FIFA 16 Xbox One

FIFA 16 Xbox One

- € 25,00

Op voorraad

2518 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.

FIFA 16 Xbox One kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je FIFA 16 Xbox One kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. FIFA 16 (Xbox One) kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je FIFA 16 (Xbox One) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop FIFA 16 voor de Xbox One kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Xbox One game key direct! Deze xbox one game mag niet aan je selectie ontbreken als je een voetbalfan bent.

Bij Voetbal gaat het om dat ene moment. Heb jij het in je om dat ene moment bijzonder te maken? Met FIFA 16 Lukt het jou dat moment speciaal te maken. FIFA 16 innoveert op alle vlakken om zo een gebalanceerde spannende en originele voetbalervaring te bieden en is dan ook niet zomaar één van de populairste Xbox One game keys. FIFA 16 laat je op jouw manier op een hoger niveau spelen.  

FIFA 16 voor de Xbox One kenmerken en features:

Met vernieuwende gameplaykenmerken brengt FIFA 16 


Spelen op een hoger niveau

Nieuwe spelers of ervaren spelers die hun spel willen verbeteren kunnen op een hoger niveau komen te spelen dankzij de compleet nieuwe FIFA Trainer.


Verdedigen met zelfvertrouwen

Met FIFA 16 beschik je over middelen om vol vertrouwen je tegenstander af te stoppen. Beweeg als verdediger met grotere vrijheid en vertrouw op je team om als een eenheid te verdedigen. Vertrouw op je laatste linie om dreigende loopacties in de gaten te houden en steekpasses te voorkomen.


Behendigheid in verdediging

Maak gebruik van de 25 vernieuwde wijzingen in de bewegingsvrijheid en de motoriek voor het dekken van technische spelers. Wendbare spelers kunnen snel van richting veranderen, de ruimte dichtlopen en de tegenstander bijhouden met zijwaartse bewegingen. Voel de bewegingsvrijheid tijdens het afdekken van loopbewegingen en het onderbreken van aanvallen.


Verdedigen met zelfvertrouwen en als een eenheid

FIFA 16 verschaft je de middelen om je tegenstanders vol vertrouwen te stoppen. Beweeg als verdediger met meer vrijheid en vertrouw op je team om als eenheid te verdedigen. Verdedig samen en win samen. Vertrouw er op dat je medespelers de gaten afdekken terwijl jij op de aanvaller afgaat. De nieuwe verdedigende AI laat de spelers bewuster zijn van de ruimte op het veld die gevaarlijk zijn in relatie tot de bal en de tegenstanders. Je teamgenoten zullen zich laten zakken om openingen voor een aanval af te dekken en slimme loopacties te stoppen.


Vernieuwde basisbesturing tackelen

Ga het duel aan en win met de nieuwe tackelmechanismes de bal terug. Door de geheel nieuwe kaptackle, staande tackle en sliding wordt het jagen op de bal directer. Dit levert meer voldoening en plezier op.

 

Slim onderscheppen

Spelers anticiperen op passes en verplaatsen zich zo dat zij openingen voor aanvallende passes afdekken en en de aanvalsposities van de tegenstander blokkeren. Teamgenoten zoeken ondertussen naar de ruimte op het veld en bieden zo meer mogelijkheden om via het middenveld op te bouwen.


Controle op het middenveld

Wedstrijden worden gewonnen of verloren op het middenveld. Ook in FIFA 16 is het middenveld belangrijk. Zorg dat je balbezit houdt en wees geduldig in de opbouw. Geef slimme passes en zoek de ruimte om een aanval op te zetten. Controleer het middenveld met behulp van nieuwe ondescheppingstechnieken. Deze helpen je om aanvalsopties en gevaarlijke passrichtingen af te schermen wat zorgt voor een beter balans tussen aanval en verdediging. Slimme onderscheppingen is voor FIFA 2016 opnieuw ontwikkeld.

 

Dribbelen zonder de bal aan te raken

Soms is de beste touch van de bal geen touch. Zorg dat je je losmaakt van de bal om afstand te creëren en tijd te winnen. Om een schijnbeweging te maken of om je tegenstander te passeren zoals een Neymar in zijn beste doen.

 

Dynamische voorzetten

Geef de bal voor. Met originele voorzetten kun je nu je teamgenoten met nog meer precisie bereiken. Aanvallende spelers rennen naar de bal en raken deze met nog meer overtuiging. Ze verwarren de verdediging door gemene voorzetten achter de laatste linie.

 

Koel afmaken

Raak de bal juist en maak het als een professional af. Door het beter plaatsen van de voet kunnen spelers met nog meer variatie schieten en scoren. Je kunt nu voelen hoe en waar de bal wordt geraakt en je benadering aanpassen. Dit zorgt voor nog meer nauwkeurigheid en kracht.

 

Jouw moment

Beleef met FIFA 16 jouw ultieme moment en zet met jouw acties het stadion in vuur en vlam.


Gameplay video's & trailer FIFA 16 Xbox One

Screenshots en plaatjes FIFA 16 Xbox One

FIFA 16 Xbox One screenshot 1
FIFA 16 Xbox One screenshot 2
FIFA 16 Xbox One screenshot 3
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Kris
  Reeds twee maal een licentie aangekocht en alles loopt perfect!!! Zelfs na lange tijd ... .. .
 • star star star star star Roman
  Werkt eenvoudig
 • star star star star star Dany Vdz
  Zeer goede service!
 • star star star star star visser
  simpel en snel
 • star star star star star P De Pagter
  Gemakkelijk bestelling
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk