Goedkoop Microsoft Office 2024 licenties kopen

Koop Office 2024

nu bij GamekeyDiscounter.nl! Microsoft Office 2024 is de nieuwste versie van de populaire productiviteitssuite van Microsoft. Deze versie vereist geen abonnement, waardoor je een eenmalige aankoop kunt doen voor permanente toegang. Deze versie van Microsoft Office heeft dus geen terugkerende kosten en schaf je eenmalig aan.

Office 2024 is beschikbaar voor zowel Windows als Mac en omvat standaard Word 2024, Excel 2024 en PowerPoint 2024. Afhankelijk van het gekozen pakket kunnen extra componenten zoals Outlook 2024 en Access 2024 (de laatste is exclusief voor Windows) inbegrepen zijn. OneNote is inbegrepen maar blijft hetzelfde blijft als in Office 2019 en Office 2021. Publisher is helaas uitgefaseerd.

Microsoft Office 2024 is ontworpen om te werken op Windows 11 en Windows 10 (zowel 32- als 64-bits versies). Voor ARM-chipset apparaten is Windows 11 vereist en wordt Windows 10 niet ondersteund. Voor Mac-gebruikers zal de suite de huidige en de twee voorgaande releases van macOS ondersteunen, wat betekent dat (op het moment vans schrijven) Sonoma (v14, 2023), Ventura (v13, 2022) en Monterey (v12, 2021) compatibel zijn.

Microsoft Office 2024 biedt nieuwe functies, zoals nieuwe opties voor het maken van vergaderingen en zoekverbeteringen voor Outlook, dynamische arrays en grafieken voor Excel. Daarnaast zijn er verbeteringen in prestaties, beveiliging en toegankelijkheid.

Microsoft Word 2024:

Met Word 2024 maak je al jouw soorten documenten, van eenvoudige brieven tot uitgebreide rapporten. Het is een enorm gebruiksvriendelijke applicatie. Je kunt teksten schrijven, bewerken en opmaken met verschillende lettertypen en kleuren. Als je met anderen wilt samenwerken, maakt Word het makkelijk om wijzigingen te delen en te bespreken, zelfs als je niet bij elkaar in de buurt bent. Dit maakt Word 2024 een ideale keuze voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

Microsoft Excel 2024:

Excel 2024 is jouw hulpmiddel voor alles wat met getallen en berekeningen te maken heeft. Of je nu een huishoudbudget bijhoudt, de financiën van een klein bedrijf beheert of complexe wetenschappelijke gegevens analyseert, dit kan allemaal met Excel. Met functies zoals tabellen, formules en grafieken, helpt het je om je gegevens te organiseren en inzichten te krijgen. Excel is ook te gebruiken voor projectplanning en het bijhouden van taken, met functies die helpen om deadlines en doelen niet uit het oog te verliezen.

Microsoft PowerPoint 2024:

Met PowerPoint 2024 maak je de beste en boeiendste presentaties voor school, werk of persoonlijke projecten. Het is eenvoudig in gebruik en stelt je in staat om visuele elementen zoals afbeeldingen, grafieken en video's toe te voegen om je verhaal te vertellen. PowerPoint heeft ook een collectie van sjablonen om je op weg te helpen en je presentatie snel en eenvoudig een professionele of juist persoonlijke uitstraling te geven. Het is een krachtige applicatie om te informeren en te entertainen.

Microsoft Outlook 2024:

Outlook 2024 is meer dan alleen e-mail. Het is een complete oplossing voor communicatie en planning. Je kunt e-mails versturen en ontvangen, je agenda’s beheren, contacten opslaan en zelfs takenlijsten maken. Het helpt je om je dag efficiënt te organiseren, vergaderingen te plannen en je deadlines bij te houden. Outlook is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken, of je nu een professional bent of gewoon je persoonlijke leven georganiseerd wilt houden.

Microsoft Access 2024 (alleen voor Windows):

Access 2024 is perfect voor iedereen die meer geavanceerd databeheer nodig heeft. Het stelt je in staat om databases te creëren waarin je grote hoeveelheden informatie kunt opslaan, zoals klantgegevens, inventarislijsten of andere collecties. Met Access kun je deze gegevens gemakkelijk invoeren, opvragen en beheren. Het is een uitstekende tool voor kleine bedrijven, non-profitorganisaties of iedereen die behoefte heeft aan een robuuste oplossing voor databeheer.

Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Jeroen
  Perfect. Kon direct office installeren en activeren.
 • star star star star star antoni
  ik heb vetrouwensproblemen dus ik ben bang als ik iets koop ergens op en site waar iets heel gekoop is:/ maar het is aan gekomen en het werkt :]
 • star star star star star serv
  great
 • star star star star star Ed
  Altijd goedwerkende licenties.
 • star star star star star luppo schrik
  goed
 • Bekijk alle klantervaringen
Overige PC producten Overige Software producten Overige Microsoft producten Overige Office producten
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk