Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One

   Niet op voorraad

2619 reviewsFallout 3 - Xbox 360/Xbox One

Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Fallout 3 (Xbox One) kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Fallout 3 (Xbox One) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop fallout 3 voor de Xbox One kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Xbox One game key direct!

fallout 3

Vault 101 - Washington DC

In het Amerika na de apocalyps schuilen de laatste mensen die de nucleaire aanvallen hebben overleefd in ondergrondse bunkers. In Washington DC is Vault 101 de verblijfplaats van de overlevenden. In 2077 heeft een verwoestende nucleaire oorlog heel Amerika verwoest en bedolven onder brokstukken. Terwijl rebellen, super mutanten, enorme insecten en slavenhandelaren ronddwalen in het verwoeste landschap genieten de inwoners van Vault 101 van een onbekommerd leven zonder enige stress. Gelukkig zijn de wezens die ronddwalen in de woestenij geen bedreiging voor de superieure Vault-Tec technologie.

Fallout 3 begint met een uitgebreide creatie van het karakter waar jij mee gaat spelen. In deze creatie van je karakter, welke S.P.E.C.I.A.L. heet begint het verhaal met jouw geboorte. Dit om je volledig te betrekken met het personage waar jij mee speelt. Tijdens jouw geboorte sterft je moeder. Als speler kun je hierna je uiterlijk kiezen. De keuze die jij maakt beïnvloed het uiterlijke van je vader dusdanig dat je uiterlijke trekjes van je vader herkent in jouw personage. Na je geboorte maak je een sprong vooruit naar je kleuterjaren. Door middel van een kinderboek bepaal je de zeven hoofdattributen van je personage. Een aantal jaar later krijg je van je vader een wapentraining en een aantal opdrachten. Deze opdrachten en training bepalen de relatie met je vader maar ook je vaardigheden. Op een ochtend verdwijnt je vader uit de bunker en keert niet terug. Jij bent vastbesloten je vader te vinden en verlaat Vault 101 en gaat op zoek naar je vader en naar de waarheid.

Naast Fallout 3 hebben wij nog veel meer horror games. Ben jij een liefhebber van horror, kijk dan snel op onze overzichtspagina welke Xbox one spellen wij nog meer hebben en bestel direct game keys van jouw favoriete spellen.

Fallout 3 voor de Xbox One kenmerken en features:

Wijde wereld

In Fallout 3 heeft de speler een wijde wereld ter beschikking. Bekijk de beroemdste monumenten van Amerika in een sfeer die de ondergang van het land en de totale verwoesting weerspiegelt. De tot in detail weergegeven stad is vol van conflicten en biedt volop interactie. Meng je je als speler in deze conflicten dan zal dat invloed hebben op de hele wereld. Je goed- of kwaadaardigheid zullen worden getest tot het uiterste. De eindscène van Fallout 3 zal worden bepaald door het kleinste detail, neem je besluiten dus weloverwogen. Uiteindelijk zijn er dan 500 variaties op het einde van de game welke bij elkaar zorgen voorwel 10.000 verschillende eindes van de game.

Extreemgrafisch geweld

Ook in deze Fallout game ontbreekt het extreemgrafisch geweld niet. De combat vindt om beurten plaats, semi-turnbased wat betekent dat er beurtelings wordt aangevallen en verdedigd. Je kunt de actie op ieder gewenst moment stoppen en indien gewenst in slowmotion bekijken. De gameplay wordt bepaald door actiepunten welke je als speler per vijand per lichaamsdeel kunt toekennen. Voor een onervaren shutter is een schot door het hoofd lastiger en dit kan eerder misgaan of het kan meer punten kosten om succes te hebben. Het is aan jou de keus of je het systeem van actiepunten gebruikt of kiest voor een actievol spel en het puntensysteem negeert. Geniet van de geweldige grafische effecten tijdens de gevechten met afschuwelijk gemuteerde beesten en enorme insecten die de wereld buiten Vault 101 onveilig maken.

Gameplay video's & trailer Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One

Screenshots en plaatjes Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One

Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 1
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 2
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 3
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 4
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 5
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 6
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 7
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 8
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 9
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 10
Fallout 3 - Xbox 360/Xbox One screenshot 11
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Marcel Baars
  Snel, simpel en goedkoop, zo zouden meerdere internet winkels moeten zijn. Chapeau.
 • star star star star star Marion Azpilcueta
  ok
 • star star star star star Gerhard Meyer
  ok
 • star star star star star Rob
  Dit is de 4e keer dat ik wat aanschaf en tot op heden alles perfect geregeld. Echt een aanrader
 • star star star star star Weber
  Prima!
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk