Gears of War: Ultimate Edition - Xbox One

- € 78,75

Op voorraad

2591 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Gears of War: Ultimate Edition - Xbox One

Gears of War: Ultimate Edition - Xbox One kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Gears of War: Ultimate Edition - Xbox One kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Gears of War: Ultimate Edition (Xbox One) kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Gears of War: Utimate Edition (Xbox One) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Goedkoop Gears of War: Ultimate Edition voor de Xbox One kopen? Klik op de groene bestel button op deze pagina en bestel jouw Xbox One game key direct!

In een verre toekomst vechten de mensen die wonen op de planeet Sera tegen de mensachtige wezens “The Locust”. The Locust leven onder de grond onder de steden en kunnen ieder moment te voorschijn komen voor verrassingsaanvallen waarbij ze niemand ontzien. De mensen zijn door al deze aanvallen inmiddels gevlucht naar het “Jacinto Plateau”, een 100 km dik granieten plateau waar de Locust niet onder kunnen. The Locust geven uiteraard niet op en blijven de mensen op de planeet Sera aanvallen.

 De originele grensverleggende game Gears of War is terug met een fantastische geremasterde en gemoderniseerde versie voor de Xbox One. Deze nieuwe versie is beter dan ooit. Speel de 5 nieuwe hoofdstukken die nog niet eerder zijn uitgebracht voor de Xbox one. Wanneer jij een liefhebber bent van fiction mag deze game niet aan je Xbox One game keys verzameling ontbreken. 


Gears of War: Ultimate Edition voor de Xbox One kenmerken en features:

Geheel Geremasterd

Speel de eerste game van de meest geroemde entertainment-saga’s welke ooit is gemaakt. De shooter die de basis vormde van de allereerste generatie HD-spellen is op een geweldige manier in 1080p geremasterd en aangepast voor Xbox one. Deze game bevat veel nieuwe content zoals onder andere vijf nieuwe campaigns welke nog niet eerder zijn uitgebracht voor Xbox one.

 

Locust-horde

Stort je in de hevige meeslepende overlevingsstrijd tegen de helse Locust-horde. Uit het binnenste van de planeet kruipende wezens die als enig doel hebben de mensen op de planeet te vernietigen. Kruip in de huid van Marcus Fenix, een naar verlossing zoekende voormalig oorlogsheld en leidt zijn team tegen deze wrede ondergrondse vijand.

 

Delta Squad

Leid het team Delta Squad en vecht je samen met dit team in 5 speciale campagnemissies welke ook nog niet eerder zijn uitgebracht een weg naar Timgad Station.

 

Nieuwe multiplayermodi

De meest intense online shooter is terug met 60fps en een geremasterde versie van alle 19 originele maps. Daarnaast zijn er zes competitieve speltypen zoals onder andere Team Death en een vernieuwd King of the Hill. Speciaal voor deze bijzondere versie van Gears of War: Ultimate Edition is er een twee tegen twee speltype ontworpen.


5 Gears of War stripboeken 

Deze stripboeken kunnen in de game worden ontgrendeld en staan garant voor nog meer fantastische Gears-fictie ervaringen.

 

 

Ultieme versie

Deze versie van Gears of War: Ultimate Edition is compleet opnieuw ontworpen. Ieder aspect van de game zoals omgeving, personages, belichting en filmscènes is op een fenomenale wijze opnieuw vorm gegeven. Dit is de ultieme versie van de eerste game.
Deze game is winnaar van meer dan 30 Xbox “Game of the Year” Awards.


Gameplay video's & trailer Gears of War: Ultimate Edition - Xbox One

Screenshots en plaatjes Gears of War: Ultimate Edition - Xbox One

Gears of War: Ultimate Edition - Xbox One screenshot 1
Gears of War: Ultimate Edition - Xbox One screenshot 2
Gears of War: Ultimate Edition - Xbox One screenshot 3
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Annie Vancauwenberge
  Was dat eenvoudig zo gedaan !!!
 • star star star star star trucker1
  direct geleverd ok
 • star star star star star reinder
  prima
 • star star star star star Ans en Rien Hilhorst
  TOt nu toe goed. Nog even afwachten hoe de installatie verder verloopt.
 • star star star star star Gerard Abbo
  Erg tevreden met de service, bestellen gaat zeer eenvoudig snel en goedkoop. Nooit problemen met de bestelde software. Ga zo door en ik blijf bij jullie bestellen. Groet Gerard
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk