Assassins Creed: Unity PC

Uplay key - € 34,00

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Assassins Creed: Unity

Assassins Creed: Unity kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Assassins Creed: Unity kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Assassins’s Creed Unity voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct!

Assassins’s Creed Unity

Assassin’s Creed Unity Speelt zich af in Parijs in het jaar 1789. Dit is de donkerste periode uit de Franse revolutie en Parijs verandert van een mooie stad in een plaats die vol is van chaos en terreur. Frankrijk lijdt en de geplaveide straten zijn doordrenkt van het bloed van een ieder die in opstand komt durft te komen tegen de gevestigde elite.

Terwijl Frankrijk zucht en steunt onder het juk van de elite verschijnt er een jongeman luisterend naar de naam Arno ten tonele. Arno is gedreven om de ware krachten achter de revolutie bloot te leggen. Deze jacht doet hem midden in een meedogenloze strijd belanden en verandert Arno in een heuse Master Assassin. Deze keer speel je als je eigen held. Dankzij de aanpassingsmogelijkheden van zijn uitrusting en zijn vaardigheden, maar ook visueel zet je Arno geheel naar jouw hand.

Maak de Franse revolutie mee op een manier die je eerder niet voor mogelijk hield. Beleef de executie van koning Louis XIV en de bestorming van de Bastille alsof je er deel aan nam. Ontdek wat de werkelijke krachten achter de Franse Revolutie zijn en help de Fransen hun eigen lot te bepalen.

Naast Assassin’s Creed Unity hebben wij nog veel meer Assassin’s Creed spellen. Ben je op zoek naar meer of andere Assassin’s Creed spellen bekijk dan ons hele assortiment Uplay games op de overzichtspagina en bestel meteen de Uplay game keys van jouw favoriete spellen.

Assassins’s Creed Unity voor PC kenmerken en features:

Nieuw vechtsysteem

Het Combat System is voor Assassin’s Creed: Unity vanaf het begin helemaal opnieuw opgebouwd. Inspiratiebron voor dit nieuwe systeem is het schermen met degens. Daarnaast kent het spel nieuwe wapens zoals onder andere de Phantom Blade. Dit kun je niet alleen gebruiken als een hidden blade zoals in de vorige Assassin’s games maar je kunt het nu ook gebruiken om stil projectielen mee af te schieten.

Volledige bewegingsvrijheid en nieuwe bewegingen

In Assassin’s Creed: Unity is het bewegen aangepast met ‘Parkour Up’ en ‘Parkour Down’ Dankzij dit systeem is het nu een stuk makkelijke om gebouwen in alle richtingen te beklimmen.

Nieuwe Steath Gameplay

Dankzij de nieuwe Stealth modus en het hide systeem is het nu mogelijk verborgen te blijven terwijl je je prooi volgt. Besluip je vijand en sla ongezien en zonder enige waarschuwing toe.

Multiplayer

Naast het grootste Singleplayer-verhaal biedt Assassin’s Creed: Unity de optie om samen met drie vrienden in de online coöp-gameplay voor vier personen te spelen. Verken samen de open wereld van het Parijs in de 18 eeuw en maak historische gebeurtenissen uit de Franse geschiedenis mee. Doe samen mee aan missies, bescherm een keizer, vermoord een tempelier of saboteer een executie

Vernieuwde interactie

Het draait in Assassin’s Creed: Unity allemaal om de menigten mensen. Deze zijn dan ook vernieuwd waardoor nieuwe mogelijkheden voor interactie mogelijk zijn. Denk aan bijvoorbeeld het onderbreken van een vechtpartij of het oppakken van een dief.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1

Processor: Intel Core i5--2500K 3,3 GHz / AMD Phenom II x4 940 3,0 GHz

Geheugen: 6 GB RAM

Grafische kaart: NVidia GeForce GTX 680 / AMD Radeon HD7970 (2 GB VRAM)

DirectX: Versie 11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd


Aanbevolen systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1

Processor: Intel Core i7-3770K 3,4 GHz / AMD FX-8350 4,0 GHz

Geheugen: 8 GB RAM

Grafische kaart: NVidia GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM))

DirectX: Versie 11

Opslagruimte: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd


Gameplay video's & trailer Assassins Creed: Unity

Screenshots en plaatjes Assassins Creed: Unity

Assassins Creed: Unity screenshot 1
Assassins Creed: Unity screenshot 2
Assassins Creed: Unity screenshot 3
Assassins Creed: Unity screenshot 4
Assassins Creed: Unity screenshot 5
Assassins Creed: Unity screenshot 6
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk