de nieuwe Stealth modus en het hide systeem is het nu mogelijk verborgen te blijven terwijl je je prooi volgt. Besluip je vijand en sla toe. Ongezien en zonder enige waarschuwing.

Multiplayer

Assassin’s Creed: Unity biedt naast het grootste Singleplayer-verhaal de optie om samen met drie vrienden in de online coöp-gameplay voor vier personen te spelen. Verken de open wereld van Parijs in de 18e eeuw samen en beleef historische gebeurtenissen uit de geschiedenis van Frankrijk. Neem samen deel aan missies, bescherm een keizer, saboteer een terechtstelling of vermoord een Templar.

Vernieuwde interactie

In Assassin’s Creed: Unity gaat het allemaal om de menigten mensen. Deze zijn dan ook geheel vernieuwd waardoor er nieuwe mogelijkheden zijn voor interactie met deze menigten. Denk hierbij aan het oppakken van een dief of het stoppen van een vechtpartij.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1

Processor: Intel Core i5--2500K 3,3 GHz / AMD Phenom II x4 940 3,0 GHz

Geheugen: 6 GB RAM

Grafische kaart: NVidia GeForce GTX 680 / AMD Radeon HD7970 (2 GB VRAM)

DirectX: Versie 11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd


Aanbevolen systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1

Processor: Intel Core i7-3770K 3,4 GHz / AMD FX-8350 4,0 GHz

Geheugen: 8 GB RAM

Grafische kaart: NVidia GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM))

DirectX: Versie 11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd

Gameplay video's & trailer Assassins Creed: Unity (Special Edition)

Screenshots en plaatjes Assassins Creed: Unity (Special Edition)

Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 1
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 2
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 3
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 4
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 5
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 6
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 7
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 8
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 9
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 10
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 11
Assassins Creed: Unity (Special Edition) screenshot 12
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk