Champions of Anteria PC

Uplay key - € 9,00

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Champions of Anteria

Champions of Anteria kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Uplay key waarmee je Champions of Anteria kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop de Uplay game key voor Champions of Anteria voor PC kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Uplay game key direct! 

Champions of Anteria

Welkom in het magisch koninkrijk Anteria. Een koninkrijk dat betoverend mooi zou zijn als het niet was veroverd door bloeddorstige groepen vijanden die meer kwaads in gedachten hebben dan jij je kunt voorstellen. Dit epische remtime-strategiespel nodigt jou uit de krachten van de vijf kampioenen te gebruiken en zo de vijand te verslaan, het koninkrijk te redden van de ondergang.

Wil je weten welke Uplay keys wij nog meer hebben? kijk dan op de overzichtspagina voor Uplay games, selecteer jouw favoriete spellen en bestel direct jouw Uplay game keys!

Champions of Anteria voor PC kenmerken en features:

Magische wereld

Verlies jezelf in een enorme en magische wereld die vol is van angstaanjagende monsters., levensgevaarlijke bazen en grillige omgevingen waarin je om je doel te bereiken steeds van tactiek zult moeten veranderen. Bestuur vijf kampioenen die ieder zijn ondergedompeld in de elementen Vuur , Water, Bliksen, natuur en Metaal. Om te winnen is brute kracht alleen niet genoeg. Bedenk snelle tactieken en slimme strategieën zodat je zo hard kunt toeslaan dat zelfs de grootste monsters janken van angst.

Beleef bloedstollende gevechten

Al grommen je vijanden dan onverstaanbaar, dat wil zeker niet zeggen dat ze dom zijn. Om deze monsters te verslaan zul je de juiste tactieken, goed doordachte strategieën en de juiste combinatie van 3 van de 5 kampioenen nodig hebben. Maak de juiste keuze en de combinatie van de elementaire krachten van jouw Champions zal door je vijanden gaan als een heet mes door de boter. Als je de verkeerde keuze maakt ben je hopeloos verloren en belandt je op het bord van een monster. Je kunt wanneer je maar wilt het spel pauzeren en van tactiek veranderen om daarna verder te vechten. Dit zonder ook maar een klap te missen.

verover een betoverend mooie wereld

Van geheimzinnige bossen tot droge woestijnen en van tropische jungles tot ijzige sneeuwvelden, de overweldigende mooie maar dodelijke wereld van Anteria roept jou om je een weg te vechten naar de overwinning. Kies in een voortgang (progression) map waar en wanneer jee aanvalt of verdedigt maar vergeet niet dat iedere keuze die jij maakt van directe invloed op je wereld om je heen is.

Bewijs jezelf in adembenemende gevechten met eindbazen

Ze zijn smerig, enorm groot en ze willen niets anders dan jouw Champions in hapklare brokjes opeten. Zij zijn de baas van Anteria en om ze uit te schakelen heb je goede strategieën nodig en supersnelle gevechtsmoves. Verander steeds je tactiek en ontwijk de dodelijke valstrikken van de eindbazen. Zorg voor een genadeklap die nooit meer door iemand vergeten zal worden.

Genereer de perfecte strijders

Keer na iedere missie naar je vesting terug om je stad verder te ontwikkelen. Maak wapens, pantsers toverdrankjes en meer dodelijke middelen om het leven van je vijanden nog miserabeler te maken en je Champions nog sterker.

Red een wereld die door oorlog is verscheurd

Ontdek tijdens je voortgang in Anteria het verhaal van een betoverend mooi land dat al jaren lijdt onder een oorlog tussen verschillende stammen. Als jouw helden in dit magische rijk vrede willen brengen zullen ze een kwaadaardige tovenaar en zijn leger van ondoden moeten weerstaan. Versla dit brute leger, breng de vrede terug in het magische koninkrijk en red Anteria!


Systeemeisen

Minimum systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10

Processor: Intel i3 2120 @ 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz

Geheugen: 4 GB RAM

Grafische kaart: nVidia GeForce GTS450 or AMD Radeon HD5770(1024 MB VRAM with Shader Model 5.0)

DirectX: DirectX June 2010 Redistributable

Opslagruimte: 12 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers


Aanbevolen systeemeisen:

Vereist: 64-bit processor en besturingssysteem

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10

Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz

Geheugen: 8 GB RAM

Grafische kaart: nVidia GeForce GTX 670 or AMD Radeon HD7870 or better (2048 MB VRAM or more, with Shader Model 5.0)

DirectX: DirectX June 2010 Redistributable

Opslagruimte: 15 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

Gameplay video's & trailer Champions of Anteria

Screenshots en plaatjes Champions of Anteria

Champions of Anteria screenshot 1
Champions of Anteria screenshot 2
Champions of Anteria screenshot 3
Champions of Anteria screenshot 4
Champions of Anteria screenshot 5
Champions of Anteria screenshot 6
Champions of Anteria screenshot 7
Champions of Anteria screenshot 8
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Overige Aanbiedingen tot 10 euro producten
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk