Brothers in Arms: Hell's Highway PC

Uplay key - € 13,00

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Brothers in Arms: Hell's Highway

Brothers in Arms: Hell's Highway kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Brothers in Arms: Hell's Highway kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Brothers in Arms: Hell's Highway voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct! 

Brothers in Arms: Hell's Highway

Hell’s Highway is het lang verwachte derde deel van de serie Brothers in Arms. In Hell’s Highway beleef je net als in het eerste deel van Brothers in Arms de gebeurtenissen in WO II door de ogen van de Amerikaanse soldaat en squadron leader Matt Baker. Geef leiding aan een team militairen die het in de Tweede Wereldoorlog opnemen tegen de Duitse bezetters in Nederland. In Hell’s Highway vecht jij mee in het grootste parachutisten offensief van de hele Tweede Wereldoorlog, Operatie Market Garden!

Brothers in Arms: Hell’s Highway is een RPG actie-actie-avonturen shooter. Wil jij weten welk shooters wij nog meer hebben voor Uplay? Ga dan naar onze overzichtspagina voor Uplay games, selecteer jouw favoriete spellen en bestel direct jouw Uplay game keys!

Brothers in Arms: Hell's Highway voor PC kenmerken en features:

Nieuwe generatie games

Brothers in arms: Hells Highway behoort tot de nieuwe generatie games. De klassieke authentieke op squad-gebaseerde gevechtsreeks explodeert op de nieuwe generatie hardware en biedt hierdoor ongekende graphics en functies.

Nieuw verhaal

Sluit je aan bij Joe Hartsock, Mat Baker en de andere soldaten van de 101st Airborn Division in de grootste Parachutisten operatie uit de Tweede Wereldoorlog, Operatie Market Garden waarin wordt gevochten om te proberen de oorlog snel te beëindigen.

Leef als de gerecruteerde soldaat

Leef het leven van de man die zich heeft aangemeld bij het leger een als paratroeper wordt gedropt boven Brabant om daar te vechten tegen de Duitse bezetter. Ga op patrouille, bespied de vijand en zet hinderlagen voor de vijand op en ontvang orders van je commandanten. Voor het eerst in deze serie is het vinden van de vijand voor deze jou vindt een uitdaging. Geniet van levensechte personages die kijke praten, bewegen en denken met een realisme zoals je nog nooit eerder hebt beleefd. Beleef de interactie die personages uit het spel met elkaar hebben zoals ware broeders in arms. Help gewonde strijdmakkers en burgers, deel munitie en wapens en werk samen om de vijand te verslaan.

Filmische ervaring

Als leider van het squadron heb je interactie met, enger je je broeders kennen. Iedere personage heeft zijn eigen unieke karakter, zijn eigen verhaal en achtergrond en iedere personage groeit tijdens het verhaal.

Nieuwe eenheden onder jouw commando

Spelers kunnen gebruik maken van van meerdere wapens en om ondersteuning vragen. Zo kunnen zij gebruik maken van machinegeweren maar ook vragen om ondersteunende artillerie beschietingen om gevouwen en vijandelijke tanks te vernietigen en uit te schakelen. Mortier granaten kunnen vijanden over een langere afstand uitschakelen.

Verwoestbare dekking

Zorg ervoor dat jouw mannen blijven bewegen en kies je dekking verstanding. Vijandelijk vuur kan jouw dekking beschadigen of zelfs helemaal vernietigen. Zorg er dus voor dat jij en je mannen continu in dekking blijven en vernietig de beschutting van de vijand.

Multiplayer

Vecht in de multiplayer met aan beide zijden tientallen spelers waarbij de intensiteit en heftigheid in de gevechten toenemen tot ongekende hoogten. Dit in combinatie met de op squadron gebaseerde gameplay maakt Brothers in Arms de beroemde serie die het is!


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP SP3/Windows Vista SP1 (only)

Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925)

Geheugen: 1 GB RAM

Grafische kaart: VIDEO CARD: 128 MB DirectX 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled. ATI RADEON X1600/16501950/HD 2000/3000 series. NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series.

DirectX: Versie 9.0c

Opslagruimte: 8 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd


Aanbevolen systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP SP3/Windows Vista SP1 (only)

Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925)

Geheugen: 2 GB RAM

Grafische kaart: 256 MB DirectX 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled. ATI RADEON X1600/16501950/HD 2000/3000 series. NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series.

DirectX: Versie 9.0c

Opslagruimte: 8 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: Geïntegreerd

Gameplay video's & trailer Brothers in Arms: Hell's Highway

Screenshots en plaatjes Brothers in Arms: Hell's Highway

Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 1
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 2
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 3
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 4
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 5
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 6
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 7
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 8
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 9
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 10
Brothers in Arms: Hell's Highway screenshot 11
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk