Battlefield V (Xbox One)

Battlefield V (Xbox One)

- € 49,25

   Niet op voorraad

reviews

Battlefield V (Xbox One) kopen voor de Xbox. Na je betaling ontvang je direct de One key waarmee je Battlefield V (Xbox One) kunt downloaden op je scherm en in je mailbox.

Ongekende ervaringen in historische gevechten. De gevechten waar je je tijdens de beslissende momenten van in de begindagen van de Tweede Wereldoorlog in stort zijn onvergelijkbaar. Maak gebruik van de modernste verplaatsingstechnieken en wapensystemen voor een ervaring die nog niet eerder is beleefd.

Multiplayer. Ga met een mix van nieuwe en beeldbepalende multiplayer modes de confrontatie aan in een gevechtssituatie voor maximaal 64 spelers. Vecht om de controleposten en vecht door tot er één team over is.

Gebruik Grand Operations om je aanvallen te plannen. Vecht in de multiplayer modes op kaarten en neem deel aan een vierdaagse missie. Pas op, je prestaties, verlies of winst, bepalen de voorwaarden van de volgende dag in het verhaal.

Speel in nooit eerder vertelde oorlogsverhalen. Beleef niet eerder vertelde oorlogsverhalen met de singleplayer War Stories. Verhalen over mensen die gewelddadige gevechten aangaan vol met realistische slagveld momenten. Beleef onverwacht menselijk drama en geniet van de verschillende landschappen zoals de ijskoude besneeuwde Noorse bergen en de verzengende woestijn hitte in Noord-Afrika.

Speel nieuwe vaardigheden vrij en pas je compagnie aan. Gebruik je persoonlijke en instelbare wapenarsenaal, voertuigen en soldaten om je door een steeds veranderend strijdperk te bewegen.

Doorloop de verschillende klassen. Van de ondersteunende klasse welke zorgt voor de bevoorrading van je troepen, het transport van manschappen en brandstof en de betere vuurposities voor je vindt tot de aanvalsklasse die tijdens de confrontatie met de vijand tanks vernietigt en bolwerken schoonveegt. Om de gevechten te kunnen overleven heeft elke compagnie een hospik nodig. Voor het gebruik van langeafstandswapens is er de Recon-Klasse welke hier in is gespecialiseerd. Maak je de specialismen eigen en beleeft het allemaal.

Kenmerken/features

Directe toegang tot vijf Battlefield 1-wapens* die klaar zijn voor gebruik in Battlefield 1, vijf van de modernste wapens uit die Grote Oorlog om te ontgrendelen. Dicht het technologische gat wat er is tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog.

Beleef de Tweede Wereldoorlog zoals je dat nog niet eerder hebt gedaan. Terwijl Battlefield terugkeert naar waar het begon verplaats jij de strijd naar onverwachte maar beslissende momenten van de oorlog.

Speel met 64 spelers in de multiplayer modes in de wanorde van een complete oorlog. Vorm een je eigen compagnie en begeleid deze naar grootse ervaringen zoals de Grand Operations. Speel Conquest en vorm een sectie met vrienden of speel de klassieke modes.

Begin aan een avontuur waaraan steeds nieuwe inhoud wordt toegevoegd. Een avontuur dat jou en je compagnie naar alle belangrijke plaatsen uit de Tweede Wereldoorlog voert waar nieuwe slagvelden en uitrustingen op je wachten.

Game details

4K: 4K ultra-HD niet beschikbaar op Xbox One- of Xbox One S-consoles
HDR: HDR-functionaliteit beschikbaar in combinatie met ondersteunde games en tv's.


Gameplay video's & trailer Battlefield V (Xbox One)

Gameplay screenshots en plaatjes Battlefield V (Xbox One)

Battlefield V (Xbox One) screenshot 1
Battlefield V (Xbox One) screenshot 2
Battlefield V (Xbox One) screenshot 3
Battlefield V (Xbox One) screenshot 4
Battlefield V (Xbox One) screenshot 5
Battlefield V (Xbox One) screenshot 6
Soortgelijke producten
Gemiddelde klantbeoordeling
UITSTEKEND!

 • star star star star star Vatche
  Goed bezig, jongens!!! ;)
 • star star star star star Vincent
  Scherpe prijzen! Ga hem proberen, kijken als hij het doet! Bedankt
 • star star star star star P.O. Fransz
  Snel en goed zonder problemen
 • star star star star star Theo Valenteijn
  Snel goedkoop en simpel, gewoon perfect. zal het zeker aanraden aan andere!!
 • star star star star star Jeannette
  Super snel, alles gelijk binnen. Installeren en het werkt.
 • Bekijk alle klantervaringen
Waarom GamekeyDiscounter.nl?
 • Directe levering van je code!
 • Levering op scherm en per email.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag open.
 • Laagste prijs garantie.
 • Persoonlijke klantenservice.
 • Al jarenlang de beste en snelste.
 • Als beste beoordeeld door onze klanten.
Veilig winkelen
 • Verisign SSL certificaat
 • Veilig betalen met o.a. iDEAL
 • Encryptie van persoonlijke gegevens
 • Real time helpdesk