Civilization 6 PC

Steam key - € 28,00

Op voorraad

2681 reviews

(directe levering op je scherm en per e-mail)

Wij garanderen dat alle verkochte codes geldig en origineel zijn. Door de aard van het product kunnen wij deze na levering aan de consument niet meer retour nemen en is het niet mogelijk beroep te doen op het herroepingsrecht.


Civilization 6

Civilization 6 kopen voor de PC. Na je betaling ontvang je direct de Steam key waarmee je Civilization 6 kunt downloaden op je scherm en in je mailbox. Civilization 6 is de nieuwste in Sid Meiers klassieke serie. Met een vernieuwde world-map en combat system begint je civilization avontuur geheel opnieuw in een ander licht. Groei je natie als nooit tevoren en wordt wereld heerser in 6000 jaar mensheid.

Civilization VI

Civilization VI is alweer het zesde deel van de indrukwekkende Civilisation reeks die vele prijzen in ontvangst heeft mogen nemen en door vele miljoenen spelers wordt gespeeld. In deze fantastische strategie game moet jij een beschaving zien op te bouwen die met zijn tijd meegaat, zich ontwikkelt en zichzelf kan beschermen tegen alle soorten gevaren.

Je doel is om een beschaving te starten en die van het stenen tijdperk tot het heden te laten ontwikkelen door middel van oorlogen voeren en land overnemen, je eigen cultuur ontwikkelen en diplomatiek te zijn om de juiste bondgenoten te verzamelen. Je zult alle zeilen bij moeten zetten want je gaat tijdens het spel hele grote en sterke tegenstanders krijgen, alleen de allergrootste heerser kan uiteindelijk de wereld in zijn macht hebben!

De game is weer verbeterd ten opzichte van de vorige, je kunt nu nog meer actief bepalen. Je steden zullen groeien als jij zorgt dat het de mensen aan niks ontbreekt en je kunt de steden nu ook op de kaart groter zien worden. Door veel onderzoek te doen naar cultuur en technologieën krijg je nog meer mogelijkheden om je rijk te verbeteren en uit te breiden.

De andere wereldleiders willen ook allemaal de wereld in hun bezig krijgen en je zult ze te snel en te slim af moeten zijn. Er zijn vijf manieren om het spel te winnen en je kunt dit voor elkaar krijgen door de volgende zaken.

Om het spel te winnen kun je je steden flink te laten groeien, zo laat je zien dat de welvaart en rijkdom in jouw steden groot is. Door je manschappen actief onderzoek te laten doen en te laten ontdekken kun je je samenleving zich sneller laten ontwikkelen. In het begin van het spel kun je alleen maar vechten tegen tegenstanders, naarmate het spel vordert kun je deals maken met de juiste andere beschavingen. Ook je krijgsmacht goed laten samenwerken zorgt voor betere en snellere resultaten.

Ontwikkel je beschaving op alle gebieden en zie de vooruitgang in een stroomversnelling komen. Speel met of tegen je vrienden in de multi-player modus en geniet van alle nieuwe manieren om je beschaving op te bouwen.

Screenshots en plaatjes Civilization 6

Civilization 6 screenshot 1
Civilization 6 screenshot 2
Civilization 6 screenshot 3
Soortgelijke producten
GamekeyDiscounter.nl reviews Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star A Engelen van
  Snelle levering van de producten die je besteld. Voor mij de beste op dit gebied
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Rach
  Super!
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Arthur van der Starre
  Supersnel en duidelijke uitleg
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Ruben
  Super snel geregeld en werkt perfect. Helemaal top niks op aan te merken. Licentie werkte meteen.
 • GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star GamekeyDiscounter.nl rating star Wim
  vlotte werking
 • Bekijk alle klantervaringen
Why? Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Safe Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk