Alan Wake - Xbox 360/Xbox One

   Niet op voorraad

2662 reviewsAlan Wake - Xbox 360/Xbox One

Alan Wake - Xbox 360/Xbox One kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Alan Wake - Xbox 360/Xbox One kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Akan Wake (Xbox One) kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Alan Wake (Xbox One) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop Alan Wake voor de Xbox One kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Xbox One game key direct!

Alan Wake

Alan Wake van Remedy, de geroemde ontwikkelaar van de Max Payne-serie, is een psychologische actie thriller. Alan Wake is een succesvolle schrijver van horror boeken en thrillers. Wanneer Alan Wake last heeft van een schrijversblok besluit hij om samen met zijn vrouw naar Bright Falls, een klein stadje in de Amerikaanse staat Washington, te verhuizen om daar tot rust te komen. Alan Wake zal echter niet tot rust komen want al snel na hun aankomst in Bright Falls verdwijnt zijn vrouw op zeer geheimzinnige wijze.Alan Wake zit gevangen in het stadje Bright Falls met een aantal raadsels over hoe en waar hij moet voorkomen dat hij definitief gevangen blijft in zijn eigen nachtmerrie.

Naast Alan Wake bieden wij nog een groot aantal Xbox One game keys Heb je liever meer actie en ben je op zoek naar andere andere of meer Xbox One game keys? Bekijk dan ons hele assortiment xbox games op de overzichtspagina.

Alan Wake voor de Xbox One kenmerken en features:

Intens avontuur

In het dorpje Bright Falls beleven de spelers een groots en intens avontuur. Je kunt je als speler vrij bewegen in een realistische en levendige wereld. Alan wake laat de spelers door het psychologische plot een unieke ervaring beleven.

Realtime dag-en nachtcyclus

In Alan Wake spelen licht en duisternis een belangrijke rol. De game beschikt dan ook over een realtime dag- en nachtcyclus waar je als speler rekening mee dient te houden.

Game episodes

Het spel Alan Wake is gebaseerd op missies met een boeiende en aangrijpende verhaallijn. Verrassingen en wendingen in het plot wachten overal en al snel komen de harde realiteit en de angstaanjagende wereld van de nachtmerries samen. Alan Wake zal alles op alles moeten zetten om zichzelf te redden en zijn vrouw te vinden. In zijn strijd tegen de duisternis is het licht zijn beste vriend. De structuur van het spel is vergelijkbaar met die van een televisieserie en de laatste beelden van iedere episode zullen je verbazen en je aanmoedigen om verder te spelen. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer personages en elementen zullen worden geïntroduceerd. Als speler wordt je steeds dieper meegenomen in het verhaal en…… hoe langer je het spel speelt, hoe langer de nachten zullen duren.

Laat er licht zijn

Alan Wake onderscheidt zich van andere horrorgames door de gedetailleerde onderdelen van de game. Dankzij de briljante belichting zijn de omgevingen bijzonder realistisch. De grootste kracht van de game is de onheilspellende sfeer welke wordt veroorzaakt door het licht omdat iedereen bang is in het donker. Behalve je af en toe de stuipen op het lijf te jagen doet Alan Wake meer met het licht. Licht is een belangrijk onderdeel van de gameplay. Omdat de vijanden van Alan Wake het meest kwetsbaar zijn wanneer ze worden blootgesteld aan licht maak je gebruik van lichtpijlen, fakkels en is je zaklantaarn je beste vriend. Met deze lichtbronnen vind je je weg door de nachtmerrie. Zet vallen die licht schijnen wanneer ze worden geactiveerd. Terwijl je wild om je heen schiet om de vijanden op afstand te houden bezorgen het levendige lichtspel en de geweldige effecten je koude rillingen.

Ontdek en overleef in Bright Falls

Ook al is de spelwereld van Alan Wake teruggebracht naar een lineair avontuur en erg verhaalgedreven, het loont zeker de moeite om in Bright Falls op verkenning te gaan. Lichtbronnen en wapens zijn beperkt. Fijnzinnige aanwijzingen die je met behulp van je zaklantaarn vindt wijzen op waardevolle attributen in je omgeving. Wat extra fakkels of munitie zijn immers altijd welkom. Alan is continu op zoek naar aanwijzingen die de gebeurtenissen in het stadje Bright Falls kunnen verklaren. Deze aanwijzingen kun je vinden als losse bladen van het psychologische boek van Alan wat de basis is van zijn levensechte nachtmerrie en wat nog niet is gepubliceerd.

Wrede gevechten

Alleen ’s nachts leven de donkere krachten en vreemde wezens. Hun kracht putten ze uit de duisternis. Boezem deze wezens en krachten angst in door het gebruik van licht in combinatie met meer conventionele wapens of……. jaag je ze wel angst aan?

Gameplay video's & trailer Alan Wake - Xbox 360/Xbox One

Screenshots en plaatjes Alan Wake - Xbox 360/Xbox One

Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 1
Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 2
Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 3
Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 4
Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 5
Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 6
Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 7
Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 8
Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 9
Alan Wake - Xbox 360/Xbox One screenshot 10
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star mus
  altijd goed en makkelijk service
 • star star star star star Richard
  Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
 • star star star star star Dawid
  Ik heb goede ervaring voor nu
 • star star star star star Jackie
  De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
 • star star star star star Erik stalenhoef
  prima zo
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk