Assassin's Creed Black Flag Xbox One

- € 15,25

Op voorraad

2662 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Assassin's Creed Black Flag Xbox One

Assassin's Creed Black Flag Xbox One kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Assassin's Creed Black Flag Xbox One kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Assassin’s Creed Black Flag (Xbox One) kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Assassin’s Creed IV Black Flag (Xbox One) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop Assassin’s Creed Black Flag voor de Xbox One kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Xbox One game key direct!

Assassin’s Creed Black Flag


Het is 1715 en Piraten heersen over de Caraïben. Ze hebben hun eigen republiek zonder wetten en zonder regels opgericht. In deze republiek zijn wreedzucht en hebzucht aan de orde van de dag. Tussen al deze wettelozen treffen we de jonge brutale kapitein Edward Kenway aan. Edward Kenway verdient met zijn gevechten het respect van legendes als Blackbeard. Zijn gevecht zuigt hem echter ook dieper in de oude vete tussen de tempeliers en de Assassins. Deze vete is een oorlog die alles wat de piraten hebben opgebouwd kan vernietigen. Welkom in de Gouden Eeuw van de Piraterij

Assassin’s Creed Black Flag is uiteraard niet het enige Assassin’s Creed spel waar wij over beschikken. Ben je dus op zoek naar andere Xbox One game keys voor Assassin’s Creed Zoek dan in de zoekbox naar 'Assassin’s Creed spellen Xbox one', selecteer jouw favoriete spellen en bestel direct jouw game keys!

Assassin’s Creed Black Flag voor de Xbox One kenmerken en features:

Een vrijmoedige en opstandige Assassin

Verplaats je in de persoon van Edward Kenway, een brutalen maar charismatische piratenkapitein. Edward Kenway is opgeleid door de Assassins en kan zonder problemen wisselen tussen de Hidden Blade van de Assassin Orde en alle nieuwe wapens. Onder deze wapens bevinden zich twee sabels en vier Flintlock pistolen. Jij verdient als Edward Kenway je eigen plaats tussen de legendarische piratenlegendes als Calio Jack, Benjamin Hornigold en Blackbeard. Beleef de waargebeurde heftige gebeurtenissen uit de glorietijd van de Piraterij opnieuw.

Een Assassins Creed wereld welke groter en gevarieerder is dan ooit tevoren

Ontdek tot 50 locaties welke uniek zijn. Van Nassau, de hoofdstad van de Bahama’s tot Kingston op Jamaica. Waar je als piraat wil leven is geheel aan jou. Schakel in florerende steden tempeliers uit jaag in de wilde jungles op zeldzame dieren, of plunder gezonken wrakken. Zoek in verloren ruïnes naar schatten of verberg je in een van de vele verborgen baaien welke de Caraïben rijk zijn.

Wordt de angstaanjagendste piraat van de Caraïben

Je voert het bevel over de Jackdaw, jouw eigen schip. Iedereen die maar een beetje in de buurt van jouw schip komt heeft reden om bang te zijn. Plunder schepen van de vijand en upgrade jouw eigen schip met extra uitrusting, wapens en munitie. Ga op een heldhaftig avontuur, val imposante schepen aan en werf matrozen voor je eigen bemanning.

Uitvoerige Multiplayer

Werk samen met, of vecht tegen je vrienden in de meedogenloze multiplayerervaring. Kies uit een uiteenlopende groep personages en ga in de exotische multiplayermappen het gevecht aan op leven en dood.

Gameplay video's & trailer Assassin's Creed Black Flag Xbox One

Screenshots en plaatjes Assassin's Creed Black Flag Xbox One

Assassin's Creed Black Flag Xbox One screenshot 1
Assassin's Creed Black Flag Xbox One screenshot 2
Assassin's Creed Black Flag Xbox One screenshot 3
Assassin's Creed Black Flag Xbox One screenshot 4
Assassin's Creed Black Flag Xbox One screenshot 5
Assassin's Creed Black Flag Xbox One screenshot 6
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star mus
  altijd goed en makkelijk service
 • star star star star star Richard
  Voordelig en direct na betaling ontvangen en..de code werkt ook nog eens ! :-) Goede aankoop!
 • star star star star star Dawid
  Ik heb goede ervaring voor nu
 • star star star star star Jackie
  De key kwam later na de aankoop pas. Maar de communicatie via de email ging goed.
 • star star star star star Erik stalenhoef
  prima zo
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk