Battlefleet Gothic: Armada PC

Steam key - € 10,25

Op voorraad

2591 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Battlefleet Gothic: Armada

Battlefleet Gothic: Armada kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Steam key waarmee je Battlefleet Gothic: Armada kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Deze videogame van van Battlefleet Gothic is de RTS (Real-Time Strategy) videogame aanpassing van de games workshop's klassieke uitvoering waarin chaos, heerschappij, Eldar en Orks het tegen elkaar opnemen in een viscerale ruimte wereld. Ontwikkeld met Unreal Engine 4, Battlefleet Gothic: Armada biedt diepgaande management van elk schip behorend tot de vloot van de speler tijdens en tussen de gevechten door. Als speler kun je alle aspecten zelf beheren van bemanning, verdediging, bewapening en meer. Van gevecht naar gevecht zal de kapitein en zijn bemanning over meer vaardigheden beschikken om de gevechten beter te kunnen voeren. Je kunt deze game alleen spelen of zelf met 4 spelers!

Steam key Battlefleet Gothic: Armada

Battlefleet Gothic: Armada is een spannende actiegame waarin de Chaos, Orks, het Imperium en Eldar het tegen elkaar opnemen in een knallende ruimte-oorlog. Je kunt in deze game heel veel zelf bepalen en je ruimteschepen managen en zo je vloot samenstellen. Je kunt verschillende soorten schepen kiezen van kleinere, wendbare en snelle fregatten tot zwaar bewapende kilometers lange oorlogsschepen.

Jij bepaalt helemaal zelf hoe je schepen eruit komen te zien. Kies uit een arsenaal aan bijzondere en krachtige wapens, verdedigingssystemen, bemanning en leiders. Alle aanpassingen die jij maakt zorgen voor een schip met unieke mogelijkheden. Als je gevechten aangaat en winnend uit de strijd komt zullen je overgebleven schepen en bemanning ervaring en promoties verdienen en zo krachtiger worden om de gevechten tegen nog sterkere en grotere legers aan te kunnen.

Naast een zeer uitgebreide campagne modus kun je nu ook een multiplayer modus spelen, waarin je met 4 spelers tegelijkertijd kunt vechten. De campagne modus speelt zich af tijdens de Black Crusades en stort spelers midden in een razende oorlog tussen het Imperium en Abaddon the Despoiler. Je zit midden in het gevecht en neemt alle belangrijke beslissingen. Voer je enorme oorlogsschepen aan en sla de aanvallen van de Chaos af. Het resultaat van een al 20 jaar sluimerende oorlog komt nu tot volle uitbarsting!

Je kiest een van de vier afdelingen om aan te voeren en moet in hun naam de oorlog zien te winnen. Dankzij de vele mogelijkheden kun je je vloot volledig naar jouw hand zetten en gebruik maken van de sterke punten van jouw volk. Tactiek speelt een grote rol, dus zorg dat je een sterk plan maakt voordat je je schepen de oorlog in stuurt...

Screenshots en plaatjes Battlefleet Gothic: Armada

Openingsscherm Gothic Armada
Leipe spaceships
Battlefleet Gothic: Armada
Battlefleet Gothic: Armada scene
Spaceship in space
Battlefleet Gothic: Armada
Battlefleet Gothic: Armada
Battlefleet Gothic: Armada
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Annie Vancauwenberge
  Was dat eenvoudig zo gedaan !!!
 • star star star star star trucker1
  direct geleverd ok
 • star star star star star reinder
  prima
 • star star star star star Ans en Rien Hilhorst
  TOt nu toe goed. Nog even afwachten hoe de installatie verder verloopt.
 • star star star star star Gerard Abbo
  Erg tevreden met de service, bestellen gaat zeer eenvoudig snel en goedkoop. Nooit problemen met de bestelde software. Ga zo door en ik blijf bij jullie bestellen. Groet Gerard
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk