Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare PC

Steam key - € 10,25

Op voorraad

1706 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.

Call of Duty: Infinite Warfare kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Steam key waarmee je Call of Duty: Infinite Warfare kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Call of Duty: Infinite Warfare heeft drie unieke speltypes: Campaign, Multiplayer en Zombies. Ontdek een verhaal over gevechten op grote schaal in een realistische toekomst. Vecht tegen andere players in multiplayer, strijd in het nieuwe zombie-speltype met een bloedstollend verhaal, ontdek gloednieuwe planeten, geniet van nieuwe wapens en vaardigheden.

Call of Duty - Infinite Warfare

Call of Duty - Infinite Warfare is het nieuwste deel van de bekende serie. Alles in deze game draait om oorlog voeren, maar dit keer nét even anders. De oorlogen spelen zich niet alleen af op aarde, maar ook op andere planeten. Speel in single player modus, multi-player of speel als zombie! Nieuwe buitenaardse gebieden en een nog betere gameplay zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ook zijn er gave nieuwe wapens en moves te ontdekken.

Liefhebbers van Call of Duty houden van een enorme oorlog, vandaar dat het in Infinite Warfare nu nog grootschaliger is en je naast op Aarde ook in de ruimte moet vechten tegen een machtige tegenstander. De characters en verhaallijnen zijn zeer interessant en de graphics en gameplay zijn van zulk hoog niveau dat je echt het gevoel krijgt midden in een oorlog te zitten.

Jij moet als Captain Reyes het commando nemen over de Retribution, een oorlogsschip zoals er maar weinig over zijn op Aarde. Ontdek nieuwe gebieden en vind medestanders in de niet aflatende strijd tegen een vijand die geen genade kent. Pak je wapens en laat ze zien dat er met jou niet te spotten valt.

SetDef bestaat uit een groep opstandelingen die al lang niet meer willen samenwerken met de United States Space Alliance. Alle aardse grondstoffen zijn verbruikt en de Aarde is afhankelijk van andere planeten voor de essentiële grondstoffen om alles gaande te houden. SetDef wil de landen op Aarde in zijn macht houden en dat zorgt voor grote problemen. Ieder moment kan een enorme oorlog losbarsten.

De ontwikkeling van de Call of Duty reeks komt in Infinite Warfare tot bloei, dat uit zich in de soepelheid waarmee je je door deze razendsnelle game kunt bewegen. Creëer je eigen stijl van spelen en zie zo je doelen te bereiken. Jij moet je als leider midden in de strijd storten en laten zien dat jij er alles voor over hebt om de vijand te verslaan.

Je kunt ook spelen met zombies, een hele andere kant van deze Call of Duty game. Heerlijk voor als je houdt van bloedstollende gevechten. Welke modus je ook kiest, Aarde wacht op jou om het commando te nemen en te vechten tegen de vijand die de Aarde bedreigd. Verenig je mannen en stort je midden in de oorlog!

Gameplay screenshots en plaatjes Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare screenshot 1
Call of Duty: Infinite Warfare screenshot 2
Call of Duty: Infinite Warfare screenshot 3
Call of Duty: Infinite Warfare screenshot 4
Call of Duty: Infinite Warfare screenshot 5
Call of Duty: Infinite Warfare screenshot 6
Call of Duty: Infinite Warfare screenshot 7
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Verhagen
  Alles prima verlopen.
 • star star star star star erwin
  hey allemaal, ik dacht eerst van jaah..., zo een lage rpijs voor een windows kom op zeg dit kan niet echt zijn. ik dacht laat ik het maar een keer proberen want ja 13 euro is nou niet de moeite. ik koop er dus een keytje en voer deze in, in men windows en wat blijkt. die werkt nog gewoon ook. dus hiermee heb ik tegenover een code op pakweg bol of coolblue, meer dan 130 euro uitgespaard. lekker toch.
 • star star star star star Akash Chandra
  Right what I needed. You pay, get an email with the confirmation, then download and activate. Simple and clear instructions. Just one thing that the language is dutch which I did not realize before. To get any other language, just download it from free from Microsoft. Search for language packs and select 32 bit for this product. Cheers!
 • star star star star star Leo
  Lang nagedacht om het te doen, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt. De aanschaf ging snel en makkelijk. Bij het invoeren van de code ging het niet automatisch. Bij telefonische aanmelding was het zo gepiept. Het werkt prima, dus ben ik heel tevreden
 • star star star star star Michiel
  Top!! Snelle levering
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk