Call of Juarez: Bound in Blood PC

Uplay key - € 18,25

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Call of Juarez: Bound in Blood

Call of Juarez: Bound in Blood kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Call of Juarez: Bound in Blood kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Call of Juarez: Bound in Blood voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct! 

Call of Juarez: Bound in Blood

Call of Juarez: Bound in blood is het vervolg op de succesvolle western Call of Juarez. Het verhaal van Call of Juarez: Bound in Blood speelt zich in de Verenigde af in de tijd van de bloedige burgeroorlog en wel in 1864. De held uit dit verhaal zal zich verplaatsen tussen de staat Georgia en de ruïnes van de Azteken in Mexico. Jij hebt in Call of Juarez: Bound in Blood de controle over niet één maar twee spelers, namelijk de gebroeders Ray en Thomas Mc Call. 

Om hun familie ter redden zullen de gebroeders McCall iedereen die tussen hen en het legendarische goud van Juarez staat doden. Wanneer hun brand als broers wordt beproefd door geld en de aantrekkingskracht van vrouwen reist de vraag of de broederband sterk genoeg is.

Call of Juarez: Bound in Blood is een actie-avonturenspel. Wil jij weten welke actiespellen voor Uplay wij nog meer hebben, kijk dan op de overzichtspagina voor Uplay games, selecteer jouw favoriete spellen en bestel direct de Uplay game keys van de spellen die jij wilt spelen.

Call of Juarez: Bound in Blood voor PC kenmerken en features:

Een nieuw Western avontuur

Call of Juarez: Bound in Blood is een gloednieuw western avontuur wat een verhaal vol van wetteloosheid, hebzucht en lust biedt. In Call of Juarez: Bound of Blood speel jij als een revolverheld die beschikt over een grote verscheidenheid aan wapens. De broers Mc Call zullen in dit western avontuur constant moeten samenwerken en allebei hebben ze hun eigen sterke kanten. Waar Thomas goed is met het schieten op de lange afstand is Ray veel meer van de gevechten van dichtbij. De broers zullen tijdens hun avontuur in aanraking komen met met een opperhoofd van de Apache indianen, worden achtervolgd door een Amerikaanse kolonel en in aanraking komen met Mexicaanse bandieten.

Kies je wapens

Kies uit meerdere wapens. Schiet met pistolen, machinegeweren of kanonnen van een zwaar kaliber en gebruik zelfs dynamiet. Schat met dubbelloops wapens of lange afstand karabijnen. Creëer dodelijke schoten op lange afstanden wanneer je in de minderheid bent in een gevecht en wees dodelijke door samenwerking van de broers.

Kies met wie je speelt en speel opnieuw

Allebei de broers beschikken over unieke vaardigheden. Waar Ray goed is met het grovere geschut zoals bijvoorbeeld dynamiet is thomas weer zeer lening. Thomas beklimt met behulp van zijn lasso moeiteloos gebouwen om zo een vuurgevecht te ontwijken. Aan het begin van iedere missie kun jij kiezen met wie van de broers je speelt. Met deze keuze kun je de speelwijze tot op zekere hoogte beïnvloeden. Tevens zal de keuze van het personage bepalend zijn voor de wijze waarop jij de missie beleeft. Het is dus zeker de moeite waard om de eerdere gespeelde missies nog eens te spelen met de ander personage dan die je eerder al hebt gekozen.

Multiplayer modus

Behalve de singleplayer modus beschikt Call of Juarez Bound in Blood over verschillende multiplayer mogelijkheden voor speltypes met tot maximaal 12 spelers. Zo is het onder andere mogelijk om ‘Bandits & Marshals’ te spelen en online om vindersloon te strijden. Hoe meer mensen jij neerschiet hoe hoger de prijs op jouw hoofd wordt. Dit maakt het voor andere spelers weer een stuk interessanter om jou te pakken te krijgen. Of jij nu een liefhebber bent van de echte western of gewoon van een potje ouderwets schieten houdt, Call of Juarez: Bound in Blood is een spel dat je niet zal vervelen. Geniet van het landschap en ontdek in een grootse en open wereld de uitgestrekte natuurlijke landschappen van Amerika te paard, in wagons of in een kano.

Houd er rekening mee dat vanaf augustus 2016 de online functies voor deze game niet langer worden ondersteund. De modus Multiplayer / Co-op is niet langer beschikbaar.


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP (with SP3) or Windows Vista (with SP1)

Processor: Intel Pentium 4 3.2 Ghz, Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ of beter

Geheugen: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista

Grafische kaart: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 or higher

DirectX: Versie 9.0c

Opslagruimte: 4 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX 9.0c Compatible Sound Card


Aanbevolen systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows XP (with SP3) or Windows Vista (with SP1)

Processor: Intel Core 2 Duo Family, AMD Athlon 64 X2 5200+, AMD Phenom of beter

Geheugen: 2 GB RAM

Grafische kaart: 512 MB NVidia 8600 GTS or ATI X1900 of beter

DirectX: Versie 10.0

Opslagruimte: 4 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX 9.0c Compatible Sound Card

Gameplay video's & trailer Call of Juarez: Bound in Blood

Screenshots en plaatjes Call of Juarez: Bound in Blood

Call of Juarez: Bound in Blood screenshot 1
Call of Juarez: Bound in Blood screenshot 2
Call of Juarez: Bound in Blood screenshot 3
Call of Juarez: Bound in Blood screenshot 4
Call of Juarez: Bound in Blood screenshot 5
Call of Juarez: Bound in Blood screenshot 6
Call of Juarez: Bound in Blood screenshot 7
Call of Juarez: Bound in Blood screenshot 8
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk