Windows 10 Professional

- € 27,95

Op voorraad

2599 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Windows 10 Professional

Windows 10 Professional kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de activatie code op je scherm en in je mailbox.

Windows 10 Professional retail

Met Windows 10 Professional beschik je over alle functies van Windows 10 Home met daarnaast de zakelijke functionaliteit voor codering, het aanmaken van virtuele machines, extern inloggen en meer. Windows 10 is een combinatie van de Windows waar je al zo goed bekend mee bent met de toevoeging van een aantal geweldige verbeteringen zoals InstantGo waarmee je supersnel opstart en daar verder kunt gaan waar je was gebleven. Daarnaast beschikt Windows 10 over meer ingebouwde beveiligingsfuncties dan ooit welke je helpen je te beschermen tegen kwaadaardige software.

Betere codering

Voeg met Bitlocker extra beveiliging toe wat je helpt met het beveiligen van je gegevens door middel van codering en beveiligingsbeheer.

Log extern in

Log voor aanmelding bij en het gebruik van je Pro-pc in bij Extern bureaublad zodat je kunt werken terwijl je onderweg bent of thuis.

Je eigen App Store

Maak met Windows 10 Professional je eigen privé-appgedeelte aan voor handige toegang tot bedrijfstoepassingen.

Virtuele machines.

creëer en run met Hyper-V virtuele machines waardoor je de mogelijkheid hebt tegelijkertijd meerdere besturingssystemen op één pc uit te voeren.

Meerdere functies tegelijk

Wordt een professionele multitasker met de optie om vier dingen tegelijkertijd te laten verschijnen op je scherm. Vind je je scherm te druk worden, maak dan virtuele bureaubladen aan zodat je meer ruimte kunt creëren. Daarnaast worden al je belangrijke instellingen en berichten in Windows 10 in één makkelijk te bereiken scherm verzameld. 

Nieuwe webbrowser

De geheel nieuwe Webbrowser Microsoft Edge is speciaal ontworpen om jou op jouw manier op het internet te laten werken. Maak direct op een webpagina notities en deel deze met anderen. Maak gebruik van de leesweergave om artikelen te lezen zonder enige afleiding en vindt dingen sneller met behulp van de verbeterde adresbalk.

Aangepaste schermen

Windows 10 verbetert aan de hand van je activiteiten en het apparaat dat je gebruikt jouw ervaringen. Alle schermonderdelen worden soepel vergroot of verkleind voor weergave op het scherm dat je gebruikt, of dit nu klein is of groot.

Jouw persoonlijke Windows

Je Windows 10 apparaat herkent je en erkent op een persoonlijke manier dat je aanwezig bent. Dankzij Windows Hello zal je Windows apparaat je bij je naam begroeten en zal het systeem je laten inloggen. Hierdoor is het niet meer nodig een wachtwoord te onthouden of in te typen.

Windows 10 Professional retail kopen

Windows 10 Home kopen is veilig en gaat snel. Vul je e-mailadres in bovenstaand scherm in en vul het aantal pakketten in. Selecteer je betaalmethode, klik op de groene button en volg de instructies op je scherm. Zodra je betaling is verwerkt zie je de productcode van jouw windows op je scherm en ontvang je een e-mail met de productcode. Heb je ervoor gekozen om te betalen via een bankoverschrijving dan zul je de productcode na verwerking van je betaling ontvangen. Dit kan tot drie werkdagen duren.

Windows 10 Professional retail installeren en activeren

Ga in je huidige Windows versie naar:

> Configuratie scherm > Alle configuratie scherm onderdelen > Systeem

Je ziet nu een scherm waarin staat vermeld welke Windows versie jij hebt. Als het goed is, is dit Windows 8. Onder de regel ‘© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden’ tref je de link aan om jouw Windows versie te upgraden (krijg meer functies met een nieuwe versie van Windows). Klik op deze link en volg de instructies. Wanneer Windows hier om vraagt voer je de productcode in welke je per e-mail en op je scherm hebt ontvangen.

Ben je in het bezit van een Engelstalige Windows ga dan naar:

> Control Panel > All Control Panel Items > System

Hieronder zie je ‘© 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved’ de link (Get more features with a new edition of Windows) om Windows te upgraden.


Systeemeisen:

Processor: 1 GHZ processor of sneller

Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits, 2 GB voor 64-bits

Harde schijf ruimte: Tot 20 GB vrije ruimte

Videokaart: 800 x 600 schermresolutie of hoger. Direct X® 9 grafische processor met WDDM-stuurprogramma

Gameplay video's & trailer Windows 10 Professional

Screenshots en plaatjes Windows 10 Professional

Windows 10 Professional  screenshot 1
Windows 10 Professional  screenshot 2
Windows 10 Professional  screenshot 3
Windows 10 Professional  screenshot 4
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Sjoerd van der Werff
  Snelle levering, altijd goed werkend en voor de beste prijs!
 • star star star star star Th. Augustinus
  Voor het eerst aangeschaft en alleswerd duidelijk uitgelegd
 • star star star star star Michel zuidwijk
  Ok
 • star star star star star Justin den Hoed
  Top, werkt in 1x.
 • star star star star star kel
  super produkt
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk