Assassin's Creed: Origins - Xbox One

- € 19,75

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Assassin's Creed: Origins - Xbox One

Assassin's Creed: Origins - Xbox One kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Assassin's Creed: Origins - Xbox One kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Assassins Creed: Origins (Xbox One) kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Assassins Creed: Origins (Xbox One) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop Assassins Creed: Origins voor de Xbox One kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Xbox One game key direct!

Assassins Creed: Origins

Reis naar het oude Egypte, ooit een florerend en invloedrijk rijk. Een samenleving die nu in verval is geraakt. Begeef je in dit mysterieuze deel van de geschiedenis en ontdek de geheimen van de laatste farao’s, de vergeten mythes en de grote piramides. Maar ontdek vooral het geheim van het ontstaan van het broederschap van Assassins wat is omschreven in verloren hiërogliefen. 

Het team achter het geroemde Assassins Creed IV: Black Flagg heeft zich de afgelopen vier jaar gestort op het creëren van een nieuw begin voor de serie Assassins Creed. Vecht op een totaal nieuwe manier en wissel hierbij naadloos tussen je unieke wapens en schakel meerdere vijanden uit. Ontwikkel terwijl je het complete oude Egypte verkent, meerdere missies aanneemt en fascinerende verhalen beleeft, je eigen Assassin vaardigheden tijdens je reis die de beschaving zal veranderen.

Meer Assassins Creed voor de Xbox One? kijk snel op onze overzichtspagina en zoek op ‘Assassins’. Gevonden wat je zocht? bestel dan vandaag nog jouw populaire Xbox One game keys.

Assassins Creed: Origins voor de Xbox One kenmerken en features:

Ontdek het oude Egypte en haar mysteries

Verken de grote piramides en ontdek oude tombes. Ontrafel de geheimen van de goeden, de mummies en de laatste farao’s.

Nieuw begin

Start hier, aan het begin. Dit is een verhaal wat nog niet eerder is verteld. Het verhaal over het ontstaan van de Assassins. Jij bent in dit verhaal Bayek, beschermer van Egypte. Het persoonlijke verhaal van Bayekj zal leiden naar het ontstaan van het broederschap van de Assassins.

Reis door Egypte

Egypte is je speelterrein, reis door dit land met de meest verschillende landschappen, fauna en flora die je ooit een een Assassins Creed game hebt gezien. Van de verzengende woestijnen tot de overvloedige Nijl-oevers ontmoet je beroemde personages en kom je legendarische piramides en historische tombes tegen. Ontdek de afkomst van de Creed. Leer het verhaal achter het ontstaan van het broederschap in een meeslepend avontuur. Een avontuur dat zich ruim 2000 jaar geleden afspeelt.

Nieuwe en betere manier om te vechten

Vecht op nieuwe manieren. Maak met diepere TPG elementen kennis en ga tal van verschillende quests aan en speel nieuwe vaardigheden vrij. Iedere Quest is een nieuw verhaal om te ontdekken. Maak je wapens om te spelen zoals jij dat wil en leer een volledig nieuw vechtsysteem met nieuwe wapens beheersen terwijl je buit verzamelt Kies je eigen voorkeursvaardigheden en test je kracht tegen unieke sterke meesters.

Avontuurlijke missies

Iedere missie is een sensationeel en pakkend avontuur. Kies en voltooi de missies in jouw tempo. Iedere missie vertelt een aangrijpend en emotioneel Verhaal. een verhaal dat vol is van kleurrijke personages en betekenisvolle doelen.

Verken het hele land

Verken heel Egypte, van overvloedige oases tot verzengende woestijnen. Van Giza en zijn tombes tot de middellandse zee. Neem het tijdens jouw reis door dit gigantische onvoorspelbare land op tegen gevaarlijke groeperingen en wilde dieren.


Gameplay video's & trailer Assassin's Creed: Origins - Xbox One

Screenshots en plaatjes Assassin's Creed: Origins - Xbox One

Assassin's Creed: Origins - Xbox One screenshot 1
Assassin's Creed: Origins - Xbox One screenshot 2
Assassin's Creed: Origins - Xbox One screenshot 3
Assassin's Creed: Origins - Xbox One screenshot 4
Assassin's Creed: Origins - Xbox One screenshot 5
Assassin's Creed: Origins - Xbox One screenshot 6
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk